Video: Merel Ek steekt veren in het achterwerk van Noa Vahle tijdens Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle krijgt flinke lof van Merel Ek voor haar nominatie van de Televizier-Ring Talent award. Ze heeft alleen lieve woorden over voor Noa.

Merel Ek geeft Noa Vahle allemaal complimentjes

Tijdens de afgelopen uitzending van Vandaag Inside wist Merel Ek allemaal complimentjes te geven aan Noa Vahle. De prachtige presentatrices konden het weer eens goed met elkaar vinden. Zowel Merel als Noa stonden allebei op shortlist van Televizier-Ring Talent award, maar alleen Noa heeft het tot de lijst van genomineerden geschopt. Dat is natuurlijk meer dan terecht, aldus Merel. En het werd uiteindelijk het gesprek van de avond. Heel het team van Vandaag Inside is natuurlijk ontzettend trots op Noa Vahle voor haar nominatie.

Lees ook: Foto: Noa Vahle deelt zomerkiekjes in loszittend jurkje

Merel Ek ook in overweging genomen voor Televizier award

In eerste instantie was Merel Ek ook in de running voor de award. Maar uiteindelijk behaalde ze niet de lijst. Volgens sommige van haar fans is dat natuurlijk zwaar onterecht. De knappe presentatrice is namelijk ontzettend goed in haar werk en dus was een deel van haar fans nogal teleurgesteld. Dat is ook niet zo gek. Merel Ek is niet alleen een prachtige verschijning, ze is ook nog eens heel erg scherp, grappig en weet als geen ander hoe ze een verhaal moet vertellen. Daardoor past ze ook zo goed bij Vandaag Inside. De knappe blondine vindt het zelf niet zo erg dat ze de uiteindelijke lijst niet heeft gehaald. Ze gunt het Noa Vahle toch meer.
Noa Vahle voelt zich enorm vereerd door nominatie

De aantrekkelijke presentatrice weet precies wat ze moet doen om het publiek te vermaken. Het zit als dochter van Linda de Mol ook wel een beetje in haar bloed dat ze daar zo goed in is. Met de nominatie voor de Televzier-award voelt Noa zich echt wel vereerd, al blijft ze er redelijk nuchter onder. Het enige waar de knappe presentatrice zich echt zorgen over maakt is wat ze aan moet trekken naar het gala. Daar raakte de knappe dame eigenlijk meteen al over in de stress. Hopelijk weet Noa Vahle het voordat het gala begint, allemaal uit te vogelen.

Lees ook: Foto: Noa Vahle maakt volgers wild met flinterdun jurkje zonder
Noa Vahle wordt terecht het aanstormend talent van Hilversum genoemd

De knappe presentatrice ken je voornamelijk van haar werk voor programma’s als De Oranjezomer en Vandaag Inside. De prachtige blondine heeft duidelijk een band met sport en vindt het heerlijk om daarover te kunnen vertellen. Daar is ze dan ook ontzettend goed in. Met haar vrolijke karakter en oprecht verstand van zaken weet ze al tijden de kijker flink te imponeren. Het is dus geheel terecht dat Noa Vahle wordt omschreven als aanstormend talent. Want er zijn maar weinig opkomende presentatrices zo goed als zij. Noa gaat het nog ver schoppen in televisie land.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!