ZIEN: Natacha Harlequin en Johan Derksen bij VI

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maandagavond was het dan zover: de eerste uitzending van Veronica Inside (VI), na alle ophef rondom Johan Derksen en zijn Akwasi-grap. 

Maandagavond 22 juni zapte maar liefst 1,7 miljoen Nederlanders naar Veronica, om getuige te zijn van de eerste uitzending van VI na alle ophef rondom Johan Derksen en zijn Akwasi-grap. Naast de oude vertrouwde stamgasten, Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen, schoof ook Natacha Harlequin aan.

Natacha Harlequin juriste met ballen

De reden dat topjuriste Natacha Harlequin in het mannenprogramma aanschoof, was omdat ze de dialoog aan wilde gaan met Johan Derksen. Dat Natasha de uitzending zou bijwonen was echter zeker niet vanzelfsprekend. Vóórdat VI deze dame uitnodigde, hadden grote voetbalpersoonlijkheden als Ruud Gullit en een aantal spelers uit het Nederlands Elftal VI al bedankt voor hun aanbod. Volgens velen heeft deze juriste dan ook meer ballen dan dat er aanwezig zijn bij het trainigskamp van het Nationale Elftal.

Johan die oude vertrouwde ‘bromsnor’ Derksen

Voorafgaand aan de uitzending had men al wel zien aankomen dat Johan Derksen het boetekleed niet zou gaan aantrekken. Iets dat Johan, die tijdens de uitzending door Wilfred Genee werd omgedoopt tot ‘bromsnor’, al in de eerste minuten duidelijk maakte aan heel kijkend Nederland.

Natacha Harlequin en Johan Derksen vinden elkaar

Na die uitspraak hadden velen dan ook niet verwacht Johan zijn Akwasi-grap nog enigszins zou relativeren. Maar, dit gebeurde toch. Johan Derksen en Natacha Harlequin hadden de dialoog waar op gehoopt werd, en Derksen legde uit wat hij nu eigenlijk met de uitspraak bedoelde. En dat leverde een mooi moment op, waarin Natacha op een rustige en begripvolle manier omging met de woorden van Johan Derksen.

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten