Onverstandige S10 wordt dronken gevoerd tijdens Songfestival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 is dolgelukkig dat ze door is naar de finale van het Eurovison Songfestival, en dat is te merken. Natuurlijk mag S10 haar overwinning in de halve finale vieren, maar is het slim om zó diep in het glaasje te kijken? Of zijn het de mensen om S10 heen die de zangeres dronken proberen te voeren?

S10 drinkt zenuwen weg tijdens Songfestival

In een eerder interview liet S10 weten dat haar voorbereiding voor het Songfestival heel minimalistisch is. De zangers spendeert vooral tijd door muziek te luisteren en rust te nemen. Natuurlijk viel er een grote eerste last van S10 haar schouders af toen ze eindelijk hoorde naar de finales van het Songfestival te mogen. Na de eerste halve finale moest er natuurlijk wel een beetje gefeest worden, dus ook de drankjes vloeiden rijkelijk. Nu kan de voorbereiding ’s tactiek van S10 natuurlijk zijn veranderd maar toch.. S10 laat zien dat ze  wel erg geniet van haar drankje en dat de mensen om haar heen het haar maar al te graag aanbieden. Hopelijk voor S10 gaat ze van alle drank niet teveel schreeuwen want de blondine moet kosten wat het kost haar stembanden sparen.

Lees ook: Foto: Emotionele S10 moet ogen sparen voor finale Songfestival

S10 leeft nog na heftige nacht

Na de misschien iets te gezellige avond is S10 weer bovenwater. Misschien is de zangeres verstandig geweest en is ze op tijd naar bed gegaan. In de avond deelt S10 eindelijk weer een teken van leven. Naar eigen zeggen is de blondine wel erg moe maar goed ze staat nog op haar benen. Al moet toegeven worden dat S10 er een beetje witter uitziet dan we normaal gewend zijn van haar. Wel zegt S10 heel blij te zien want ze is in de binnentuin van haar hotel. Hier gaat ze samen met haar team de tweede halve finales kijken. S10 moet natuurlijk wel weten wie haar concurrentie wordt tijdens de finale.

S10 heeft een veilige plek

De meningen zijn altijd enorm verdeeld over of je als zanger of zangeres tijdens het songfestival liever als eerste wil zijn zodat iedereen nog met de volle aandacht naar je kijkt. Of dat je als deelnemer juist graag een verpletterende indruk wil achterlaten als één van de laatste acts. Veel keuze hebben de deelnemers niet want ze worden gewoon ingedeeld. Zo ook onze S10, al zijn de kansen voor haar vrij gunstig uitgevallen. S10 treed zaterdag als 11e act op. Net na Spanje en voor Oekraïne, twee grote kanshebbers.

Dit de line up van zaterdag:

S10 deelt line up Songfestival

S10 krijgt eigen (Songfestival) documentaire

Achter S10 haar nummer De Diepte zit natuurlijk een erg persoonlijk verhaal. Tijdens het optreden bij het Songfestival probeert S10 deze emotie ook over te brengen. Om het verhaal van S10 nog beter vast te leggen wordt er nu zelfs een documentaire over de blondine gemaakt. Documentaire maakster Linda Hakeboom volgt S10 op de voet in o.a Turijn om alles over de zangers vast te leggen. Na het Songfestival gaan we dus nog veel meer zien van S10. De twee lijken in ieder geval erg close geworden want ze delen deze blije foto met het goede nieuws:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Linda Hakeboom (@lindahakeboom)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...