Vrouwen Nederlandse Vrouwen Milou van Boer Zoekt Vrouw laat slaapkamer zien

Milou van Boer Zoekt Vrouw laat slaapkamer zien

-

Milou van Boer Zoekt Vrouw laat slaapkamer zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Hoewel ze inmiddels al een tijdje niet meer op de markt is, gunde Milou van Boer Zoekt Vrouw je afgelopen week toch nog een kijkje in haar vrijgezellenleven. Zo neemt ze je mee onder haar douche, in bed en showt ze een zéér pikant object in haar appartement…

Milou is sinds haar ‘winst’ in Boer Zoekt Vrouw steeds vaker op de boerderij van haar geliefde Boer Bastiaan te vinden. Toch kan ze maar moeilijk afscheid nemen van haar vrijgezellenleven. Het stadsmeisje had namelijk een eigen appartement in het Duitse Frankfurt, waar ze nog steeds regelmatig is. Even ‘resetten’ na het soms saaie Zeeuwse platteland. Deze week geeft ze een tour door haar vrijgezellenverblijf. Ze laat werkelijk álles zien…

Lees ook: Milou en Boerin Annemiek gaan los bij BZV-reünie

Milou laat huis in Frankfurt zien

Ze begint á la MTV Cribs, maar al snel wordt duidelijk dat Milous appartement in Duitsland niet heel luxe of groot is. Toch is de blondine trots op wat ze met de beperkte ruimte heeft gedaan. Ze woont er pas drie jaar, maar haar appartement staat al vol met herinneringen. Geen wonder dat ze de huur nog niet opgezegd heeft!

Badkamer, slaapkamer, Tarzan

Milou laat werkelijk elk hoekje van haar stulpje zien. De meest opvallende objecten krijgen een toelichting. Zo neemt ze je mee naar haar badkamer, slaapkamer, en besluit ze na een korte overweging zelfs om het meest beschamende voorwerp in haar huis te laten zien. Het gaat om een artistiek versierde versie van het mannelijke ‘gereedschap’. Ze gebruikt ‘m niet in de slaapkamer, maar stelt hem trots tentoon in haar woonkamer! Milou maakte het gênante object zelf tijdens een meidenavondje.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Dionne Stax
Fatima Moreira de Melo
Vivienne van den Assem
Britt Scholte
Suzanne Schulting

Laatste nieuws

Battle of the Babes: Sylvie Meis v.s Linda de Mol

Onlangs waren beide dames in het nieuws, omdat het bikinikiekje van Sylvie Meis door de Duitse media vergeleken werd met die van Linda de Mol.

Instagram Girls: Miljuschka Witzenhausen, Jutta Leerdam en meer

Waar de 'normale mens' tijdens deze hitte dagen als een aangespoelde potvis in een opblaasbaar zwembadje ligt met een enkelhoog laagje water, pakken de bekende Nederlanders het net even wat anders aan.

‘Ilse de Lange is mooiste vrouw met een accentje’

Het hoge woord is eruit! We hebben blijkbaar massaal een zwak voor het heerlijke accentje van Ilse de Lange.

Geef je mening