Abbey Hoes, Bridget Maasland en Georgina Verbaan in Het Perfecte Plaatje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een van de leukste programma’s op de Nederlandse televisie is weer terug! Het Perfecte Plaatje keert terug met een nieuw seizoen en daar zitten toch een aantal perfecte plaatjes in. Zowel Abbey Hoes, Bridget Maasland als Georgina Verbaan nemen deel aan het programma.

In Het Perfecte Plaatje nemen verschillende bekende Nederlanders het tegen elkaar op om de titel van beste fotograaf. De meeste kandidaten hebben echter nog nooit een fotocamera aangeraakt, of hooguit als model wel eens voor de camera gestaan. Dat levert mooie televisie op, want hoe maak je bijvoorbeeld nou een lelijk grasveld interessant of hoe schiet je vanuit de meest onmogelijke hoek een foto. De kandidaten halen alles uit de kast om elke week de mooiste foto te schieten. Daarbij hebben sommige geluk, die zijn namelijk al het perfecte plaatje.

Lees ook: Abbey Hoes wordt gek van De Verraders
De zwoele foto’s van Abbey Hoes

Actrice en zangeres Abbey Hoes is grote kanshebber voor beste plaatjesschieter. Ze overspoelt haar Instagram feed namelijk met het ene zwoele plaatje na het andere. Als iemand dus een goede kans maakt om er met de prijs vandoor te gaan dan is zij het. Abbey is de laatste tijd sowieso goed bezig op televisie. Zo kon je tot voor kort van haar genieten in De Verraders. Helaas is ze daar nu ook uit gestemd. Maar met Het Perfecte Plaatje krijg je dus nog voldoende Abbey op je netvlies.
Abbey heeft een flink artistiek talent. Ze houdt het meeste van zwart-wit fotografie, daar kan je namelijk een hoop van vinden op haar pagina. Of ze daar de competitie mee wint valt nog te bezien. Want fotogeniek betekent nog niet dat je een goede fotograaf bent.
De artistieke kanten van Georgina

Georgina Verbaan maakt ook een goede kans om er met de winst vandoor te gaan. Georgina is creatief, dat staat vast. Ook speelt ze altijd hele kunstzinnige en vrije types in films en series, dus daar zal ze vast wel iets van opgestoken hebben. Daarbij zou het mooi zijn als Georgina wat langer in de race blijft. Ze is niet meer zo super vaak op de televisie te bewonderen dus elke kans om meer van Georgina te zien is natuurlijk een geschenk.
Bridget eens achter de camera

Ook Bridget Maasland doet mee aan het programma. Zij is net als de meeste kandidaten ook meer gewend om voor een camera te staan dan achter een camera. En niet zonder reden. Bridget is enorm fotogeniek. Een foto van Bridget wordt ook meteen een leuke en spontane foto. Misschien moet ze maar alleen zelfportretten maken het seizoen, dan gaat ze het nog het verste schoppen. Aan de andere kant, Bridget is zo’n topvrouw, dat ze dit vast ook wel kan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!