Foto: Merel Ek helemaal van de kaart na schokkend nieuws bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Merel Ek was te gast bij de heren van Vandaag Inside. Merel was duidelijk niet voorbereid op zware kost! Zó geshockeerd zagen we de normaal zo goedlachse Merel nog nooit!

Merel Ek toont emotie tijdens Vandaag Inside

Politiek verslaggever Merel Ek moest weer voor politieke diepgang zorgen tijdens het gesprek met eenmalige tafelgast Caroline van der Plas van de Boer Burger Beweging. Zij was aanwezig in verband met de aankomende provinciale staten verkiezingen. Wilfred vroeg aan Caroline of zij aankomend weekend aanwezig zal zijn bij een boerenprotest. Hierop antwoordde Caroline dat ze helaas niet aanwezig kon zijn. Ze zei dat er duizenden mensen zullen komen, boeren en burgers en dat zij zich momenteel niet veilig voelt daar op een podium te staan. Ze geeft aan dat ze de laatste weken erg veel bedreigd wordt. Ook zegt ze zelf dat ze wel beveiliging zou kunnen krijgen als ze dat wilde, maar dat ze op een podium staan niet fijn vindt als ze niet weet wie aanwezig zullen zijn.

Dit riep bij Merel Ek de vraag op of Caroline bang was dat iemand haar zou neerschieten. De blik die Merel hierbij op haar gezicht had was zó ernstig en bezorgd, dat de kijker zich ook meteen zorgen begon te maken. Het leek net alsof Merel een spook had gezien! Caroline gaf geen precies antwoord op de vraag, maar verwees alleen naar de bedreigingen die zij heeft ontvangen.

Caroline van der Plas van BBB ernstig bedreigd

De frontvrouw van BBB gaf aan dat zij de laatste weken weer ernstig bedreigd werd. Dit was ook zo afgelopen zomer, daartussen was het rustiger zei ze. Daaraan voegde Wilfred Genee toe dat de heren aan tafel ook allemaal bedreigd worden. Dit riep aan tafel de vraag op, of er nog wel bekende mensen waren die niet bedreigd worden. Caroline gaf aan dat zij in de tweede kamer iedereen wel eens geïntimideerd of bedreigd is. Dat is erg heftig. De aflevering werd dan ook afgesloten met Wilfred die Caroline sterkte wenste en zei dat ze zichzelf veilig moest houden. Eerder in de aflevering noemde Caroline al dat ze extra voorzichtig deed voor haar familie, die willen haar niet kwijt.

Veel commentaar op Caroline bij Vandaag Inside

Op het fragment van Caroline die het heeft over de bedreigingen komen veel goede reacties. Veel mensen wensen haar sterkte. Op de rest van de afleveringen is  echter meer kritiek. Velen geven aan dat Wilfred irritant door Caroline heen zat te praten. Anderen zeggen juist weer dat Caroline zich chagrijnig gedroeg. Ook zijn er mensen die het er helemaal niet mee eens zijn dat het programma zo een politieke invalshoek neemt. Naast Caroline van der Plas, zijn ook Hugo de Jonge, Sigrid Kaag en Mark Rutte uitgenodigd. Sigrid Kaag heeft echter niet op de uitnodiging gereageerd, de anderen komen wel allemaal een avondje langs. Er is kritiek op het feit dat er maar een beperkt aantal politieke leiders wordt uitgenodigd. Dit was eerst nog erger, omdat alleen Mark Rutte gevraagd was. Toen hij had toegezegd gingen de andere uitnodigingen pas de deur uit. Sommigen vonden het toch fijner toen het programma nog volledig gericht was op voetbal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters maakt heerlijke selfies tijdens zwetend partijtje Pilates (foto’s!)

Emma Heesters is lekker aan het zweten tijdens een les pilates en dan ook foto's die iedereen goed kan bewonderen!

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!