Yolanthe Cabau steelt show op eigen premiere met deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl Yolanthe Cabau in Amerika aan de weg timmert, blijft ze ook in Nederland keihard scoren! Haar nieuwste film Liefde Zonder Grenzen trok bij de première een volle zaal. De actrice straalde daar als een Hollywoodster…

We mogen van geluk spreken dat we Yolanthe Cabau nog niet ‘verloren’ hebben aan Amerika! Hoewel de actrice en presentatrice tegenwoordig voornamelijk in de States te vinden is, vliegt ze regelmatig de oceaan over om in het oude, vertrouwde Nederland lekker de superster uit te hangen. Zo mocht ze onlangs schitteren op haar eigen filmpremière! Niet dat Yolanthe de enige acteur van de film was, welnee. Op die magische première-avond kon je nauwelijks om de brunette in haar fabelachtige galajurk heen!

Lees ook: Wie is het lekkerste zusje van Yolanthe Cabau op deze foto’s?

Yolanthe Cabau is het middelpunt van de aandacht

Als buitenstaanders zien we vaak alleen de rode loper-foto’s van zo’n evenement. Wat je niet doorhebt is dat het voor de sterren zelf nóg leuker is. Yolanthe Cabau van Kasbergen neemt ons via Instagram mee in de voor-en na-pret van het evenement. Het ritje naar het theater, de rode loper, maar ook de McDonald’s-hamburger op de weg naar huis kwam op haar sociale kanalen voorbij! De meeste aandacht ging natuurlijk uit naar haar schitterende voorkomen. Hoewel we dat inmiddels van Yolanthe gewend zijn, blijft het toch interessant om de actrice op haar mooist te zien. Ondanks dat ze de première en rode loper deelt met een enorme rits beeldschone castleden (o.a. Abbey Hoes, Melissa Drost en Selma Omari), kijkt iedereen alleen naar Yolanthe en haar outfit!

Yolanthe heeft hoofdrol in Liefde Zonder Grenzen

Er zijn tal redenen dat regisseurs Yolanthe Cabau blijven vragen voor Nederlandstalige romantische komediefilms. Eén daarvan is dat Yo het gewoon ontzettend goed doet op het grote scherm. Voor zo’n dame kom je naar de bios, zelfs als de film vol met vrouwengezwijmel zit! In het geval van Liefde Zonder Grenzen, die officieel vanaf 14 oktober in Nederlandse zalen draait, kon Yolanthe zich eindelijk eens van meer dan één kant laten zien. Ze kreeg genoeg ruimte voor typisch Nederlandse flauwe grapjes en toespelingen, maar mocht zich ook stukbijten op een veel serieuzer onderwerp. Haar personage is namelijk kankerpatiënt. Je hoeft echter niet te vrezen voor een loodzware tranentrekker van ’n film. Het blijft lekker luchtig, en Yolanthe blijft heel aardig overeind in deze glansrol.

Het drukke leven van Yolanthe Cabau van Kasbergen

Waar haalt Yolanthe Cabau de tijd vandaan? Ze werkt vanuit Los Angeles aan haar fitness- en gezondheidsmerk CABAU, waar ook héél veel Instagram-activiteit bij komt kijken. Daarnaast heeft ze ook haar tv- en filmwerk in Nederland, en trekt ze als alleenstaande moeder ook veel tijd uit voor haar zoon Xess Xava, die ze samen met ex-voetballer Wesley Sneijder heeft. Tel daarbij op dat Yolanthe zelf ook aan haar fitheid en lijf moet denken. Die strakke foto’s op Instagram komen niet uit de lucht vallen – Yo moet hard werken om zo voor de dag te komen. Het minutenlange applaus dat ze kreeg toen ze na de filmvertoning richting het podium liep heeft ze dus dubbel en dwars verdiend!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.