Vrouwen Nederlandse Vrouwen Milou en Boerin Annemiek gaan los bij BZV-reunie

Milou en Boerin Annemiek gaan los bij BZV-reunie

-

Milou en Boerin Annemiek gaan los bij BZV-reunie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het vlogkanaal van Boer Zoekt Vrouw-deelneemster Milou is een goudmijn voor wie geen genoeg kan krijgen van deze vrolijke blondine. Met een beetje geluk krijg je niet alleen Milou, maar ook andere leuke BZV-dames te zien! Zo was de ‘cast’ van BZV onlangs weer bij elkaar voor een reünie!

De ‘cast’ van het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw is een hechte groep. Bijna elke week wordt er wel ergens een (gedeeltelijke) reünie georganiseerd. Afgelopen week was her wéér raak. Deze keer kwam de ‘gang’ samen in een restaurant in Utrecht.

Lees ook: Boerin Annemiek kletsnat de stal in met nieuwe vriend

Milou en Elise carpoolen naar BZV reünie

Milou van BZV filmt haar leven op Boer Bastiaans boerderij. Dat kan soms een beetje eentonig worden. Gelukkig kon ze er deze week even ‘uit’. Ze ging op pad met voormalig concurrente Elise. De twee carpoolden richting Utrecht, waar later die avond een heuse Boer Zoekt Vrouw- Reünie zou plaatsvinden. Geert Jan, Geert, Annemiek en later ook Bastiaan waren aanwezig. Mét nieuwe aanhang!

BZV reunie Milou Elise

Nieuwe gezichten naast Annemiek, Geert en Geert Jan

Niet alleen Boerin Annemiek, van wie we inmiddels weten dat ze een vriend heeft, maar ook Geert en Geert Jan showden hun nieuwe dames. Vooral de nieuwe blonde verovering van Geert kwam even prominent in beeld. Aan de volle én lege glazen te zien namen de boerderijbewoners het er flink van. Bij Annemiek en vriend Charlie, beiden speciaalbierliefhebbers, zat de stemming er zo te zien goed in.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening