Foto: Nikkie Plessen verbaast volgers met mislukt kerstmanpak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen weet haar volgers wel te verbazen. Met een mislukt kerstmannenpak staat ze nu uitgebreid op de foto.

Modeontwerpster en zakenvrouw Nikkie Plessen weet over het algemeen haar volgers op goede manieren te verbazen. Zo heeft ze altijd de mooiste outfits klaar om hen omver te blazen. Maar deze keer lijkt het er op dat Nikkie toch een misser maakt. Haar rode, mislukte kerstmannenpak maakt desondanks wel een hoop los bij de volgers van Nikkie. Die vinden de rode outfit die de prachtige brunette met hen deelt echt geweldig om naar te mogen kijken.

Lees ook: OEPS: Nikkie Plessen plaatst beschamende foto in dronken bui

Nikkie Plessen heeft een bijzonder rood pak aangetrokken voor foto en video

Voor haar nieuwste foto shoot heeft Nikkie een bijzonder rood pak aangetrokken. Het is niet de meest verleidelijke outfit die Nikkie ooit tevoorschijn heeft gehaald. Maar desondanks is het pak dat ze aan heeft getrokken aantrekkelijk genoeg voor de meeste van haar volgers. In haar stories deelt Nikkie de ene na de andere foto en video van het pak, dat nog het meeste weg heeft van een kerstmannenpakje dat nooit helemaal is afgemaakt. Toch staat het Nikkie wel op een bepaalde manier, al is alles wat Nikkie draagt al gauw mooi. Misschien maar eens tijd om de kerstman te vervangen door Nikkie Plessen. Iedereen zou namelijk een stuk gelukkig worden als Nikkie, en niet de kerstman, langs de schoorsteen omlaag zou klimmen. Dan wordt het kerstfeest een nog groter feestje dan het al is ieder jaar.

Vandaag is rood, de kleur van Nikkie Plessen

Nikkie is zelf overigens helemaal weg van haar nieuwe pak. Ze is verliefd geworden op de rode kleur. Nu is rood ook helemaal geen slechte kleur voor Nikkie. Al zijn er natuurlijk andere rode setjes en pakjes waar je Nikkie misschien liever in ziet dan dit warme pak. Hoewel het er goed uit ziet zijn het misschien toch een hoop kleren voor de prachtige dame. Het is dan wel winter, maar zo koud is het natuurlijk ook weer niet. Een klein beetje minder mag het natuurlijk wel. Maar eerlijk is eerlijk. Zelfs met zo veel kleding ziet Nikkie er nog steeds geweldig uit. Er is dan ook weinig wat Nikkie slecht staat.

Nikkie Plessen lijkt op deze foto zo uit een sprookje te zijn gelopen

Behalve spannend rood heeft Nikkie ook nog veel andere kleding liggen die ze graag aan je laat zien. Bijvoorbeeld deze prachtige jurk, waar Nikkie een beetje op een prinses in lijkt. Het is op de foto net alsof Nikkie is weggelopen uit een of ander sprookje waar ze in vast zat. Het is weer een hele andere kant van Nikkie. Normaal zijn haar pakjes toch wel een tikje spannender. Dus zo’n braaf jurkje als dit is even wennen. Toch staat het haar niet verkeerd. Nikkie mag best vaker jurkjes dragen. Maar dan liever natuurlijk jurkjes die net een stukje korter zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.