Anita Sara Nederlof deelt zeer opvallende oorzaak van plotselinge afwezigheid bij RTL

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anita Sara Nederlof is de komende tijd niet te zien bij het RTL Nieuws. En de reden daarvoor is nogal opvallend. 

De prachtige Anita Sara Nederlof is een van de vele presentatrices van RTL Nieuws. Ze fleurt het beeldscherm op met haar aanwezigheid. Iedere kijker wordt ook meteen blij als ze Anita Sara voor hun ogen krijgen. Alleen de laatste tijd is de beeldschone blondine afwezig van televisie. En dat roept bij haar volgers erg veel vragen op. Is ze ontslagen door RTL? Doet ze stiekem mee aan een programma als Wie is de Molof Expeditie RobinsonOf is er wat ernstigs aan de hand? Anita Sara komt na lang zwijgen in de lucht en beantwoordt alle vragen van haar volgers.

Lees ook: Westrik goed voorbeeld voor opvolgster Anita Sara

Anita Sara valt graag met de deur in huis op indringende foto

De knappe presentatrice valt maar meteen met de deur in huis op de foto die ze plaatst. Ze is absoluut niet gestopt bij RTL. Haar volgers kunnen dus opgelucht adem halen. Ze is niet ontslagen en denkt er zelfs niet aan om te stoppen bij haar huidige werkgever. En voor de complot denkers onder haar volgers heeft ze ook een boodschap: Ze doet ook niet mee aan een programma als WIDM. De ware reden van haar vertrek is een stuk simpeler, maar ook een stuk minder prettig. En die legt ze ook maar meteen uit in een tweede foto.

Anita Sara heeft last van een nekhernia

Hoewel je niet zou verwachten dat het bij jongere mensen kan overkomen, heeft Anita Sara toch echt last van een nekhernia. De prachtige blondine mag de komende tijd dus nog niet werken. Het advies is rust. Lekker op bed liggen en vooral zo min mogelijk inspannen. Dat is voor nu de snelste manier om weer terug op de buis te komen. Anita Sara voelt zich bij RTL enorm op haar plek en kan dan ook niet wachten om weer aan de slag te mogen. Daarom probeert ze nu zoveel mogelijk rust te pakken, zodat ze straks weer als vanouds aan de slag kan.

Anita Sara geniet van haar verplichte rust op ontspannen foto

Zoals je kan zien is Anita Sara niet onbekend met ontspanning. De blondine houdt enorm veel van haar werk, maar vindt het ook helemaal niet erg om even haar rust te pakken. Lekker rustig op de bank met een kop thee erbij is dan ook niet erg voor Anita Sara. Sterker nog, daar is ze heel erg goed in. Er zijn mensen die totaal niet kunnen ontspannen en van een lange periode thuis in bed en op de bank gillend gek worden, maar Anita Sara lijkt daar in ieder geval geen last van te hebben. De knappe blondine zal de komende tijd wel doorkomen. En als ze dan volledig hersteld is van haar hernia, staat de verleidelijke presentatrice weer klaar om iedereen van het laatste nieuws te voorzien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!