Foto: Boerin Annemiek Koekoek imponeert met opvallend uiterlijk tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe boerin Annemiek Koekoek was te gast in Vandaag InsideEn natuurlijk moest de aantrekkelijke dame daar even extra haar best doen. 

Annemiek Koekoek, die je nog kan kennen van haar deelname aan Boer Zoekt Vrouw, was gisteren opeens te gast in het programma Vandaag Inside. Ze moest zich staande zien te houden naast Johan Derksen en René van der Gijp. En dat ging haar verrassend goed af. Maar er was nog iets dat opviel aan de uitzending en in het bijzonder aan Annemiek. Dat was namelijk dat haar haar ineens stijl was, terwijl ze altijd een beetje krullend haar heeft gehad. Dat was voor de meeste mensen wel even wennen. Maar ondanks dat het er heel anders uit zag, werd haar nieuwe kapsel wel erg knap gevonden. De aantrekkelijke boerin zag er natuurlijk picobello gewoon uit.

Lees ook: Video: Boerin Annemiek Koekoek biedt zichzelf aan tijdens Vandaag Inside

Werd er nog meer besproken dan Annemiek haar spannende kapsel?

Natuurlijk was het nieuwe kapsel van Annemiek het onderwerp waar iedereen aan dacht, of anders gewoon hoe goed Annemiek er wel niet uit zag. Maar de gesprekken aan tafel gingen ook daadwerkelijk ergens over. Bijvoorbeeld over Annemiek haar deelname aan Expeditie Robinson. De knappe brunette deed daar ooit redelijk succesvol aan mee. De mannen aan tafel willen daar maar al te graag meer over horen. Annemiek kan wel een paar vraagjes voor de here beantwoorden. Annemiek leerde destijds ook allerlei nieuwe vaardigheden voor haar deelname aan het spannende avonturenprogramma. Zo heeft ze boogschieten opgepakt. En dat zag er best stoer uit. Toe Annemiek bekendgemaakt werd als een van de kandidaten werd heel Nederland wild. De verleidelijke boerin uit Boer Zoekt Vrouw zou nog langer op televisie te zien zijn bij Expeditie Robinson. Dat was erg goed nieuws. Inmiddels is Annemiek niet meer van televisie weg te denken.
Een interessante discussie wordt gestart bij Vandaag Inside

Misschien ligt het aan de aanwezigheid van Annemiek, maar de heren doen opeens stukken meer hun best aan tafel. Zo ontstaat er een quasi-intelligente discussie aan tafel over deelname aan programma’s op televisie. En daar hebben Johan Derksen en René van der Gijp nog wel het een en ander over te melden. De twee heren weten een heel gesprek te vertellen over talkshows en late night shows, praatprogramma’s en goede televisie. En dat allemaal, omdat Wilfred na aanleiding van Annemiek haar deelname aan Expeditie Robinson vroeg of de heren zoiets zouden zien zitten. Annemiek haar aanwezigheid haalt dus het beste uit de mannen naar boven.

Annemiek Koekoek kan stijl haar goed hebben op verleidelijke foto

De knappe boerin kan stijl haar ontzettend goed hebben. Dat bewijst ze wel met de foto’s op haar Instagram pagina. Daar kan je af en toe Annemiek ook zien met stijl haar. En dat ziet er toch erg interessant uit. Het is dus helemaal geen gek idee voor Annemiek om wat vaker haar haartjes op deze manier te doen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!