Foto: Amber Brantsen toont haar twee trofeeën na spannend weekend Zandvoort

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie Formule-1 kijkt kent ondertussen de mooie Amber Brantsen. De presentatrice van Viaplay toont haar twee trofeeën na een spannend weekend Zandvoort. 

Amber Brantsen was druk bezig met de Formule 1-tiendaagse op Viaplay. Door haar werk bij Viaplay kan Amber Brantsen bij alle delen van het Zandvoort-circuit komen. Zo kon de mooie presentatrice ook toegang krijgen om te gaan poseren bij de finish-lijn en zo haar twee trofeeën tonen. Even een goede houding nemen en de foto kon gemaakt worden. Speciaal voor de GP van Zandvoort heeft Amber ook haar nagels gelakt, dit deed ze in de kleuren van de Nederlandse vlag. Amber Brantsen laat duidelijk zien dat zij hoopt dat Max Verstappen haar trofee pakt…
Amber Brantsen met spannend jurkje de duinen ingedoken

De aantrekkelijke presentatrice weet wel hoe je de Formule 1-coureurs afleid. Met een spannend jurkje staat ze in de duinen terwijl de Formule 1-coureurs aan haar voorbij rijden. Amber Brantsen zat de hele week al op een stoel verslag te geven voor Viaplay, blijkbaar had Amber hier genoeg van en trok ze de duinen in. Normaal doe je een makkelijke outfit aan wanneer je een tocht door de duinen maakt, maar Amber deed juist het tegenovergestelde. Met zo’n spannend jurkje is de tocht door de duinen best zwaar, maar Amber doet er alles aan om haar kijkers te vermaken. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en is geen enkele Formule 1-coureur gecrasht door de afleiding van Amber Brantsen en haar spannend jurkje.

Kijkers lovend over Amber Brantsen

Sinds de start van het Formule 1-seizoen kreeg Viaplay en ook Amber Brantsen bakken met kritiek over zich heen. Dit kwam voornamelijk door de slechte kwaliteit en verslaggeving. De GP van Zandvoort heeft er juist voor gezorgd dat de kijker is bij gedraaid. Op sociale media zijn de kijkers juist lovend over Viaplay, maar ook de mooie Amber Brantsen krijgt nu lovende reacties. “Op het begin van het seizoen had ik flink wat kritiek op Viaplay echter het moet gezegd worden dat ik enorm heb genoten van de verslaggeving” zegt een kijker. Op sociale media hebben kijkers ook persoonlijke complimenten richting Amber Brantsen “tis ook een prachtige vrouw” en met deze kijker zijn wij het zeker eens!

Onder toeziend oog van Amber Brantsen wint Max Verstappen voor de tweede keer op rij de GP van Zandvoort

Max Verstappen heeft voor de tweede keer op rij de GP van Zandvoort gewonnen. Max Verstappen liet Nederland weer oranje kleuren. Door deze overwinning staat de Nederlander nu 109 punten voor op Charles Leclerc en Sergio Perez. Met nog 7 races te gaan lijkt het niet meer fout te kunnen gaan…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?