Fans volledig in extase na verleidelijke video van toekomstige Songfestival-winnares Loreen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Zweedse Loreen is nu al de favoriet op het Eurovisie Songfestival. En dat terwijl de voorrondes nog moeten plaatsvinden. 

Opgelet Songfestival fans, zangeres Loreen pakt de winst

Loreen is nog niet eens door de Zweedse Nationale Songfestival-voorrondes heen, maar heeft met ‘Tattoo’ in haar land al een nummer 1-notering te pakken. De beeldschone zangeres, die het Eurovisie Songfestival ooit won met ‘Euphoria’, staat sinds haar optreden overal bovenaan bij de bookmakers. Er is dus een grote kans dat de winnares van het Songfestival nu al bekend gemaakt is. Nog voor de competitie van start is gegaan.

Lees ook: Onverstandige S10 wordt dronken gevoerd tijdens Songfestival

Met haar nieuwe nummer heeft Loreen er veel fans bij

Na haar vorige optreden bij het Eurovisie Songfestival heeft Loreen zich echt wereldwijd op de kaart gezet. Maar met haar nieuwe nummer, waarmee de zangeres een gooi doet naar een tweede deelname en overwinning, heeft de zangeres veel nieuwe fans erbij gekregen. Er zijn natuurlijk een hoop mensen die de vorige deelname van Loreen niet heel bewust hebben meegemaakt, dus die horen nu voor het eerst de prachtige zangeres optreden. En dat moet als een feestje aanvoelen. Haar nieuwe fans weten het zeker: Loreen wordt ook deze keer de winnaar van het Eurovisie Songfestival. Ze moet alleen nog door de voorrondes komen, maar dat lijkt vooralsnog wel te gaan lukken.

Loreen maakt goede kans op Eurovisie Songfestival

We weten al dat Loreen erg in de smaak valt bij het Europese publiek. Ze heeft ook al een keer eerder de beroemde competitie gewonnen. Dus waarom zou dat niet een tweede keer kunnen? Als het aan Loreen ligt is dat in ieder geval geen enkel probleem. Met haar nummer ‘Tattoo’ weet Loreen in ieder geval wel weer in de headlines te komen. Mogelijk dat ze genoeg opvalt dat Zweden haar weer stuurt. Dat zou voor de zangeres een mooie kans zijn om haar carrière nog een stukje te verstevigen en om een tweede winst te pakken. Als ze twee keer weet te winnen op het Eurovisie Songfestival weet Loreen zich namelijk onsterfelijk te maken voor het Songfestival publiek. Dan zou ze de eerste vrouw zijn in de geschiedenis van de competitie die twee keer de winst weet te pakken.
Het strakke pakje van Loreen helpt natuurlijk ook flink mee

Natuurlijk kan Loreen prachtig zingen, maar haar strakke pakje helpt natuurlijk ook gewoon mee met het verkopen van de act. Nu hebben mensen namelijk iets moois om naar te kijken en te luisteren. En dat werkt altijd beter dan wanneer je alleen maar een nummer hebt om te luisteren. Loreen ziet er in haar strakke pakje natuurlijk ontzettend verleidelijk uit. Iedereen in de zaal had dan ook een geweldige avond te pakken. Dankzij Loreen hadden alle bezoekers iets fijns om naar te kijken. En haar geweldige stem maakte de avond natuurlijk helemaal af. Het optreden van Loreen was het dan ook subbel en dwars waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.