Foto: Noa Vahle verleidt Jan Boskamp met mossel tijdens Oranjezomer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle is een van de snelst rijzende sterren in het televisielandschap. De dochter van Linda de Mol weet zich ook bijzonder te presenteren.

De prachtige presentatrice Noa Vahle versiert zomaar Jan Boskamp

Noa Vahle kreeg als eerste een flinke impuls aan aandacht vanwege haar presentatiewerk bij VI. Bij Vandaag Inside wist Noa, die ontzettende voetbalfanaat is, hoge ogen te gooien en daardoor is ze een graag geziene verschijning binnen het sportpresentatiewereldje. En als je eenmaal in dat wereldje zit, dan is het ook moeilijk om uit de gratie te vallen. Zeker als je zo geliefd bent als Noa. Zelfs de nukkige Jan Boskamp valt voor het charmeoffensief van Noa. De aantrekkelijke blondine weet Jan flink te verleiden met een overheerlijke mossel aan het begin van het mosselen seizoen. En Jan die ziet dat, en Noa ook, wel zitten. Je ziet hem gelijk breed lachen als de bloedmooie blondine naast hem komt staan.

Lees ook: Hélène Hendriks deelt foto van heerlijk blond trio bij Oranjezomer

Noa Vahle komt over als een ongelooflijk leuke en vrolijke meid

Waar de meeste presentatrice toch wel een klein beetje uit de hoogte over kunnen komen, geeft Noa Vahle die indruk helemaal niet. En dat is knap, aangezien ze uit de familie de Mol komt, die toch wel flink de dienst uitmaakt in medialand. Noa lijkt los van haar familie iets voor zichzelf te willen opbouwen en is lekker losjes in de omgang. Ze blijft zo heerlijk zichzelf en weet met haar vrolijke en opgewekte persoonlijkheid de mannen van Nederland, al helemaal de mannen van VI, en dan in het bijzonder Jan Boskamp, voor zich te winnen. Noa Vahle is compleet anders dan alle andere presentatrices op televisie op dit moment. En dat is zo heerlijk verfrissend. Noa mag de komende jaren dus zeker nog meer op televisie komen. Ze is ook in haar rol als presentatrice aan het groeien en krijgt steeds meer kansen. Zo zal je Noa de komende maanden veel zien tijdens De Oranjezomer. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noa Vahle (@noavahle)

De zomerse kiekjes van Noa Vahle zien er bijzonder goed uit

De prachtige blondine is helemaal klaar voor de zomer. Ze heeft een van haar vriendinnetjes haar even mooi op de foto laten zetten in allerlei luchtige outfits die ervoor zorgen dat Noa de komende tijd niet oververhit raakt met het warme weer. In haar zomerse outfits ziet Noa Vahle er natuurlijk weer buitengewoon goed uit. De knappe presentatrice laat in de pakjes haar lichaam heerlijk zien. Met de zomerse foto’s bewijst Noa dat ze absoluut thuis hoort tussen de prachtige presentatrices die nu het televisie landschap domineren. Over een paar jaar is Noa natuurlijk wel de knapste van hen allemaal, want de prachtige blondine lijkt met elke foto alleen nog maar leuker te worden. Noa Vahle staat natuurlijk nog redelijk aan het begin van haar carrière, maar is aardig hard op weg om de leukste en meest begeerde presentatrice van Nederland te gaan worden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?