Video: Noa Vahle proeft kleverig goedje van Roxane Knetemann in Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle mag tegenwoordig laten zien wat ze in huis heeft tijdens de uitzendingen van De Oranjezomer. Daar stopt ze een glibberig goedje in haar mond. 

Prachtige blondine Noa Vahle stopt kleverig goedje in haar mond

De prachtige verslaggeefster Noa Vahle werkt tegenwoordig veel voor het programma De Oranjezomer, waar ze vaak aan tafel schuift om de verschillende onderwerpen te bespreken. Daar zat ze laatst naast Roxane Knetemann, die alles kwam vertellen over de Tour de France en wielrennen in het algemeen. Ze deed een klein boekje open over wat wielrenners onderweg eten en dat blijkt een soort vloeibare suiker te zijn om hun koolhydraten op peil te houden. En natuurlijk wilde Noa Vahle even proeven van dat zoete goedje. De knappe verslaggeesfster stopte het goedje van Roxane Knetemann zo in haar mond. Dat zie je natuurlijk hier!

Lees ook: Hélène Hendriks deelt foto van heerlijk blond trio bij Oranjezomer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

Het glibberige goedje bevalt Noa Vahle enorm

Natuurlijk was Noa ontzettend nieuwsgierig hoe het glibberige goedje van Roxane Knetemann dan zou smaken. En dus besloot ze om het heel dapper in haar mond te steken. Dat ging eigenlijk meteen goed, want ze vond het, ondanks de waarschuwingen van Roxane dat het niet zo lekker was, toch erg goed. De knappe blondine was blij verrast met hoe lekker ze het vloeibare goedje vond. Noa Vahle kon er in ieder geval genoeg van genieten om het door te slikken. Ze maakte zich alleen zorgen, aangezien het om vloeibare suiker ging, of ze die avond wel zou kunnen slapen. Maar dat zou geen enkel probleem moeten zijn volgens Roxane. Daar hoeft de verslaggeefster zich absoluut niet druk om te maken.

Lees ook: Foto: Noa Vahle verleidt Jan Boskamp met mossel tijdens Oranjezomer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxane Knetemann (@roxykneet)

De Oranjezomer is het programma van de knappe blondines

Het programma De Oranjezomer zorgt ervoor dat je in de zomermaanden continu knappe blondines op je scherm hebt staan. Of het nou gaat om Noa Vahle, Roxane Knetemann of een van de vele andere prachtige verslaggeefsters die Nederland rijk is. Ze komen allemaal aanschuiven om te praten over de ontwikkelingen in hun favoriete sport. Dat beloofd dus nog even een aantal maanden mooie televisie op te leveren. Daar kan je natuurlijk heerlijk van genieten.

Noa Vahle verrast volgers ook nog met prachtige foto’s

Behalve dat ze de hele zomer te zien is bij het programma De Oranjezomer, is Noa Vahle ook nog eens heerlijk actief op social media. Daar verrast ze haar volgers regelmatig met mooie kiekjes uit haar privéleven. Dus je hoeft niks meer te missen als het om deze knappe dame gaat. Noa weet de komende maanden nog wel de aandacht van haar volgers erbij te houden. En wie weet wat voor moois er allemaal op Noa staat te wachten na de zomermaanden. De knappe blondine heeft in ieder geval bewezen wat ze kan deze zomer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?

Foto: Suzanne Schulting wordt vastgelegd met vriend tijdens nachtelijke uurtjes

Suzanne Schulting is gefotografeerd samen met haar vriend, terwijl ze in de natuur nachtelijke avonturen aan het beleven zijn.