Anita Sara Nederlof deelt zéér zeldzame foto’s in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Anita Sara Nederlof heeft een bijzondere foto met de wereld gedeeld. Daarin draagt ze erg spannende .

Anita Sara Nederlof deelt bijzondere kiekjes

Het is altijd een feestje als Anita Nederlof een foto delt op haar Instagram. De prachtige blondine is niet heel erg van het delen van haar privéleven, dus wanneer er een foto opduikt is dat een soort cadeautje. de knappe blondine heeft even een korte vakantie genomen, weg van het koude Nederland. En natuurlijk loop je op een tropische bestemming niet rond in je spijkerbroek. Van haar warme outfit deelt Anita een ontzettend leuke foto met haar volgers.

Lees ook: Anita Sara Nederlof deelt zeer opvallende oorzaak van plotselinge afwezigheid bij RTL

anita_sara_nederlof_3039768143698350198

Anita Sara Nederlof geniet van zonnig strand

Zoals je kan zien heeft Anita de mantelpakjes ingeruild voor een bikini. En de Hilversumse studio is ingeruild voor een zonnig strand. Anita heeft dat ook wel eventjes verdiend na al dat harde werk. Ze is nu ook optimaal aan het genieten van het mooie weer. En dat brengt haar duidelijk in een goede bui, want ze deelt opeens van dit soort fijne kiekjes met haar volgers. Die krijgen door het zien van deze foto’s alleen maar meer een zwak voor Anita en vinden het erg fijn om dit soort cadeautjes te krijgen. Hoe lang Anita in het buitenland verblijft houdt de knappe blondine nog even geheim, maar hopelijk leidt haar vakantie tot meer leuke foto’s op haar Instagram.

Anita Nederlof deelt knalgele outfit

Behalve haar zomerse bikini heeft Anita nog meer kleding meegenomen op haar vakantie. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit gele pakje? Het staat Anita erg goed, maar lijkt daarnaast ook nog eens precies gemaakt te zijn voor de vakantie van Anita. Zo kleurt het goed bij de omgeving en past het bij de zonnige dagen die Anita nu doormaakt. Een outfit die perfect is voor haar vakantie dus. Anita ziet er in haar gele outfit natuurlijk hartstikke mooi uit. De vakantie foto’s van Anita zorgen ervoor dat je iets meer van haar te zien krijgt dan normaal en wat opvalt is dat de blondine er ongelooflijk goed uit ziet. Meestal gaat haar schuil achter flink wat lagen stof, dus dit is een hele omschakeling. Anita heeft dankzij haar tropische outfits een verleidelijk randje gekregen dat haar zeer goed staat.

Ontspannen en genieten voor Anita Nederlof

De knappe blondine besluit om het ervan te nemen. Ze gaat heerlijk languit liggen en ontspant volledig. Anita heeft geen zin om ergens anders over na te denken dan de zon. En gelijk heeft ze. Zodra Anita terug in Nederland is, dan krijgt ze het waarschijnlijk al druk genoeg. Dus laat haar nu maar lekker ontspannen en tot rust komen. Dat heeft de knappe verslaggeefster wel verdiend. Samen met haar vriend ligt ze languit, zo te zien aan de rand van een zwembad. Het ziet er in ieder geval uit alsof Anita heerlijk aan het relaxen is op haar tropische paradijs. En dat verdient de blondine absoluut.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...