Foto: Jennifer Hoffman is volgende slachtoffer van Yvonne Coldeweijer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman wordt finaal uitgelachen door Yvonne Coldeweijer! De Juicekoningin noemt haar ‘nep woke’…

Het juicekanaal Life of Yvonne haalt weer hard uit. Actrice en presentatrice Jennifer Hoffman vertelde in een interview met De Telegraaf dikke stress te hebben om het klimaat en duurzaamheid is nou haar nieuwe dingetje. Yvonne Coldeweijer heeft daar zéker een mening over.

Jennifer Hoffman bij Extinction Rebellion?

Dat is de grote vraag: wordt Jennifer Hoffman een rebel? De blonde schoonheid reist betaald de wereld af met 3 Op Reis en zou een luizenleventje moete leven met haar succesvolle rol in Luizenmoeder. Maar na de geboorte van haar nu 2-jarige zoontje Cooper is de knop omgeslagen. In een interview met De Telegraaf gaf Jennifer aan zich enorm zorgen te maken om hoe de wereld met duurzaamheid en het klimaat omgaat. “Ik merk wel dat ik me er nu kwader om maak. We zijn wel aan het spotten met de toekomst van mijn zoon!”. Begrijpelijk natuurlijk, het blijft je kind. Maar stoppen met vliegen? Ho maar.

Duurzame keuzes maakt de succesvolle Amsterdamse zeker. Ze vertelt zo veel mogelijk met de trein te reizen, tijdens all-inclusive vakanties in Bonaire ook buiten het resort uit eten te gaan (lokale economie stimuleren, hè), en shopt thuis minsten twee maal per dag bij de EkoPlaza. Met kers op de taart: Jennifer geeft aan te overwegen zich bij Extinction Rebellion aan te sluiten. En dat is voor juicekoningin Yvonne Coldeweijer de druppel. We zijn niet anders van Yvonne gewend en ze haalt dan ook snoeihard uit op haar Instagram. Een Instagram story met de tekst “Weet je wie ik een ‘wat gaafff’ persoon vind?” wordt gevolgd door een uiterst sarcastische reactie op Jennifer’s interview. “Dus je zou het nooit echt doen, maar puur het feit dat je het overweegt; wat gaafff”, staat er bij de titel van het Telegraaf artikel. De Juicekoningin eindigt haar posts met een duidelijke statement: “nepwoke”.

Volgers hebben weinig begrip voor hypocriete Jennifer Hoffman

Ook de fans van Yvonne Coldeweijer reageren actief op het interview van Jennifer Hoffman. Yvonne postte zelf een uiterst kritische reactie die ze in haar Instagram berichtjes had ontvangen. “Nep woker, nog erger dan écht woke zoals Catrice”, reageert één volger met een huil-emoji. Ook op andere social media reageren lezers fel. Vooral op Twitter is er weinig begrip voor de uitspraken van de bloedmooie blonde. “Ja, zo ken ik er ook nog wel een paar. Vooraan staan en gillen over klimaat, en vervolgens de volgende dag weer in het vliegtuig stappen en genieten van juist datgene wat het klimaat volgens henzelf kapot maakt” en “Gevalletje ‘Do as I say, not as I do’.”.

Jennifer Hoffman probeert vlieg-hypocrisie al langer goed te praten

Eerder kwam de uitgesproken presentatrice ook al in het nieuws met haar hypocrisie. Zo stond de meerderheid van 2020 voor Jennifer in het teken van vliegschaamte. In een interview met Shownieuws vertelde Jen vliegschaamte te hebben, door het milieu natuurlijk. Maar toen de NPO haar de baan aanbood van presentatrice voor 3 Op Reis heeft de blonde Amsterdammer er geen minuut over getwijfeld. Zelf moeten betalen voor je tripjes, ja kijk dat kan echt niet uit. Maar als je betaald de hele wereld rond kan reizen als werk verdwijnen al haar problemen als sneeuw voor de zon. Yvonne Coldeweijer lijkt er in ieder geval genoeg van te hebben, en wij snappen het wel.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?