Boerin Annemiek de stal in met nieuwe vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gouden tip voor alle mannen: vrouwen vinden niets zo romantisch als samen in de regen lopen. Boerin Annemiek beleefde onlangs haar eigen The Notebook-momentje met nieuwe vriend Charlie. Zo romantisch zagen we haar in Boer Zoekt Vrouw nooit. Het bleef nog lang klam in de stal…

Dat Boerin Annemiek en haar nieuwe vriend Charlie verliefd zijn is een understatement. Als je in de stromende regen met een brede glimlach arm in arm door de koeienvlaaien banjert, weet je dat het goed zit. Hoewel Annemiek Koekoek daar nooit echt vies van is geweest natuurlijk. Voorheen sloot ze deze avontuurtjes altijd solo af. Nu Boerin Annemiek deze typische dagen uit haar boerenleven met een ander kan delen, is ze dolgelukkig. Haar vriend, die volgens Annemiek nooit een levende koe gezien had, doet vrolijk mee…

Lees ook: Boerin Annemiek laat nieuwe vriend Charlie zien

Boerin Annemiek en Charlie doorweekt

Charlie stond voor een vuurdoop. Of beter gezegd, een waterdoop. Hij moest in de stromende regen met Boerin Annemiek het land op. Zijn witte sneakers zagen zwart van de modder, zijn linnen blouse kon meteen de prullenbak in. Geen probleem. Wat telde: hij had voor het eerst van het boerenleven geproefd. De koeien waren met succes richting de klamme stal gedreven. Geen wonder dat Annemiek steeds met een enorme glimlach rondloopt!

Boerin Annemiek krijgt online serenade

Boerin Annemiek werd online geschaakt door deze webdeveloper, maar Charlie gaat ook nu hij haar gebrandmerkt heeft verder met zijn online verleidingsritueel: hij heeft een blogbericht over Annemiek geschreven. Titel: verliefd. Annemiek, die door haar dyslexie moeilijk leest, is dolblij met deze e-serenade.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek) op

Laatste nieuws

Foto: House of the Dragon-actrice Olivia Cooke deelt foto zonder jurk

De hele middag heeft Olivia Cooke in haar House of the Dragon-jurk op een kasteelmuur gestaan. Toen ze die jurk later uitdeed deelde ze direct een opvallend kiekje!

Foto: Leontine Borsato laat Marco Borsato keihard vallen voor deze man

De ex-vrouw van Marco Borsato, Leontine Ruiters, is helemaal over haar man heen! De brunette heeft een nieuwe steenrijke vriend, en iedereen mag het weten!

Foto: Roxane Knetemann speelt in kort broekje met harig beest

Roxane Knetemann deelt een beestachtig lekkere foto! De VI-analiste ligt languit in het gras; een heerlijk gezicht!

Gerelateerde berichten