Wie is deze blonde boerin op eerste foto nieuwe Boer Zoekt Vrouw-seizoen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De eerste foto van de deelnemers van Boer Zoekt Vrouw is openbaar. Hoewel de foto nog niet heel veel prijs geeft is iedereen vooral erg benieuwd naar de dame op de achterste rij!

Deelnemers Boer Zoekt Vrouw 2021

Zondag 29 augustus is het weer zover! Op die dag start het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Op de Instagram van Boer Zoekt Vrouw kwam de eerste foto van de nieuwe deelnemers naar buiten. Op de foto’s zie je alle deelnemers in hun tuinbroek, maar helaas zijn de deelnemers nog niet echt herkenbaar in beeld. Alleen Yvon Jaspers kijkt lachend in haar gele jurkje naar de camera. Ons enige houvast voor nu: haren! Dit maakt ons nóg benieuwder naar de boer met de blonde lokken op de foto. Hebben we te maken met een nieuwe Boerin Annemiek? Of nog beter: een nieuwe Milou? Breekt deze boerin het brievenrecord van Annemiek uit het vorige seizoen?

Lees ook: Yes: Boerin Annemiek in nieuw seizoen Expeditie Robinson!

Nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

De tien boeren zijn geselecteerd uit in totaal 466 aanmeldingen voor het twaalfde seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Yvon Jaspers zegt op Instagram dat alle deelnemers erg zenuwachtig zijn, maar dat ze ook niet kunnen wachten om de liefde te vinden! Yvon Jaspers vond het ontmoeten van de nieuwe boeren zelf ook super spannend, vertelde ze in een interview. De boeren stellen zich tenslotte erg kwetsbaar op, en dat op de nationale televisie. Ook niemand minder dan boerin Annemiek Koekoek wenst de boeren geluk. Ze hoopt op meer liefde dan in het vorige seizoen, waarin ze zelf veel moeite had met het vinden van een man.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?