Bridget Maasland scoort een dikke 10 met schitterende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Blijkbaar scoort Bridget Maasland niet alleen als ze voor de camera staat. Bij Het Perfecte Plaatje won de presentatrice de wekelijkse opdracht met haar opvallende foto.

Bridget Maasland houdt zich al een tijdje bezig met haar nieuwe hobby: fotograferen. Ze doet namelijk mee aan het programma Het Perfecte Plaatje, waarin verschillende BN’ers strijden om de winst. Er doen tien bekende Nederlanders mee die een passie voor fotograferen hebben, maar daar nog nooit iets mee gedaan hebben. Bridget Maasland neemt het dit nieuwe seizoen onder andere op tegen Georgina Verbaan en Abbey Hoes. Elke week krijgen de deelnemers een nieuwe opdracht. Hun foto’s worden door de jury beoordeeld en op basis daarvan vallen er bekende Nederlanders af. Van de 10 deelnemers zijn er nog maar 6 over, en Bridget is daar één van. Hoewel haar vorige foto’s niet heel goed scoorde springt haar nieuwste foto er ineens uit. De presentatrice krijgt zelfs een 10 voor de ‘masterpiece’. Blijkbaar trekt het programma de aandacht van Nederland, want de aflevering waarin Bridget Maasland met een 10 won trok bijna 1.4 miljoen kijkers.

Bridget Maasland haar mooiste plaatje

Bridget mocht zich in de nieuwe aflevering kronen tot weekwinnaar. Dat deed ze met een zwart-wit foto, gemaakt vanuit een helikopter. Op de foto was eigenlijk weinig te zien, namelijk alleen de zee, wat wolken en een weg. Toch werd de foto bijzonder goed door de experts beoordeeld; Bridget kreeg er zelfs een 10 voor. De presentatrice maakte de foto terwijl ze in de lucht uit een helikopter hing. Alle kandidaten werden op een helikoptervlucht gezet om hun fotografie kunsten te bewijzen. Dat beviel de een beter dan de ander, zo ging Georgina Verbaan niet zo lekker op het idee van een helikoptervlucht. Terwijl ze al flink wat meters in de lucht zat barstte ze in tranen uit. Gelukkig kreeg zij nog een 7 voor haar foto. Het bleek een emotionele aflevering van Het Perfecte Plaatje te zijn, want ook Bridget Maasland liet een traantje vallen. Ze kon namelijk niet geloven dat haar foto een 10 kreeg en is super trots op zichzelf. Bovendien lukte het haar nog om de helikopterpiloot te charmeren.

Bridget Maasland wint 10 bij het perfecte plaatje

Bridget moet zelf op het plaatje!

Het was voor Bridget nog even spannend deze aflevering. De afgelopen afleveringen ging het namelijk niet zo goed; ze scoorde veel zesjes. Een zes mag dan misschien een voldoende zijn, maar het kan in dit programma gevaarlijk zijn. Gelukkig heeft de presentatrice zichzelf goed herpakt en heeft ze een vast plekje in de volgende aflevering weten te bemachtigen. Ook dan wordt het nog spannend, want de lat ligt hoog. We hopen dat er ergens in het programma nog ruimte wordt gemaakt voor een zelfportret. Want dan zou Bridget natuurlijk wéér kans maken op een dikke 10.

Lees ook: Bridget Maasland schiet eindelijk perfect plaatje van zichzelf

Bridget heeft het er maar druk mee…

Bridget Maasland is overal en nergens. De presentatrice is de afgelopen tijd vaak op tv te zien in verschillende programma’s. Naast dat ze meedoet aan Het Perfecte Plaatje, presenteert ze ook nog eens Hotter Than My Daughter en is ze vaak te zien bij RTL Boulevard. Fotograferen in haar vrije tijd heeft de presentatrice op dit moment dus geen tijd voor. Maar met die 10 zou ze van haar hobby haar baan kunnen maken. Misschien is het tijd voor een carrière switch…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!