Foto: Emma Heesters laat dit deel van haar lijf volledig onbedekt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters deelt méga mooie foto in heerlijke modieuze outfit waar het water van uit je mond gaat lopen als je dit ziet! 

Heerlijk kiekje van de blondine Emma Heesters

Emma Heester, de Nederlandse zangeres en social media sensatie, heeft weer eens de aandacht weten te trekken met haar nieuwste Instagram post. In een super modieus pakje dat haar figuur perfect accentueert, staat ze zelfverzekerd voor de camera. De blonde schoonheid straalt decadentie uit en laat zien dat ze helemaal op haar gemak is in haar eigen huid. Haar houding en uitstraling laten zien dat ze volledig in controle is en dat niets haar kan tegenhouden. Haar stijlvolle outfits en zelfverzekerde houding zijn slechts enkele van de vele redenen waarom ze zo’n geliefde persoonlijkheid is op social media. Dus, als je op zoek bent naar inspiratie om zelfverzekerd te zijn en in controle te blijven, kijk dan naar Emma Heester en laat je inspireren door haar ongeëvenaarde stijl en charisma.

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma Heesters neemt volgers mee in haar Spa routine

De knappe zangeres Emma Heesters neemt haar volgers graag mee in haar avonturen en deze keer neemt ze ons mee naar de Spa. In een zachte witte badjas en zonder kleding eronder laat ze zien hoe het leven in de Spa eruitziet! Maar voordat ze de sauna en het zwembad induikt, brengt ze eerst nog even haar make-up aan. Het is natuurlijk hilarisch om te zien hoe Emma zichzelf opmaakt voordat ze de Spa ingaat, maar het laat ook zien hoe zelfverzekerd ze is. Emma weet dat ze er goed uitziet en maakt zichzelf daarom graag nog even extra mooi. En wie weet wie ze tegenkomt in de Spa? Het is duidelijk dat Emma Heesters niet alleen een getalenteerde zangeres is, maar ook een grappige en levendige persoonlijkheid heeft.

@emmaheesters Spa proof ✅✨ Ik testte de nieuwe #MACStackmascara van @maccosmetics en ‘t heeft de jacuzzi, zwembad, sauna & steam room overleefd 😍 i like! ❤️ #WaterproofMascara #ad ♬ Calm Down – Rema & Selena Gomez

De modieuze Emma Heesters in prachtig outfitje!

Emma Heesters heeft haar 1,8 miljoen volgers een heerlijke Paaswens gestuurd op een wel heel knappe wijze! In een schitterende foto laat de zangeres zien dat ze niet alleen een prachtige stem heeft, maar ook een fantastisch uiterlijk! Op de foto is te zien hoe Emma met haar lange blonde haren voor de camera poseert. Haar stralende glimlach en betoverende blik maken de foto helemaal af. Het is duidelijk dat Emma de lente in haar bol heeft met haar heerlijke outfit.  De foto is niet alleen een lust voor het oog, maar straalt ook een gevoel van warmte en vrolijkheid uit. Het is fijn om te zien dat Emma zo’n positieve en liefdevolle boodschap wil delen met haar fans. Het laat zien dat ze niet alleen een getalenteerde zangeres is, maar ook een persoonlijkheid heeft die veel mensen inspireert en blij maakt.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!