ZIEN: Natacha Harlequin en Johan Derksen bij VI

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maandagavond was het dan zover: de eerste uitzending van Veronica Inside (VI), na alle ophef rondom Johan Derksen en zijn Akwasi-grap. 

Maandagavond 22 juni zapte maar liefst 1,7 miljoen Nederlanders naar Veronica, om getuige te zijn van de eerste uitzending van VI na alle ophef rondom Johan Derksen en zijn Akwasi-grap. Naast de oude vertrouwde stamgasten, Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen, schoof ook Natacha Harlequin aan.

Natacha Harlequin juriste met ballen

De reden dat topjuriste Natacha Harlequin in het mannenprogramma aanschoof, was omdat ze de dialoog aan wilde gaan met Johan Derksen. Dat Natasha de uitzending zou bijwonen was echter zeker niet vanzelfsprekend. Vóórdat VI deze dame uitnodigde, hadden grote voetbalpersoonlijkheden als Ruud Gullit en een aantal spelers uit het Nederlands Elftal VI al bedankt voor hun aanbod. Volgens velen heeft deze juriste dan ook meer ballen dan dat er aanwezig zijn bij het trainigskamp van het Nationale Elftal.

Johan die oude vertrouwde ‘bromsnor’ Derksen

Voorafgaand aan de uitzending had men al wel zien aankomen dat Johan Derksen het boetekleed niet zou gaan aantrekken. Iets dat Johan, die tijdens de uitzending door Wilfred Genee werd omgedoopt tot ‘bromsnor’, al in de eerste minuten duidelijk maakte aan heel kijkend Nederland.

Natacha Harlequin en Johan Derksen vinden elkaar

Na die uitspraak hadden velen dan ook niet verwacht Johan zijn Akwasi-grap nog enigszins zou relativeren. Maar, dit gebeurde toch. Johan Derksen en Natacha Harlequin hadden de dialoog waar op gehoopt werd, en Derksen legde uit wat hij nu eigenlijk met de uitspraak bedoelde. En dat leverde een mooi moment op, waarin Natacha op een rustige en begripvolle manier omging met de woorden van Johan Derksen.

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten