Foto: Noa Vahle duikt wijdbeens op Hélène Hendriks tijdens De Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De twee prachtige blondines van het programma De Oranjezomer bespringen elkaar als een stel konijnen in het wild. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks worden wel heel vriendelijk met elkaar

De knappe verslaggeefster Noa Vahle werkt alweer een tijdje voor het programma De Oranjezomer. Zij houdt je op de hoogte van het laatste nieuws uit de sportwereld. Maar natuurlijk moet er tussendoor ook genoeg tijd vrijgemaakt worden voor een beetje ontspanning. En dat gebeurt er dan ook voldoende. De prachtige blondine springt speels op de rug van collega Hélène Hendriks en verrast de andere knappe blondine daar wel een beetje mee. Die gaat er goed mee om en neemt Noa een beetje mee op haar rug. Natuurlijk moest er van dit bijzondere moment even een foto gemaakt worden om het voor de eeuwigheid vast te leggen. Je moet nou eenmaal dit soort mooie momenten onthouden, want wie weet wanneer je weer twee knappe blondines elkaar ziet bespringen?

Lees ook: Foto: Noa Vahle verleidt Jan Boskamp met mossel tijdens Oranjezomer

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Noa Vahle is geblesseerd en Hélène Hendriks schiet te hulp

De aantrekkelijke dochter van Linda de Mol is helaas niet zonder reden boven op de rug van Hélène Hendriks geklommen. Noa Vahle is namelijk een beetje geblesseerd. Maar gelukkig heeft Hélène Hendriks daar een hele goede oplossing voor. Noa mag namelijk bij de blondine op de rug kruipen. Daarmee laat Hélène menig mannenwens in vervulling gaan. Maar in plaats dat daar een willekeurige man Hélène Hendriks mag bespringen, is het de aantrekkelijke verslaggeefster Noa Vahle. Dat levert toch een iets andere foto op, maar daardoor niet minder interessant. Het moment vond Noa zo leuk, dat ze zelf ook nog even een foto deelt dat ze bij Hélène Hendriks op de rug zit. Daar maakt de knappe blondine haar eigen fans ook gewoon zeer gelukkig mee.

Lees ook: Video: Noa Vahle proeft kleverig goedje van Roxane Knetemann in Oranjezomer

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Wat is er met Noa Vahle gebeurd?

De knappe blondine kan even geen gewicht meer zetten op haar rechtervoet. Dat is natuurlijk niet heel fijn, maar wat is er dan in hemelsnaam gebeurd? Noa was op een barbecue en ging daar even een balletje trappen met vrienden. Maar dat ging mis, want ze raakte spontaan geblesseerd. De knappe blondine kan misschien beter maar niet zelf gaan sporten en het bij verslag doen over sporten laten. Noa zou eigenlijk de Vierdaagse meelopen om daar verslag van uit te brengen. Als het aan Hélène Hendriks ligt, loopt de knappe verslaggeefster nog steeds de Vierdaagse mee en moet ze nu niet moeilijk doen. Al zegt ze het wel een beetje met een knipoog. Hopelijk is Noa Vahle binnenkort weer snel bij het oude, want het zou toch zonde zijn als de knappe blondine de hele zomer lang met krukken zou moeten gaan rondlopen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.