Welke TV Kantine-types moet Elise Schaap gaan spelen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het imiteren kan weer beginnen! Een nieuw seizoen van De TV Kantine gaat van start met daarin een hoofdrol voor niemand minder dan Elise Schaap. Mannenzaken hoopt dat Elise haar talenten zal gebruiken om eens flink in de huid te kruipen van de volgende dames…

elise deed in het verleden al zeer goede imitaties van Chantal Janzen, Koningin Maxima, Brit Dekker en Euvgenia. Ook voor een vertaling van Olcay Gulsen en Estelle Cruijf draaide ze haar hand niet om. Zonder enige moeite gooit deze imitatiemachine er een typetje uit en is ze zelfs in staat om iemand als Lil’ Kleine na te doen. Maar goed: resultaten uit het verleden, hebben geen garantie voor de toekomst. Dus daarom de vraag: wie willen we komend seizoen zien?

Miljuschka Witzenhausen

In haar jonge jaren was deze vrouw een sekssymbool, en dat is ze nu nog steeds. Maar dan op een andere manier. Miljuschka schaamt zich namelijk niet voor haar extra kilootjes en laat haar rondingen met trots zien op social media. Wie weet zal het bijdragen aan een nieuwe schoonheidsideaal en duikt elke vrouw binnenkort – net als Miljuschka – de keuken in om die beslagkom echt helemaal uit te lepelen om lovehandles te kweken in plaats een squat-reet.

Zie je het al voor je? Elise met een volledig opengescheurde broek, terwijl ze zich in weinig flatteuze posities wringt om de mooiste rolletjes te creëren. En die dan trots op Instagram zet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op

Monica Geuze

Alleen als je onder een steen hebt geleefd zul je de ‘Mystery Box‘ van vlogster Monica Geuze hebben gemist.

Nadat Elise al eerder een imitatie deed van Lil’Kleine, de ex van Monica, zou het een geweldig idee zijn om een huilvideo van Monica na te maken. Als ze dan toch bezig is met het imiteren van vloggers die regelmatig een traan laten, mag ze ook meteen Bibi Breijman voorzien van een typetje!

Bridget Maasland

Niemand is er afgelopen tijd meer in het nieuws en de roddelbladen verschenen dan Bridget Maasland. Deze cougar was helemaal hotel de botel op André Hazes en dat mocht iedereen weten. Helaas voor haar waren de kriebels in haar buik maar van korte duur en maakte de kriebels plaats voor steken in haar hart. André kroop namelijk terug naar de moeder van zijn kind: Monique Westenberg.

Het zou leuk zijn als Elise in de huid van Bridget naar een kinderdisco te gaan om daar vervolgens op zoek te gaan naar een jonge vlam, want zoals het er nu uitziet is de kans niet groot dat Bridget ooit zal eindigen met een man die ouder is. Een sketch is geboren. Elise is er klaar voor!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?