Foto: F1-presentatrice Amber Brantsen krijgt ineens ander werk bij Viaplay

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Amber Brantsen kennen we natuurlijk allemaal als F1-presentatrice op Viaplay. Maar nu lijkt Amber het even helemaal gehad te hebben met de Formule 1 en iets totaal anders te gaan doen..

Amber Brantsen staat natuurlijk bekend als één van de F1-presentatrices op Viaplay. De brunette doet dit met veel genot en haar volgers kunnen altijd meekijken via haar Instagram met haar meest wilde avonturen tijdens de uitzendingen. Alleen nu lijkt het net alsof de presentatrice haast ontslagen is bij het presentatieteam van de F1, en ze het even helemaal over een andere boeg gooit. Staat Amber haar carrière hier op het spel?

Amber Brantsen aan de slag bij nieuw programma

Amber kan opgelucht ademhalen, want weggaan bij de F1 zal niet gebeuren. Wél gaat de presentatrice een geheel nieuw programma presenteren. Amber mag zich namelijk sinds een tijdje presentatrice noemen van ‘Celebrity MasterChef‘! We kennen natuurlijk allemaal wel MasterChef, maar dit keer is het net iets anders. Namelijk met bekende Nederlanders. Dit kookprogramma met bekendheden was al eerder in andere landen, maar nu komt het programma ook naar ons kikkerlandje. En onze eigen Amber Brantsen mag het gaan presenteren. Ze heeft natuurlijk al flink wat ervaring als presentatrice, dus deze taak is ongetwijfeld gemaakt voor de brunette.

Lees ook: Foto: Amber Brantsen toont haar twee trofeeën na spannend weekend Zandvoort

Kandidaten Celebrity MasterChef

Bij het nieuwe programma horen natuurlijk ook kandidaten. Als eerste kandidaten hebben we First Dates-barman Victor Abeln, maar ook onze songfestival-vertegenwoordiger Jeangu Macrooy. Deze twee zullen deelnemen in de competitie tot de beste kok. Maar natuurlijk niet alleen deze twee. Als andere deelnemers hebben we Amijé van der Laan, ook wel bekend als de ex-vriendin van Donny Roelvink, en presentatrice Jetske van den Elsen. Ook deze twee zullen het opnemen tegen de andere deelnemers. Als andere deelnemers zullen Vjeze Fur, rapper van de Jeugd van tegenwoordig, Celine Huijsmans, nieuwslezeres en presentatrice, en Erik de Zwart, Radio Dj, deelnemen. En tot slot niet te vergeten; Comedian Howard Komproe, Tattoo-artist Louise Schiffmacher, en actrice Stijn Fransen. Deze 10 kandidaten zullen het tegen elkaar gaan opnemen in de strijd naar dé echte MasterChef. Op wie zet jij je geld in?

Lees ook: Foto: Amber Brantsen wordt stiekem aanbeden door gretige mannen in Zandvoort

Amber Brantsen blaast 33 kaarsjes uit

Onlangs was onze eigen Amber Brantsen jarig! En om dit te vieren plaatste de brunette uiteraard iets op Instagram. “Dank voor alle verjaardagswensen! 🥳❤️
En thanks team voor deze overval aan het eind van de F1 Shakedown. Die zag ik niet helemaal aankomen“. Op Instagram is te zien hoe de presentatrice wordt ‘overvallen’ door haar Viaplay-team, die haar in het zonnetje hebben gezet. Met op de schermen een groot plaatje van de brunette met een feestmuts op, kon Amber haar dag niet meer stuk. En dat is ontzettend logisch, want de presentatrice gaat haar 34e levensjaar in!

Lees ook: Foto: Amber Brantsen wordt stiekem aanbeden door gretige mannen in Zandvoort

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.