Wulpse Robin Holzken verleidt Bram Krikke met hete foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De aantrekkelijke Robin Holzken heeft een aantal heerlijke foto’s gemaakt, waar haar vriendje Bram Krikke helemaal van wegsmelt. 

Robin Holzken weet met verleidelijke foto Bram Krikke op hol te laten slaan

Met haar prachtige foto’s maakt Robin Holzken haar vriendje Bram Krikke echt helemaal gek. Het prachtige model weet namelijk als geen ander hoe ze mooie en verleidelijke foto’s moet nemen. En dat talent gebruikt ze om een aantal plaatjes te maken die zo verleidelijk in elkaar steken dat zelfs haar eigen vriend er helemaal wild van wordt. Bram reageert meteen onder de foto, zodra deze online komt. Het lijkt erop dat Bram Krikke niet alleen het vriendje is van Robin Holken, maar ook nog eens haar grootste fan. En dat is natuurlijk wel erg bijzonder. Gelukkig mochten de rest van Robin haar volgers ook even meekijken met de bijzondere foto’s. Voor iedereen was het dus een geslaagd idee.

Lees ook: Bram Krikke brengt vriendin Robin Holzken in diepe problemen met foto in ondergoed

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robin Holzken (@robinholzken)

Robin Holzken doet truitje uit op de foto

De aantrekkelijke brunette heeft voor de foto haar truitje maar even uit gedaan. Die heeft ze over haar schouders gehangen. En daardoor zie je toch wel iets meer van het lichaam van dit aantrekkelijke model. De prachtige Robin weet met haar heerlijke foto’s niet alleen maar haar vriendje Bram Krikke, maar ook de rest van haar volgers, flink te verleiden. Met haar ongelooflijk leuke foto’s weet de aantrekkelijke Robin haar volgers helemaal wild te maken. Haar strakke broek en aantrekkelijk topje helpen daar natuurlijk enorm bij. Die zorgen ervoor dat Robin er op haar best uit ziet. En dat is natuurlijk erg fijn, want op die manier krijg jij de allerbeste foto’s te zien van het knappe model.

Lees ook: Robin Holzken laat haar glimmende lijf zien op privé foto in achtertuin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Robin Holzken (@robinholzken)

Robin Holzken zit verleidelijk in het zand

Het aantrekkelijke model heeft een dagje de duinen opgezocht, samen met haar vriend Bram Krikke. Die was echter alleen maar mee om een hoop goede foto’s van het model te maken. Zijn taak heeft Bram goed uitgevoerd, want de foto’s van die dag zijn natuurlijk enorm om van te genieten. Met haar aantrekkelijke foto’s weet Robin haar volgers natuurlijk helemaal te betoveren. Daarbij gebruikt ze een van haar meest verleidelijke features.

Robin Holzken haar verleidelijke blik is een van haar geheime wapens

De knappe brunette kijkt op de foto’s nog even verleidelijk omhoog richting de camera. Daarmee laat ze maar weer eens zien dat haar verleidelijke blik echt wel een van haar geheime wapens is. De knappe dame zet haar charmes graag in om tot een betere foto te komen. Met haar verleidelijke gezicht weet Robin Holzken haar volgers een mooie dag te bezorgen. Gelukkig was Bram niet vergeten hoe de camera werkte, anders hadden we waarschijnlijk een aantal wazige selfies van de radio dj gehad in plaats van deze knappe plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid.