Chantal Janzen houdt weer pyjama party: dit zijn de mooiste gasten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederland is nog lang niet af van de slaapfeestjes van presentatrice Chantal Janzen. Zij komt namelijk keihard terug met haar programma Chantals Pyjama Party.

Klaar met je slaapverwekkende zaterdagavond? Mooi, want presentatrice Chantal Janzen presenteert binnenkort een nieuwe reeks van het programma Chantal’s Pyjama Party. En dat belooft alles behalve slaapverwekkend te worden. Na een veelbelovend eerste seizoen komt het programma met Nederlands leukste presentatrice eindelijk weer terug naar de buis. En Chantal ontvangt best wel wat interessante gasten op haar Pyjama Party.

Lees ook: 2 opvallende dingen aan de Eurovisie Songfestival-jurk van Chantal Janzen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by &C (@andcgram)

Anna Nooshin in bed

Een van de meest bijzondere gasten van het eerste seizoen van Chantal’s Pyjama Party is niemand minder dan Anna Nooshin. Samen met Chantal ging de nummer 1 vrouwelijke YouTuber van Nederland naar een heuse horror escaperoom. En dat was natuurlijk erg spannend voor beide vrouwen. Gelukkig werd er ook nog veel gelachen tussendoor. Gelukkig ook maar, want Anna is veels te gezellig om alleen maar te laten schrikken. Samen hadden de succesvolle vrouwen enorme schik. Wellicht dat Anna nog wel een keer terugkeert in het programma dus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anna Nooshin (@annanooshin)

Emotionele momenten met Trijntje

Een andere bijzondere gast bij Chantal was zangeres Trijntje Oosterhuis. Voor Trijntje had Chantal een leuke, maar ook beetje ontroerende verassing geregeld. The Voice Kids-winnares Yosina Rumajauw kwam namelijk een liedje van Trijntjes vader zingen. En dat vond de zangeres best ontroerend. Chantal weet precies hoe ze bij haar gasten een gevoelige snaar kan raken, zonder gelijk een heel verdrietige draai er aan te geven. Na een heel mooi liedje was het weer tijd voor de orde van de dag.

Groepssessie met Chantal Janzen en Marlijn Weerdenburg

Ook voor haar gast Marlijn Weerdenburg had Chantal een leuke verassing in petto. Die mocht namelijk met een jeugdvriendin en oud-lerares een klankmassage-sessie bijwonen. En dat was best wel leuk om te zien. Nu is elke reden om naar Marlijn Weerdenburg te kijken natuurlijk een goede reden. Maar Chantal weet er dan nog ook een leuke draai aan te geven. Marlijn mag zeker een keer terugkomen.

Lekker op stap met Miljuschka Witzenhausen

Met

Wie wordt Chantal Janzen’s volgende gast?

Wie er nog op Chantal haar lijstje staat valt moeilijk te zeggen. Misschien vraagt ze wel een collega presentatrice zoals Geraldine Kemper of ze gooit het over een andere hoek met bijvoorbeeld een Maan de Steenwinkel. Wie er ook in het programma beland, Chantal weet er vast wel een spannend pyjamafeestje van te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk.