Foto: Boerin Annemiek Koekoek bekijkt harige vriend tussen haar benen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemiek Koekoek heeft weer een spannende dag beleeft. Zo heeft de boerin een wel erg harige vriend tussen haar benen zitten. Is het dan toch eindelijk gelukt om een man te vinden?

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek imponeert met opvallend uiterlijk tijdens Vandaag Inside

Annemiek Koekoek heeft wild beest tussen benen

Het is geen geheim dat Annemiek Koekoek al jarenlang druk opzoek is naar de ware. Helaas wil deze zoektocht maar niet lukken. Met een deelname aan het programma Boer Zoekt Vrouw dacht iedereen dat Annemiek toch wel aan de man zou komen, maar wederom tevergeefs. Misschien is Annemiek ook wel veel te kritisch als het op mannen aankomt. Toch lijkt daar nu iets van verandering in te zijn gekomen want Annemiek heeft zomaar iemand dichtbij haar gelaten. Het is dan wel een groot beest maar het begin is er. Op de foto zien we dat Annemiek in de koeien stal staat en haar werkkleding aan heeft. Daarbij staat ze met haar achterkant tegen de trekker aangedrukt terwijl ze liefkozend naar beneden kijkt. Want daar ligt misschien wel haar allergrootste liefde op dit moment; haar hond. Bij de foto schrijft Annemiek dat ze even lekker aan het kletsen is met het beestje. De hond lijkt de aandacht ook geweldig te vinden en geeft zich helemaal over door op zijn rug te liggen.

Annemiek Koekoek met wild dier

Boerin Annemiek Koekoek in volle glorie

De laatste tijd zien we Annemiek Koekoek steeds vaker als haar alter ego. Zo kennen de meeste mensen Annemiek natuurlijk als de stoere boerin die niet zoveel geeft om haar kleding en make-up. Toch lijkt het erop dat alle roem die Annemiek heeft gekregen voor BZV steeds meer naar hoofd begint te stijgen. We zien namelijk Annemiek steeds vaker met haar haren stijl of in de krul en met een flinke laag make-up. Het resultaat mag er zeker zijn en het is natuurlijk leuk om deze kant van de boerin vaker te zien. Op onderstaande foto heeft Annemiek zichzelf ook weer helemaal opgedoft. Annemiek haar twee werelden komen samen tijdens deze dag. Annemiek is namelijk gevraagd om de prijsuitreiking te doen voor de mooiste boer en boerin. De brunette was dus een echt prijzenmeisje. Annemiek ziet er stralend uit op de foto’s in het paardenwagentje.

Annemiek Koekoek nog steeds wanhopig opzoek naar de liefde

Je zou denken dat Annemiek Koekoek na alle media aandacht genoeg keuze moet hebben uit mannen. Ondertussen is Annemiek misschien wel de deelneemster van BZV die het meest op televisie verschijnt sinds haar deelname. Toch wil het nog niet lukken met de liefde. Zou Annemiek te kritisch zijn? Het eisen lijstje van Annemiek lijkt wel mee te vallen. Hierover sprak de brunette zich uit tijdens Vandaag Inside. Zo valt Annemiek op rustige, intelligente mannen die minder oud zijn dan Johan Derksen. De man moet gevoel voor humor hebben en ze moet er mee kunnen sparren. Daarnaast hoeft hij absoluut niet boer te zijn. Wellicht vind Annemiek een nieuwe potentiële man na dit oproepje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Vandaag Inside (@vandaaginside)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!