Foto: In leer gehulde Katja Schuurman legt haar voorgevel op piano

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Katja Schuurman heeft een hele pikante fotoshoot gedaan voor een bekend mannenblad. De actrice legt haar voorgevel letterlijk op een piano terwijl ze verder alleen gehuld is in een leren pakje…

Katja Schuurman doet spannende shoot voor JFK

Het is natuurlijk bijzonder hoelang Katja Schuurman al bekent is in Nederland en hoe goed deze dame er nog uit ziet. Katja is niet de jongste meer, maar nog steeds voor van alles in. Zo is de brunette druk met haar eigen business en met andere opdrachten waarvoor ze wordt gevraagd. Dit keer was dat een fotoshoot voor het bekende magazine JFK Men. In dit blad poseren regelmatig de knapste vrouwen in spannende omgevingen. Voor Katja hebben ze ook een bijzondere en vooral pikante opzet bedacht voor de shoot. Zo is de shoot al geweest en is onderstaande video een kleine samenvatting van de dag. Je kan wel stellen dat Katja straalt in de verschillende outfits en ruimtes waarin de foto’s worden gemaakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

De outfit die het meest opvalt uit de video is natuurlijk het rode leren pakje. Het is een felle kleur die Katja heel goed staat en door het leer is het extra spannend. Ook zijn er een aantal beelden te zien waarbij Katja een kleiner leren pakje aanheeft en ze op een piano ligt. Of ja, eigenlijk ligt haar voorgevel op een piano. Katja heeft verleidelijke rode handschoenen aan terwijl ze zwoel in de camera kijkt. Katja wordt in het grote rode leren pakje gefotografeerd terwijl ze op bed ligt. Ook komen er nog een zwarte en blauwe outfit voorbij op de video. De fotoshoot is voor de cover van het honderdste magazine, waar Katja dus op te zien is.

Katja Schuurman schudt alles los tijdens verjaardag

Net zoals heel Nederland heeft ook Katja Schuurman Koningsdag gevierd. De brunette stond niet op een festival of op een boot op de grachten, nee ze was gezellig in Broek in Waterland te vinden. Hier maakt ze een filmpje van haar ouders die rustig op een stoel een beetje zitten te dansen en van haar dochtertje. Het lijkt allemaal erg rustig, totdat Katja zelf in beeld komt. De actrice staat namelijk helemaal los te gaan terwijl ze aan het dansen is op de Nederlandstalige muziek.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Lees ook: Foto: Verleidelijk poserende Katja Schuurman laat zich héél strak inpakken

Katja Schuurman trots op hele gezin

Actrice Katja Schuurman heeft natuurlijk best een bijzondere gezinssamenstelling. Ooit was Katja getrouwd met Thijs Römer, maar dat is al meer dan vijf jaar niet meer het geval. Daarna trouwde Thijs met Igone de Jongh. Nu hebben Katja en Thijs wel twee kinderen samen; Sammie en Coco. Ter gelegenheid van Sammie haar dertiende verjaardag kwam het samengestelde gezin bij elkaar om dit te vieren. Blijkbaar is het een traditie om de verjaardag van hun dochter met ijs als ontbijt te beginnen. Het ziet er in ieder geval erg gezellig uit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.