Wie is deze blonde boerin op eerste foto nieuwe Boer Zoekt Vrouw-seizoen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De eerste foto van de deelnemers van Boer Zoekt Vrouw is openbaar. Hoewel de foto nog niet heel veel prijs geeft is iedereen vooral erg benieuwd naar de dame op de achterste rij!

Deelnemers Boer Zoekt Vrouw 2021

Zondag 29 augustus is het weer zover! Op die dag start het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Op de Instagram van Boer Zoekt Vrouw kwam de eerste foto van de nieuwe deelnemers naar buiten. Op de foto’s zie je alle deelnemers in hun tuinbroek, maar helaas zijn de deelnemers nog niet echt herkenbaar in beeld. Alleen Yvon Jaspers kijkt lachend in haar gele jurkje naar de camera. Ons enige houvast voor nu: haren! Dit maakt ons nóg benieuwder naar de boer met de blonde lokken op de foto. Hebben we te maken met een nieuwe Boerin Annemiek? Of nog beter: een nieuwe Milou? Breekt deze boerin het brievenrecord van Annemiek uit het vorige seizoen?

Lees ook: Yes: Boerin Annemiek in nieuw seizoen Expeditie Robinson!

Nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

De tien boeren zijn geselecteerd uit in totaal 466 aanmeldingen voor het twaalfde seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Yvon Jaspers zegt op Instagram dat alle deelnemers erg zenuwachtig zijn, maar dat ze ook niet kunnen wachten om de liefde te vinden! Yvon Jaspers vond het ontmoeten van de nieuwe boeren zelf ook super spannend, vertelde ze in een interview. De boeren stellen zich tenslotte erg kwetsbaar op, en dat op de nationale televisie. Ook niemand minder dan boerin Annemiek Koekoek wenst de boeren geluk. Ze hoopt op meer liefde dan in het vorige seizoen, waarin ze zelf veel moeite had met het vinden van een man.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Prinses Amalia eindelijk ‘oud genoeg’ voor wilde avonturen

Je kan het je haast niet voorstellen, maar Amalia wordt aanstaande dinsdag gewoon achttien jaar. En voor de prinses der Nederlanden betekent dit, dat er veel gaat veranderen. 

Deze bekende blondine steelt stiekem de show in nieuwe clip Maan de Steenwinkel

Je zou misschien denken dat Maan de Steenwinkel alle ogen steelt in haar nieuwste clip, maar een hele andere blondine gaat er met de eer vandoor.

Foto: Marieke Elsinga doet haar lijf een plezier met opvallend attribuut

Marieke Elsinga heeft last van klachten, maar is niet besmet met het coronavirus. De presentatrice heeft daar een 'innovatieve' oplossing voor...