Foto: Jeroen Rietbergen ging ook vreemd met deze bekende vrouw tijdens The Voice

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel veel vrouwen rondom The Voice of Holland Jeroen Rietbergen liever vermeden, blijkt nu dat één van de vrouwelijke coaches juist het tegenovergestelde deed, en uiteindelijk bij hem in bed belandde!

Jeroen Rietbergen is net weer een maand aan het werk. Weliswaar niet als muzikaal leider op televisie, maar als toetsenist in een bandje. Hij hoopt zijn leven langzaamaan weer op de rit te krijgen, nadat hij begin dit jaar de volle laag over zich heen kreeg vanwege grensoverschrijdend gedrag. Maar nu is er weer een nieuw potje met misstappen van Jeroen opengetrokken. Yvonne Coldeweijer weet namelijk te melden dat ‘Vieze Jeroentje’ en coach Ilse DeLange een heuse affaire gehad hebben tijdens de Voice Kids. En dat terwijl Jeroen een relatie met Linda de Mol had en Ilse al 20 jaar een vriend heeft. Zelfs de Porsche van Linda zou gebruikt zijn tijdens de stiekeme uitstapjes van Jeroen en Ilse… Jeroen Rietbergen Ilse de Lange

Volgende in de lijst van affaires Jeroen Rietbergen

Het is niet de eerste keer dat Jeroen Linda de Mol even vergeten was. In 2013 kwam aan het licht dat Jeroen Rietbergen al bijna vijf jaar een affaire had met Renée Gunning van Echte Gooische Meisjes. Toen het begon was Renée 18 jaar oud. Jeroen was 37. Kort nadat Renée hierover een boekje open deed richting de media, ontkende ze het weer. Wellicht werd ze onder druk gezet door Jeroen, die ook steevast ontkende dat er iets speelde. Linda en Jeroen Bleven bij elkaar. Maar toen begin dit jaar bekend werd dat Jeroen weer zijn handjes niet thuis had kunnen houden, ditmaal bij deelneemsters van The Voice of Holland, was het voor Linda wel klaar. Bij de mensen van The Voice of Holland schijnt allang bekend te zijn dat Jeroen en Ilse het deden. Maar of Linda hier ook vanaf wist, is nog maar de vraag!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

Jeroen Rietbergen en Linda de Mol weer bij elkaar?

Nadat bekend werd hoe Jeroen Rietbergen zich had misdragen bij The Voice of Holland, liet Linda de Mol snel in de media weten meteen een punt te zetten achter haar relatie met de bandleider. Jeroen vertrok naar Amerika om therapie te volgen, Linda verdween een tijdje in de anonimiteit. Jeroen probeert zijn leven als muzikant weer op te pakken, terwijl Linda volgende maand weer begint met het presenteren van programma’s. Het oppakken van hun ‘oude’ leven lijkt samen te gaan met het oppakken van hun relatie. Althans, meerdere bronnen maakten sinds eind mei melding van geheime afspraakjes tussen hen.

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer wist het onlangs zelfs zeker: Jeroen en Linda zijn weer bij elkaar. De manager van Linda de Mol, Xenia Kasper, liet echter weten dat deze info niet klopt. Hoe het precies zit is op dit moment niet duidelijk. Hoe dan ook zal het nieuws van de affaire tussen Jeroen Rietbergen en Ilse DeLange weinig goeds doen voor de relatie van Jeroen en Linda.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!