Zangeres Do onthult wat er gebeurde tussen haar en Jeroen Rietbergen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangers Do was te gast bij de podcast van Gwen van Poorten. Hierin sprak ze uitgebreid over haar ervaring met viespeuk Jeroen Rietbergen. Dit is wat er precies tussen hen gebeurde…

Do over beschuldigingen rondom The Voice of Holland

Zangers Do, beter bekend als Dominique van Hulst is een bekende zangeres en presentatrice bij SBS 6. Nadat #BOOS van Tim Hofman over het schandaal bij The Voice of Holland naar buiten trad deed ook Do een boekje open over haar eigen ervaringen met beroepsviezerik Jeroen Rietbergen. Do kwam tijdens de podcast van Gwen van Poorten met haar uitgebreide verhaal. Do vertelt dat ze al op haar 14/15e al een platencontract tekende. De zangeres kwam dus al vroeg in de muziek industrie terecht. Zangeres Do heeft met vele namen gewerkt en zo kwam ze o.a. ook met de beschuldigden in aanraking.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door METZNALLEN (@metznallendepodcast)

Do heeft Jeroen Rietbergen vol in zijn gezicht geslagen

Gwen en Do praten verder over wanneer handelingen en dingen vervelend worden en waarom het soms moeilijk is om iets te durven zeggen hierover. Do werkte destijds ook samen met Jeroen Rietbergen. Hierover laat Do weten: “In de situatie met Jeroen Rietbergen, die heeft mij echt aangerand , dat kan ik letterlijk zeggen. Dat weet hij ook want ik heb hem vol in zijn gezicht geslagen op het moment dat het is gebeurd.” Vervolgens zei Do: “En heb ik gezegd: dude, what the f… Hoezo doe jij dat? Hij heeft toen ook gezegd: ‘Sorry, zal het niet meer doen, ik dacht ik probeer het gewoon.'”

Gwen van Poorten vraagt zich af hoe dit kan gebeuren en waarom er iets als een #BOOS aflevering nodig is om naar voren te kunnen komen. Do zegt dat ze zich gelukkig wel redelijk opgewassen voelde tegen Jeroen Rietbergen omdat ze zich niet bedreigd voelde door hem. Ook laat Do weten nooit het idee hebben gehad iemand te moeten aangeven. Do en Gwen zijn het over eens dat het bizar is dat zulke dingen kunnen gebeuren zonder dat niemand er iets van zegt.

Lees ook: Zangeres Do steelt de show bij Expeditie Robinson

Zangeres Do vreesde TVOH-regisseur Martijn

In de podcast vertelt Do dus over wat zij moeilijk vond bij TVOH. Naast Jeroen Rietbergen heeft ook gedrag van meerdere andere mannen meegemaakt dat absoluut niet kan. De zangeres geeft als voorbeeld dat de veelvuldig beschuldigde regisseur Martijn echt extreem veel aan mensen zit, daarom was Do ook liever niet met hem in één ruimte. Do begrijpt, terecht, ook niet hoe het kan dat andere collega’s er niks van zeggen als ze dit gedrag zien.

Do juicht mondige vrouwen toe

Gwen vraagt Do op aansluiting op bovenstaande verhalen wat zij denkt dat er moet veranderen zodat het voor vrouwen veiliger is. Do denkt dat het in ieder geval heel goed is dat vrouwen mondiger zijn geworden en dat het schandaal ook een bewustwording heeft gecreëerd bij mannen. Do droomt soms zelfs over dingen die ze eigenlijk niet wou maar op dat moment niet heeft durven te zeggen.

Beluister hier de volledige podcast:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?