Foto: Anouk Hoogendijk deelt zeldzaam vakantiekiekje in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige voormalig voetbalster Anouk Hoogendijk heeft een nieuwe foto online gezet en haar fans vinden hem prachtig. 

Prachtige Anouk Hoogendijk laat nieuwste zien

In haar nieuwe weet Anouk Hoogendijk vriend en vijand te verbazen. Ze ziet er namelijk ongelooflijk knap uit in haar strakke, zwarte pakje. Ze besluit om haar nieuwe pakje te showen tijdens een lange strandwandeling. Anouk heeft niet door dat er iemand met de camera naast haar staat. En dus wordt er een onopvallend kiekje gedeeld van Anouk, die op dat moment weg kijkt. Maar het werd een prachtige foto, want Anouk durfde hem zelf ook nog te delen op haar Instagram kanaal. En dat is erg fijn voor haar volgers. Die kunnen nu nog meer genieten van het prachtige van Anouk.

Lees ook: Rondingen Anouk Hoogendijk springen eruit op deze Instagram foto
De prachtige rondingen van Anouk Hoogendijk

Anouk Hoogendijk is bij de meeste mannen van Nederland wel bekend. Ze wordt geliefd vanwege haar prachtige en mooie rondingen. Het is dan ook een feestje voor het oog, wanneer Anouk weer een keer op televisie is, want dan heb je, zelfs als de wedstrijd niet om aan te zien is, nog iets leuks om naar te kijken. Anouk weet in haar eentje menig volger te vermaken. En af en toe een nog spannender kiekje in helpt daar natuurlijk ontzettend bij. De prachtige blondine weet precies wat goed gaat scoren op haar Instagram pagina en maakt dan ook precies de juiste foto’s om honderden complimenten in de wacht te slepen.

Anouk Hoogendoorn mooiste oud sporter

Natuurlijk bestaat er een competitie voor de mooiste sporter, maar daar mag Anouk niet meer meedoen. Wat nou als er een lijst was met de mooiste oud-sporters? Dan zou Anouk absoluut aan de top staan van dat lijstje. De knappe blondine weet nog steeds menig volger te verleiden met haar aantrekkelijke pakjes en mooie foto’s. Het is dus goed mogelijk dat Anouk momenteel de knapste voormalig sporter van Nederland is. Als ze du ooit die lijst oprichten, dan weet Anouk exact wat ze moet doen. Nog snel even wat extra foto’s plaatsen en de winst is in the pocket.
Grootste wapen Anouk Hoogendijk is haar prachtige gezicht

Je verwacht het misschien niet meteen bij Anouk, maar niet haar verleidelijke , maar haar prachtige gezicht is haar sterkste wapen. Anouk heeft een heel erg lief en knap gezicht. Van haar blik smelt je al bijna weg van je stoel. Anouk weet dan ook een hoop reacties te krijgen op selfies. De meeste mensen vinden Anouk er natuurlijk enorm goed uit zien. De volgers van Anouk proberen in ieder geval elke dag weer duidelijk te maken waarom ze de blondine zo zien zitten en overladen haar met complimenten. Anouk kan dat wel waarderen en blijft daarom ook doorgaan met het plaatsen van leuke foto’s van zichzelf.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak