Foto: Katja Schuurman moet goed uitkijken met haar openhangende jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman houdt ervan om avontuurlijke foto’s te nemen. Maar ze moet soms wel een beetje uitkijken dat er niks mis gaat.

De openhangende jurk van Katja Schuurman

Katje Schuurman is een van de meest spontane vrouwen in het Nederlandse medialandschap. De knappe krullenbol weet nog altijd mensen in haar greep te houden. Dus elke keer dat Katja een leuk plaatje online zet, dan duiken haar fans daar meteen op af. Katja heeft een spontane foto geplaatst van haar en Floris van Bommel. Op de foto springt Katja van een muurtje naar beneden, terwijl ze doet of ze kan vliegen. En natuurlijk ziet de foto er leuk uit, maar Katja moet wel een beetje uitkijken. Het jurkje dat ze draagt, hangt namelijk voor een deel nogal open. Dus als Katja niet uitkijkt, dan vallen haar troeven zo uit haar jurkje.

Lees ook: Foto: In leer gehulde Katja Schuurman legt haar voorgevel op piano
De fantastische troeven van Katja Schuurman

Als er één ding op de foto nogal uitspringt, dan zijn het wel de geweldige troeven van Katja Schuurman. De prachtige actrice heeft een geweldig met de meest mooie vormen. En die kan je in een jurkje zoals dit jurkje natuurlijk heel erg goed zien. Katja vindt het ook niet zo erg om iets meer van zichzelf te laten zien. Dat merk je wel als je de foto zo bekijkt. Katja staat erg trots te poseren, terwijl je eigenlijk gewoon bij de actrice naar binnen kan kijken. Katja voelt zich gelukkig comfortabel genoeg over haar eigen om daar niet over in te zitten.
Katja Schuurman neemt het rustig aan tijdens relaxte shoot in de tuin

De prachtige actrice met de mooie krullen neemt het er even van. Ze zit heerlijk in haar tuin in een loungestoel te genieten van het zonnetje. Katja houdt ervan om zich niet te druk te maken en lekker te genieten van de rust om zich heen. Dat zie je ook wel terug op de foto. Katja lijkt volledig tot rust te zijn gekomen in haar eigen tuintje. De actrice heeft dat ook wel verdient. Ze probeert tegenwoordig een zo min mogelijk turbulent leventje te leiden. En dat gaat eigenlijk best heel goed. Katja blijft ondanks dat natuurlijk wel gewoon haar volgers op de hoogte houden met allemaal leuke foto’s en video’s.

Nog steeds blijft Katja een van de meest verleidelijke BN’ers

Katja gaat al even mee als het om de Nederlandse film en televisiewereld gaat. Maar nog steeds wordt ze door een groot deel van het land gezien als een van de meest verleidelijke vrouwen van het land. Daar zijn meer dan genoeg redenen voor te bedenken. De prachtige actrice heeft een geweldig uiterlijk en heeft ook nog eens een ontzettend leuke persoonlijkheid om er mee te matchen. Er zijn maar weinig mensen die Katja niet leuk lijken te vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam nodigt Jake Paul uit voor een nachtelijk onderonsje in zwembad

Jutta Leerdam heeft een nieuwe foto online gezet en daarmee lijkt ze Jake Paul uit te willen dagen om bij haar in het zwembad te komen.

Suzanne Schulting maakt foto tussen haar eigen benen op vol terras

Suzanne Schulting trakteert haar volgers op een nieuw plaatjes dat absoluut de moeite waard is om te bekijken!

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.