Battle of the Babes: Dionne Stax vs. Celine Huijsmans

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vroeger kwam het vaak voor dat men bij de radio aan de slag ging, omdat hun uiterlijk de televisieuitzendingen niet haalde. Tegenwoordig is er van die mensen, de zogenaamde ‘radiohoofden’ nog maar weinig sprake. Nee, vandaag de dag moet je er ook op de radio goed uitzien. Maar welke van deze twee radiodames is de leukste: Dionne Stax of Celine Huijsmans?

Dionne Stax (35)

Dionne Stax

Celine Huijsmans (34)

Celine Huijsmans
Celine Huijsmans is inmiddels een belangrijk deel van radio Veronica geworden, waar ze deel uitmaakt van de show van Wilfred Genee. Daarnaast presenteert ze ook af en toe het programma: Hart van Nederland.

Carrière


Dionne
Dionne Stax werd bij het grote publiek bekend dankzij haar werk als nieuwslezeres bij de NOS. Na een aantal jaartjes bij de NOS, kroop het bloed waar het niet gaan kon en verwisselde ze die omroep voor de AVROTROS. Op die manier zien we haar niet zo vaak meer als vroeger.

Celine
Celine Huijsmans begon haar carrière als heuse belspeldame. Een tijdje later werd ze het gezicht van dansfeest Sensation White. Sinds 2012 presenteert Celine het SBS6-programma Shownieuws en ze is vanaf 2019 een vast deel van Veronica Inside op radio Veronica.

Partner


Dionne
Het liefdesleven van Dionne Stax is op zijn zachtst gezegd een veelbesproken onderwerp. In tegenstelling tot haar zeer succesvole carrière liep het in de liefde niet zo lekker voor de presentatrice. Na de break-up met haar vriend, met wie ze 7 jaar samenwoonde, had ze de hoop op een nieuwe relatie redelijk opgegeven. Het bekendste hoofdstuk uit haar liefdesleven is die vermeende affaire met Humberto Tan. Tan heeft deze roddel echter altijd ontkend.

Celine
Over het liefdesleven van Celine Huijsmans is weinig bekend. Deze dame weet haar romantische avonturen dus goed privé te houden. Al lijkt het erop dat ze nu geen vriend heeft en happy single is. Een buitenkansje voor de mannelijke Celine-fans onder ons dus! Houd je, net als Celine, ook van reizen en sporten? Dan zou je altijd een kansje kunnen wagen bij de blonde schone!

Publieke opinie

Dionne
Dionne Stax heeft (zover wij weten) nog nooit echt kennis gemaakt met negatieve reacties. Nederland lijkt dan ook massaal fan te zijn van deze dame. Zou het haar good girl karakter zijn? Wie weet.

Celine

Ook Celine Huijsmans wordt op handen gedragen. In tegenstelling tot Dionne profileert Celine zich meer als ‘dat onschuldige meisje dat wél precies weet wat we willen zien’. En ja: dat werkt!

Forumpagina

Dionne
Het forumtopic van Dionne Stax is zeker indrukwekkend te noemen. Deze telt nu dan ook al bijna 200 (!) pagina’s.
Celine
Celine’s forumtopic telt nét wat meer pagina’s dan die van Dionne Stax. Net als bij Dionne vinden we hier vooral screencaps van haar televisieoptredens.

[poll id=”27″]

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...