Foto: Actrice Dilan Yurdakul gaat volledig uit de kleren voor Linda

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Dilan Yurdakul schittert letterlijk en figuurlijk in deze bloedhete fotoshoot met LINDA. En kers op de taart: kleding komt er amper aan te pas!

Als GTST-actrice zijn ongeklede plaatjes natuurlijk geen nieuws voor Dilan Yurdakul. En gelukkig ook maar, want haar heerlijke figuur mag echt niet verborgen blijven. Al maakt ze het in de recente fotoshoot met LINDA wel héél persoonlijk. Dilan gaat namelijk niet alleen uit de kleding maar onthult ook zeer persoonlijke geheimen. Al moet je om die te lezen natuurlijk eerst je ogen van de foto’s af houden. En met deze bloedhete kiekjes is dat nog lastig ook.

Dilan Yurdakul poseert in haar volle glorie voor intieme shoot met LINDA

Voor Dilan Yurdakul zijn onthullende foto’s niets nieuws. En hoe kan het ook anders? De 31-jarige schoonheid schittert al lange tijd in onze geliefde Goede Tijden, Slechte Tijden en daar staan ze nou niet bepaald bekend om hun preutse houding. Dilan haar spectaculaire figuur hebben we dus al meerdere keren mogen bewonderen. Toch zal deze recente fotoshoot je versteld doen staan! Dilan zoekt namelijk al haar grenzen op en pronkt op een wel heel bijzondere manier met haar heerlijke lijf. Dat ze bijna geen kleding draagt is namelijk niet eens het opvallendst! Al kunnen we daar ook lastig van wegkijken, natuurlijk. Maar het glitterende gouden tintje trekt ook moeiteloos je aandacht. Voeg daar Dilan’s openvallende witte blouse en bijna schokkend wit onderbroekje aan toe? Deze heerlijke plaatjes zijn zowaar in ons netvlies gegrift! Uitprinten en ophangen, wat ons betreft!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dilan Yurdakul (@dilan.yurdakul)

Dilan Yurdakul vertelt openhartig over cupmaat in LINDA-shoot

En in de tekst naast de onbedekte kiekjes onthult Dilan Yurdakul misschien nog wel meer. Vooral haar boezem kwam namelijk flink onder de aandacht. Dilan vertelt trots cup A te hebben. Maar helaas gaat haar nieuwgevonden zelfliefde niet alleen maar over een leien dakje. Vooral haar Turkse ouders  hebben het er namelijk zwaar mee hoe Dilan haar heerlijke lichaam inzet.  “Dat ik van origine Turks ben, maakt het soms extra beladen. Mijn ouders vinden het niet altijd even fijn als ik mijn seksualiteit inzet, maar het weerhoudt me niet.”, aldus Dilan. Wel vindt ze het belangrijk te vertellen dat ze niet óver de grenzen gaat. “Ik ben absoluut geen exhibitionist.” Dat Dilan dit belangrijk vindt te onderstrepen is logisch na de gewaagde fotoshoot. De plaatjes zijn ongetwijfeld overheerlijk, maar de reacties van publiek kunnen nog alle kanten op. Hoe dan ook: wij zijn fan!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dilan Yurdakul (@dilan.yurdakul)

Wie is de vriend van Dilan Yurdakul?

Wie na deze foto’s spontaan verliefd geworden is op Dilan Yurdakul heeft natuurlijk één dringende vraag. En het is natuurlijk ook belangrijke informatie of Dilan nog op de markt rondhuppelt. Wie wil nou niet een poging wagen bij deze bloedhete brunette? Nou kunnen we je dat helaas niet beloven, maar wél kunnen we je vertellen dat Dilan ogenschijnlijk geen relatie heeft. De knappe actrice is al geruime tijd niet meer publiekelijk aan iemand gekoppeld. Dus je hebt nog een kans! Wel moeten we je waarschuwen dat Dilan bekend staat dat ze altijd haar lippen stijf op elkaar houdt over haar eigen liefdesleven. Zo heeft ze zelfs geheime relaties gehad! In een interview met Weekend vertelde Dilan dat ze tijdens het filmen van GTST een nieuwe beau had. Gelukkig, alhoewel jammer voor Dilan, is dat stukgelopen. Garanties geven we je dus niet, maar succes wensen we je wel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dilan Yurdakul (@dilan.yurdakul)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?