Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van “De Bevers” verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Heeft Maarten van Rossem een hekel aan Johan Derksen?

In een opmerkelijke Instagram-post heeft Maarten Van Rossem onthuld dat hij een intense afkeer heeft van het televisieprogramma Voetbal Inside. Hij noemde de show ronduit “achterlijk” en zei zelfs dat degenen die naar de show kijken zich zouden moeten schamen. Dit zijn duidelijke woorden van Maarten. Het programma is niet voor hem gemaakt en hij vindt dat het niet diep steekt. Desondanks erkent hij dat mensen er van moeten kunnen genieten, zelfs als hij dat persoonlijk niet kan.

Lees ook: Foto: Merel Ek helemaal van de kaart na schokkend nieuws bij Vandaag Inside

Wat vonden de mensen van de opmerkingen van Maarten van Rossem?

Onder de Instagram-post van Maarten Van Rossem zijn talloze reacties verschenen van mensen die het niet per se eens zijn met zijn opmerkingen. Zo zijn er opmerkingen zoals ‘Ik ben een vrouw en kijk graag, schaam je’, waaruit blijkt dat sommige fans van de show zich niet aangesproken voelen door zijn kritiek. Daarnaast zijn er opmerkingen over zijn uiterlijk, zoals ‘Pretentieuze oude man. Gelukkig heeft hij zijn uiterlijk en charme mee. Oh nee. Wacht.’ en iemand die hem ‘professioneel chagrijn’ noemde.

Bekijk ook: Video: Merel Ek steekt veren in het achterwerk van Noa Vahle tijdens Vandaag Inside

Dagelijkse bezigheden van Johan Derksen: een vieze kerstman

Johan Derksen zit ontspannen in zijn kerstpak, te midden van de Bevers in de Ahoy. Hij benadrukt dat niemand kan ontkennen dat hij een belangrijke rol speelt in deze show. Johan heeft respect voor het publiek en prijst hen voor hun goede gedrag, vooral omdat hij afkomstig is uit de voetbalwereld waar gedrag soms te wensen overlaat. Ze zitten allemaal samen in de slee, en het is duidelijk dat Johan volop geniet van het moment. De vreugde spat ervan af. Het lijkt erop dat hij geniet van de muziek van de Bevers, zelfs al is het niet zijn gebruikelijke genre.

Zie ook: Video: Wilfred Genee laat Merel Ek smeken achter de schermen bij Vandaag Inside

Houdt Johan Derksen wel van deze muziek?

In een andere opmerkelijke Instagram-post van Vandaag Inside onthult Johan Derksen waarom hij deelneemt aan deze show met de Bevers. Ondanks zijn openlijke afkeer van Nederlandstalige hoempamuziek, die hij als een hekel beschouwt, doet hij deze “gekke dingen” voor zijn vrienden, de Bevers. Hij bekent dat hij de Bevers als vrienden beschouwt, en omwille van die vriendschap is hij bereid tot deze bijzondere concessies. Interessant genoeg heeft Johan zelfs een ongeschreven regel thuis: zodra de Bevers beginnen te zingen, worden ze zonder pardon de deur uitgezet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal. 

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!