Hoe is het nu met Elise van der Horst, aka Elize

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Iedereen zal haar nog wel kennen van van het meest legendarische Kinderen voor Kinderen nummer. Maar hoe gaat het tegenwoordig met zangeres Elise van der Horst, oftewel Elize?

Je kent vast nog wel het meest populaire Kinderen voor Kinderen nummer van Elize. “Help, ik krijg…!” staat nog in iedereens geheugen gegrift. Hoe hard ze het ook probeert, de zangeres zal nooit meer van die associatie af komen. Maar ondertussen is er veel tijd overheen gegaan en heeft Elize, oftewel Elise van der Horst, nog veel meer gedaan. Lees snel verder om te zien hoe het tegenwoordig met haar gaat.

Lees ook: Elize van der Horst filmt ‘scheldpartij’ met vriend

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

Is het nou Elise of Elize?

Het is een klein beetje verwarrend, want is het nou Elise of Elize? Nou, beide mag je gewoon gebruiken. Elise is hoe de zangeres echt heet, maar haar artiestennaam is Elize met een Z. Toen ze bezig was met haar eigen website had ze een domein naam nodig en toevallig was Elise met een S al bezet. En nu vond ze het wel wat hebben als haar artiestennaam niet te veel zou verschillen van haar echte naam. Dus zo gezegd, zo gedaan. En inmiddels is de naam Elize niet meer weg te denken uit de Nederlandse artiestenwereld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

De stemproblemen van Elize

In 2009 onderging Elize een heftige stemoperatie. Ze kreeg last van haar stembanden en moest onder het mes. Er werd destijds gedacht dat Elize nooit meer zou kunnen zingen. Na der operatie mocht ze niet praten, en zingen was al helemaal verboden. Haar stembanden moesten genezen. Al haar optredens en concerten werden in een keer gecanceld. Nu was dat redelijk een zegen voor Elize. Haar drukke agenda verdween als sneeuw voor de zon en ze kon opeens haar droom om naar Amerika te verhuizen waar maken. Drie maanden logopedie later was ze volledig genezen. Ze haalt nog steeds de zelfde hoge noten als voorheen. Een klein wonder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

Elize maakt een comback

Toen ze in Amerika woonde werkte Elize voornamelijk aan nummers en muziek voor andere artiesten. Ook werd haar muziek veel gebruikt in televisieprogramma’s zoals X Factor en Dance Moms. Maar ‘terug verhuizen naar Nederland’ begon toch steeds aantrekkelijker te klinken en uiteindelijk maakte Elize de overstap terug naar het kleine Nederland. Daar begon ze gelijk weer met optreden. Ze tekende een contract bij Redline Music en maakte een aantal nieuwe hitsingles. Sinds ze terug is uit Amerika is Elize flink aan het werken aan haar comeback. En dat gaat als een speer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

Relatie met Hedwiges Maduro

Helaas mannen, Elize is bezet! De zangeres heeft een relatie met oud-voetballer Hedwiges Maduro. En de twee gaan al lange tijd erg goed. Hedwiges is niet het enige bekende vriendje van Elize. In het verleden is ze ook aan de arm gezien van onder andere Tennisser Thiemo de Bakker, Di-rect-drummer Jamie Westland en Finse oud-voetballer Paulus Roiha.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elize (@elizemusic)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?