Rondje Forum 31-8: Foto’s van Jennifer Hoffman, Welmoed Sijtsma en Romy Monteiro

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Er staan weer veel verse foto’s en screencaps op het Mannenzakenforum! Heb je Jennifer Hoffman, Welmoed Sijtsma, Romy Monteiro en Fatima Moreira de Melo op tv gemist? Check dan snel deze smakelijke nieuwe kiekjes!

Jennifer Hoffman

Hoewel een vakantie in Nederland niet meteen onze voorkeur zou hebben, lijkt het ons wél ontzettend leuk om samen met Jennifer Hoffman door ons landje trekken. Check deze nieuwe screencaps en foto’s van 3 Op Reis, en je snapt meteen waarom!

Welmoed Sijtsma

Normaal zien we Welmoed Sijtsma in de WNL-studio. Onlangs mocht ze er even uit. Dat leverde mooie plaatjes op!

Romy Monteiro

Je hoeft geen musicalfanaat te zijn om elk jaar reikhalzend uit te kijken naar de Musical Sing-along van AVROTROS. De belangrijkste reden daarvoor is natuurlijk Romy Monteiro. De zangeres mag inmiddels al een paar jaar het liedjesfestijn presenteren, en gaat er elk jaar mooier uitzien!

Fatima Moreira de Melo

Het tennisseizoen is weer begonnen, wat betekent dat sportexpert Fatima Moreira de Melo weer regelmatig aan mag schuiven bij RTL Boulevard. Aangezien bijna elke sportcompetitie inmiddels weer begonnen is kunnen we Fatima weer vaker aan de desk verwachten. Deze caps vertellen waarom dat leuk is!

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.

Gerelateerde berichten