Zangeres Sterre Koning laat heerlijke heuvels zien tijdens zonvakantie (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sterre Koning deelt foto’s waarin ze haar heerlijke twee ‘vriendinnen’ aan het showen is. Volgens haar fans kan ze wel vaker naar een zonvakantie!

Zangeres Sterre Koning heeft leuke kiekjes gedeeld van haar vakantie in het zonnige Toscane. Ze is daar op reis met de auto en deelt dan ook maar al te graag alle foto’s van de mooie uitzichten en natuurlijk ook van zichzelf!

Sterre Koning showt haar geweldige heuvels aan iedereen

Onze beeldschone zangeres Sterre Koning heeft het erg naar haar zin in het het warme Toscane. Daarom deelt ze ook gelukkig een hele reeks aan mooie foto’s! Dat vinden alle volgers van Sterre natuurlijk helemaal geweldig om te zien. In de reeks zien we gelijk de eerste beste foto want dat is Sterre zelf met een strakzittend blauw topje. Haar twee prachtige ‘vriendinnen’ stralen dan ook enorm goed op de foto! Daarna zien we alle mooie foto’s die Sterre heeft gemaakt van het uitzicht in Toscane.

Bekijk hieronder de leuke foto van Sterre en de mooie uitzichten. En klik hier om zelf de hele reeks te bekijken!

Sterre Koning showt haar geweldige heuvels aan iedereen

Dit zeggen mensen over Sterre Koning

Sterre Koning heeft een grote fandom en ze heeft op Instagram dan ook al meer dan 400K volgers. Op al haar posts die ze dan ook deelt krijgt ze veel reacties. Gelukkig ook heel veel positieve! Zo zeggen de meeste mensen dat ze Sterre echt prachtig vinden en ze wel jaloers zijn op de leuke zangeres. ”Kleinnnn beetje jaloers hierop wel!”, ”Mooi prachtig foto Sterre Koning!” en ”Wow wat ben jij knap Sterre!!” Het is dus overduidelijk Sterre heeft veel lieve fans en ze vinden de blonde zangeres echt geweldig.

Bekijk meer van Sterre Koning op Instagram

benieuwd naar de video die genoemd wordt, of gewoon meer foto’s willen zien van deze knappe alleskunner? bekijk dan haar Instagramkanaal.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...