OEPS: Nikkie Plessen plaatst beschamende foto in dronken bui

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Oh Nikkie toch. Normaal is de zakenvrouw en modeontwerpster niet in zo’n staat te vinden, maar nu plaatst ze toch een beschamende foto.

Modeontwerpster en zakenvrouw Nikkie Plessen staat bekend als een van de meest welbespraakte en goed gemanierde vrouwen van Nederland. Normaal zal je Nikkie net zo snel betrappen op een minder charmant moment. Maar alcohol heeft soms een hoop invloed. Zo staat Nikkie toch wel een klein beetje beschamend op de foto na het drinken van een groot glas wijn. Ach, het kan de beste overkomen. Zelfs met een vol glas wijn achter de kiezen is Nikkie nog steeds een van de meest elegante vrouwen van het land. En dat kan je op de foto ook nog steeds wel zien.

Lees ook: Foto: Nikkie Plessen toont plastic beentjes in veel te strakke broek

Nikkie heeft een beetje een onhandig momentje op foto

Met haar ogen wagenwijd open loopt Nikkie vrolijk rond met haar handen vol. In de ene hand heeft ze nog haar halfvolle glas wijn vast. In de andere draagt ze haar hondje, die duidelijk nog enorm veel zin heeft in de fratsen van zijn baasje. Al is nog niet iedereen het er over eens dat het hier gaat om een echte hond. Die zou namelijk nooit zo rustig blijven liggen, als Nikkie zo wild heen en weer loopt te stampen. Nikkie is dan ook niet bezig met het welzijn van haar hondje, maar denkt alweer aan het volgende wijntje wat ze gaat drinken. Verschrikt kijkt ze dan ook op, wanneer de camera haar ruw ontwaakt uit haar dronken dagdroom. Het is niet een geweldige look voor Nikkie, die er wel eens nuchterder uit heeft gezien. Maar ook Nikkie mag natuurlijk van tijd tot tijd gewoon lekker los gaan. Een mooi feestje heeft ze dan ook wel verdiend.

Nikkie kon de volgende ochtend niet meer lopen aan de foto te zien

Nikkie sloot haar avond af met de boodschap ’tot morgen.’ Alleen de volgende ochtend lijkt Nikkie niet bepaald vooruit te branden. Sterker nog, ze komt niet eens van de vloer af en blijft gerust op de grond liggen. En dat terwijl ze heel serieus aan de slag moest met een fotoshoot. Dat zijn de mensen niet gewend van Nikkie. Maar goed, zelfs vanaf de grond weet ze het voor elkaar te krijgen om een prachtige foto van zichzelf te maken. Dat is dan ook de geheime kracht van Nikkie. De beeldige blondine weet zich altijd zo te positioneren dat ze verleidelijk over komt. En dat is een kwaliteit die maar weinig vrouwen in zich hebben. Nikkie weet iedereen met slechts een handje vol foto’s te betoveren. En dat doet ze terwijl ze bijkomt van de grootste kater aller tijden. Dat is toch echt wel het teken dat Nikkie een ander kaliber vrouw is. Nikkie Plessen doet altijd haar uiterste best om je te imponeren met haar leuke foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!