Welke TV Kantine-types moet Elise Schaap gaan spelen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het imiteren kan weer beginnen! Een nieuw seizoen van De TV Kantine gaat van start met daarin een hoofdrol voor niemand minder dan Elise Schaap. Mannenzaken hoopt dat Elise haar talenten zal gebruiken om eens flink in de huid te kruipen van de volgende dames…

elise deed in het verleden al zeer goede imitaties van Chantal Janzen, Koningin Maxima, Brit Dekker en Euvgenia. Ook voor een vertaling van Olcay Gulsen en Estelle Cruijf draaide ze haar hand niet om. Zonder enige moeite gooit deze imitatiemachine er een typetje uit en is ze zelfs in staat om iemand als Lil’ Kleine na te doen. Maar goed: resultaten uit het verleden, hebben geen garantie voor de toekomst. Dus daarom de vraag: wie willen we komend seizoen zien?

Miljuschka Witzenhausen

In haar jonge jaren was deze vrouw een sekssymbool, en dat is ze nu nog steeds. Maar dan op een andere manier. Miljuschka schaamt zich namelijk niet voor haar extra kilootjes en laat haar rondingen met trots zien op social media. Wie weet zal het bijdragen aan een nieuwe schoonheidsideaal en duikt elke vrouw binnenkort – net als Miljuschka – de keuken in om die beslagkom echt helemaal uit te lepelen om lovehandles te kweken in plaats een squat-reet.

Zie je het al voor je? Elise met een volledig opengescheurde broek, terwijl ze zich in weinig flatteuze posities wringt om de mooiste rolletjes te creëren. En die dan trots op Instagram zet.

Monica Geuze

Alleen als je onder een steen hebt geleefd zul je de ‘Mystery Box‘ van vlogster Monica Geuze hebben gemist.

Nadat Elise al eerder een imitatie deed van Lil’Kleine, de ex van Monica, zou het een geweldig idee zijn om een huilvideo van Monica na te maken. Als ze dan toch bezig is met het imiteren van vloggers die regelmatig een traan laten, mag ze ook meteen Bibi Breijman voorzien van een typetje!

Bridget Maasland

Niemand is er afgelopen tijd meer in het nieuws en de roddelbladen verschenen dan Bridget Maasland. Deze cougar was helemaal hotel de botel op André Hazes en dat mocht iedereen weten. Helaas voor haar waren de kriebels in haar buik maar van korte duur en maakte de kriebels plaats voor steken in haar hart. André kroop namelijk terug naar de moeder van zijn kind: Monique Westenberg.

Het zou leuk zijn als Elise in de huid van Bridget naar een kinderdisco te gaan om daar vervolgens op zoek te gaan naar een jonge vlam, want zoals het er nu uitziet is de kans niet groot dat Bridget ooit zal eindigen met een man die ouder is. Een sketch is geboren. Elise is er klaar voor!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!