Foto: Emma Heesters laat paaseitjes zien in doorschijnend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We zijn wel wat korte topjes gewend van Emma Heesters, maar in een recente Instagram post laat de 27-jarige zangeres wel heel veel zien.

Emma Heesters is razend populair op YouTube en is onderhand niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Emma is in korte tijd uiterst succesvol geworden, en wij snappen wel waarom. Naast dat de zangeres heerlijk is om naar te luisteren is de bloedmooie blonde namelijk ook nog eens een genot om naar te kijken. In recente Instagram posts laat Emma weer zien waarom we haar allemaal op Instagram moeten volgen.

Emma Heesters viert Pasen in doorzichtig topje

Als jonge aantrekkelijke zangeres kan je haast niet anders dan in onthullende outfits op het podium staan. Emma Heesters verwent haar volgers echter ook met shots op Instagram. Haar 1.8 miljoen volgers op Instagram zijn namelijk dolgelukkig met een paar kiekjes achter de schermen en Emma voldoet graag aan verwachtingen. Ook tijdens het feestelijke paasweekend trakteerde ze fans met een fantastische fotoshoot. Emma poseert in een niets verhullend klein topje en kijkt zwoel met open mond naar de camera. We zijn wel gewend dat Emma haar strakke lijf graag tentoonstelt, maar deze fotoshoot wil je toch wel echt op je netvlies branden.

Knappe Emma Heesters poseert in onthullend topje

Ook de rest van de foto’s wil je niet missen. De camera lijkt van Emma Heesters te houden en de bloedhete blonde poseert speels in het onthullende topje. Ze laat terecht haar strakke lijf graag zien. De Instagram foto’s liegen er niet om. Van ons mag Emma Heesters elke dag wel dit soort kiekjes plaatsen.

Is Emma Heesters single?

Voor de single lezers onder ons: sinds kort heb je weer een kans bij Emma Heesters. De talentvolle zangeres is namelijk weer single. Emma maakte recent bekend dat het uit is met nu ex-vriend Welsey Hoedt. De juicekanalen verwachtten het al. Er was al enige tijd bekend dat Wesley op social media bij andere dames probeerde te scoren en fans hadden er weinig begrip voor. Emma postte op Instagram dat ze de relatie verbroken hebben: “Ik wil laten weten dat Wesley en ik niet langer meer in een relatie zitten. Mijn hart is enorm gebroken”. Onderhand lijkt de beeldschone blonde haar ex alweer helemaal vergeten te zijn. Terwijl ze eerst nog huilend van het podium af liep, postte Emma kort daarna alweer een bloedhete foto op Instagram, op dezelfde plek waar ze een jaar eerder nog met Wesley stond. De burn is duidelijk: Wesley kan goed zien wat hij is misgelopen.

Volgers van Emma Heesters laten hun support zien

Ook op de Instagram van Emma Heesters hebben fans weinig begrip voor de fouten van ex Wesley Hoedt. Gelukkig lijken meer dan genoeg volgers bereid zijn Wesley’s schoenen te vullen: “Als je je verveelt dan kom maar hier naar toe”, aldus één hoopvolle fan. Emma hoeft zich er in ieder geval geen zorgen om te maken. Met haar recentste posts ligt de wereld aan haar voeten. Ze heeft het allemaal: jong, beeldschoon, talentvol én ambitieus. Emma is zelf ook hoopvol. Haar razend populaire fotoshoots titelde ze in het Engels met “Niks kan een licht dimmen dat van binnenuit schijnt.”

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!