Rondje Forum 31-8: Foto’s van Jennifer Hoffman, Welmoed Sijtsma en Romy Monteiro

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Er staan weer veel verse foto’s en screencaps op het Mannenzakenforum! Heb je Jennifer Hoffman, Welmoed Sijtsma, Romy Monteiro en Fatima Moreira de Melo op tv gemist? Check dan snel deze smakelijke nieuwe kiekjes!

Jennifer Hoffman

Hoewel een vakantie in Nederland niet meteen onze voorkeur zou hebben, lijkt het ons wél ontzettend leuk om samen met Jennifer Hoffman door ons landje trekken. Check deze nieuwe screencaps en foto’s van 3 Op Reis, en je snapt meteen waarom!

Welmoed Sijtsma

Normaal zien we Welmoed Sijtsma in de WNL-studio. Onlangs mocht ze er even uit. Dat leverde mooie plaatjes op!

Romy Monteiro

Je hoeft geen musicalfanaat te zijn om elk jaar reikhalzend uit te kijken naar de Musical Sing-along van AVROTROS. De belangrijkste reden daarvoor is natuurlijk Romy Monteiro. De zangeres mag inmiddels al een paar jaar het liedjesfestijn presenteren, en gaat er elk jaar mooier uitzien!

Fatima Moreira de Melo

Het tennisseizoen is weer begonnen, wat betekent dat sportexpert Fatima Moreira de Melo weer regelmatig aan mag schuiven bij RTL Boulevard. Aangezien bijna elke sportcompetitie inmiddels weer begonnen is kunnen we Fatima weer vaker aan de desk verwachten. Deze caps vertellen waarom dat leuk is!

Laatste nieuws

Fatima Moreira de Melo laat trots haar beeldschone swing zien op foto

Fatima Moreira de Melo speelt graag met ballen en een stick. Ze heeft alleen haar hockeystick ingeruild voor een golfclub. 

Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje

Sylvie Meis ken je misschien nog wel als die lekkere chick van TMF en MTV. Ze is in de tussentijd gelukkig niks veranderd. 

Jarige Amy en Shelley Vol van og3ne gaan los met fles op foto

Het is feest, want Amy en Shelley Vol zijn jarig geweest. De muzikale tweeling vierde dat wel op een hele bijzondere manier.

Gerelateerde berichten