Actueel Boerin Annemiek laat haar nieuwe vriend Charlie zien

Boerin Annemiek laat haar nieuwe vriend Charlie zien

-

Boerin Annemiek laat haar nieuwe vriend Charlie zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Eind goed, al goed? Boerin Annemiek heeft na haar grote Boer Zoekt Vrouw-deceptie toch de liefde gevonden, onthulde ze vorige week in de Hinniken Podcast. Ze schoof daar eigenlijk aan om over paardjes te praten, maar het gesprek ging gauw richting bloemetjes en bijtjes. Op die manier kwam haar nieuwe liefde Charlie ter sprake. Dat werd groot nieuws, dus besloot Boerin Annemiek hem toch maar meteen ‘officieel’ voor te stellen.

Boerin Annemiek heeft nieuwe liefde. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Lange tijd dachten we dat Annemiek Koekoek van Boer Zoekt Vrouw té kieskeurig en té gesloten was om in deze fase van haar leven een man aan de haak te slaan. Dat blijkt nu onzin. Boerin Annemiek moest het gewoon zélf doen. Geen Yvon, geen camera’s, geen twitterende kijkers…

Lees ook: Boerin Annemiek is eindelijk verliefd!

Boerin Annemiek heeft relatie met Charlie

Ondanks dat Boer Zoekt Vrouw inmiddels al een paar weken afgelopen is, hebben de meeste mensen nog steeds veel interesse in Boerin Annemiek. Logisch – we zijn allemaal stiekem een beetje verliefd geworden op deze boerinnenkalenderbabe. Omdat de geruchten over deze mysterieuze nieuwe vriend aan de hand van die onschuldige paardenpodcast een eigen leven begonnen te leiden, heeft Boerin Annemiek hem gewoon meteen officieel aan de wereld voorgesteld. In onderstaand filmpje, afkomstig van de Boer Zoekt Vrouw-Facebook, krijgen we hem in beeld te zien.

Boerin Annemiek eindelijk gelukkig?

Het gezicht van Boerin Annemiek spreekt boekdelen. “Ik heb de liefde gevonden”, zegt ze met een enorme glimlach. Ook Charlie, die ons overigens een klein beetje aan Hans Kázan doet denken, staat te glunderen. Geef die geluksvogel eens ongelijk: hij heeft met één tactisch geplaatste Instagram-smiley zomaar een kalendermodel aan de haak geslagen!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Estelle Hagen
Katja Schuurman
Olcay Gulsen
Marieke Elsinga
Myron Koops

Laatste nieuws

Sociale Schoonheden met Marieke Elsinga, Birgit Schuurman en meer

Vandaag in Sociale Schoonheden: een jarige Marieke Elsinga, een bloedmooie Lisa van OG3NE, Sylvie Meis gaat helemaal los en Birgit Schuurman zit op een eenhoorn.

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Geef je mening