Chantal Janzen houdt weer pyjama party: dit zijn de mooiste gasten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nederland is nog lang niet af van de slaapfeestjes van presentatrice Chantal Janzen. Zij komt namelijk keihard terug met haar programma Chantals Pyjama Party.

Klaar met je slaapverwekkende zaterdagavond? Mooi, want presentatrice Chantal Janzen presenteert binnenkort een nieuwe reeks van het programma Chantal’s Pyjama Party. En dat belooft alles behalve slaapverwekkend te worden. Na een veelbelovend eerste seizoen komt het programma met Nederlands leukste presentatrice eindelijk weer terug naar de buis. En Chantal ontvangt best wel wat interessante gasten op haar Pyjama Party.

Lees ook: 2 opvallende dingen aan de Eurovisie Songfestival-jurk van Chantal Janzen
Anna Nooshin in bed

Een van de meest bijzondere gasten van het eerste seizoen van Chantal’s Pyjama Party is niemand minder dan Anna Nooshin. Samen met Chantal ging de nummer 1 vrouwelijke YouTuber van Nederland naar een heuse horror escaperoom. En dat was natuurlijk erg spannend voor beide vrouwen. Gelukkig werd er ook nog veel gelachen tussendoor. Gelukkig ook maar, want Anna is veels te gezellig om alleen maar te laten schrikken. Samen hadden de succesvolle vrouwen enorme schik. Wellicht dat Anna nog wel een keer terugkeert in het programma dus.
Emotionele momenten met Trijntje

Een andere bijzondere gast bij Chantal was zangeres Trijntje Oosterhuis. Voor Trijntje had Chantal een leuke, maar ook beetje ontroerende verassing geregeld. The Voice Kids-winnares Yosina Rumajauw kwam namelijk een liedje van Trijntjes vader zingen. En dat vond de zangeres best ontroerend. Chantal weet precies hoe ze bij haar gasten een gevoelige snaar kan raken, zonder gelijk een heel verdrietige draai er aan te geven. Na een heel mooi liedje was het weer tijd voor de orde van de dag.
Groepssessie met Chantal Janzen en Marlijn Weerdenburg

Ook voor haar gast Marlijn Weerdenburg had Chantal een leuke verassing in petto. Die mocht namelijk met een jeugdvriendin en oud-lerares een klankmassage-sessie bijwonen. En dat was best wel leuk om te zien. Nu is elke reden om naar Marlijn Weerdenburg te kijken natuurlijk een goede reden. Maar Chantal weet er dan nog ook een leuke draai aan te geven. Marlijn mag zeker een keer terugkomen.
Lekker op stap met Miljuschka Witzenhausen

Met Geraldine Kemper of ze gooit het over een andere hoek met bijvoorbeeld een Maan de Steenwinkel. Wie er ook in het programma beland, Chantal weet er vast wel een spannend pyjamafeestje van te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!