Vrouwen Nederlandse Vrouwen Milou en Boerin Annemiek gaan los bij BZV-reunie

Milou en Boerin Annemiek gaan los bij BZV-reunie

-

Milou en Boerin Annemiek gaan los bij BZV-reunie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het vlogkanaal van Boer Zoekt Vrouw-deelneemster Milou is een goudmijn voor wie geen genoeg kan krijgen van deze vrolijke blondine. Met een beetje geluk krijg je niet alleen Milou, maar ook andere leuke BZV-dames te zien! Zo was de ‘cast’ van BZV onlangs weer bij elkaar voor een reünie!

De ‘cast’ van het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw is een hechte groep. Bijna elke week wordt er wel ergens een (gedeeltelijke) reünie georganiseerd. Afgelopen week was her wéér raak. Deze keer kwam de ‘gang’ samen in een restaurant in Utrecht.

Lees ook: Boerin Annemiek kletsnat de stal in met nieuwe vriend

Milou en Elise carpoolen naar BZV reünie

Milou van BZV filmt haar leven op Boer Bastiaans boerderij. Dat kan soms een beetje eentonig worden. Gelukkig kon ze er deze week even ‘uit’. Ze ging op pad met voormalig concurrente Elise. De twee carpoolden richting Utrecht, waar later die avond een heuse Boer Zoekt Vrouw- Reünie zou plaatsvinden. Geert Jan, Geert, Annemiek en later ook Bastiaan waren aanwezig. Mét nieuwe aanhang!

BZV reunie Milou Elise

Nieuwe gezichten naast Annemiek, Geert en Geert Jan

Niet alleen Boerin Annemiek, van wie we inmiddels weten dat ze een vriend heeft, maar ook Geert en Geert Jan showden hun nieuwe dames. Vooral de nieuwe blonde verovering van Geert kwam even prominent in beeld. Aan de volle én lege glazen te zien namen de boerderijbewoners het er flink van. Bij Annemiek en vriend Charlie, beiden speciaalbierliefhebbers, zat de stemming er zo te zien goed in.

Artikel delen:

Foto updates

Nance Coolen
Davina Michelle
Anouk Smulders-Voorveld
Nikki Herr
Nochtli Peralta Alvarez

Laatste nieuws

Knalgele Lakshmi pakt de spotlights in Wie Is De Mol?

Ze is klein van stuk, maar Lakshmi begint met de week meer op te vallen bij Wie Is De Mol?. Is het niet met haar banaangele Kill Bill-pakje, dan wel met haar gouden keeltje...

Jada Borsato doet boekje open over The Voice

Jada Borsato hield een Instagram Q&A waar ze haar volgers een inkijkje gaf in haar leven. Wat mensen het liefst wilde weten? Mocht jada bijvoorbeeld van papa Marco nooit meedoen aan The Voice? Daar geeft Jada nu antwoord op.

ZIEN: Emma Heesters in leren pakje

Zangeres Emma Heesters verrast iedereen met een gewaagd leren pakje. Op Instagram deelt ze haar nieuwe look met haar volgers. Ondertussen blijft ze ook de ene na de andere hit scoren.

Geef je mening

Gerelateerde berichten