Bram Krikke brengt vriendin Robin Holzken in diepe problemen met foto in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Presentator Bram Krikke heeft zijn vriendin Robin Holzken flink in het nauw gedreven met een foto in haar ! 

Bram Krikke maakt volgers wild, en Robin Holzken boos!

Het internet staat op zijn kop en Robin bevindt zich in diepe problemen! Het was waarschijnlijk niet de bedoeling om deze foto met de hele wereld te delen, maar helaas voor Robin ging het mis. Terwijl ze argeloos rondliep in haar prachtige , was Bram er als de kippen bij om een foto te maken. En voordat ze het wist, stond haar moment online voor iedereen om te zien. Fans en nieuwsgierige toeschouwers reageren met verbazing en vragen zich af wat Bram in hemelsnaam bezielde. Heeft hij geen grenzen? Heeft hij niet nagedacht over de gevolgen van zijn impulsieve actie? Terwijl de storm van verontwaardiging groeit, vraagt Robin zich af hoe ze hieruit moet komen want ze zegt zelf dat ze hierdoor haar baan kan kwijt raken. Ze wordt overspoeld met vragen, opmerkingen en nieuwsgierige blikken. Het zal niet gemakkelijk zijn om deze situatie recht te zetten en haar privacy te herwinnen!

Lees ook: Video: Robin Holzken geniet in bed van haar vunzige vriendje Bram Krikke
Robin Holzken had een bijzondere logé van het weekend!

Wat een schattige verrassing! Het lijkt erop dat Robin Holzken een bijzondere logé had dit weekend: een lief, zwart hondje! Robin kan haar hart niet alleen veroveren met haar schoonheid, maar ook met haar liefde voor dieren. De sociale media van Robin worden overspoeld met foto’s van dit schattige nieuwe familielid. Het hondje poseert trots naast Robin, zijn staart kwispelend van blijdschap! Het is duidelijk dat ze samen een geweldige tijd hebben gehad, vol avonturen en knuffels. Fans smelten bij het zien van deze hartverwarmende beelden. Ze stromen massaal toe om het hondje te bewonderen en Robin te feliciteren met haar nieuwe metgezel. Er ontstaat zelfs een stroom van suggesties voor namen voor het kleine bolletje pluizig geluk. Het is duidelijk dat het hondje nu al een speciale plek heeft veroverd in het hart van Robin en haar volgers. Met zijn schattige snoetje en speelse karakter brengt hij ongetwijfeld vreugde en geluk in hun leven!

Robin Holzken heeft een carrièrestap gemaakt!

Geweldig nieuws! Robin Holzken heeft een spannende carrièrestap gezet en is razend enthousiast over haar overstap naar een nieuwe platform-agency die haar nu vertegenwoordigt. Dit betekent dat er nieuwe kansen en mogelijkheden op haar pad komen! Robin’s sprankelende persoonlijkheid en professionele uitstraling hebben duidelijk de aandacht getrokken van deze platform-agency. Ze hebben er vertrouwen in dat ze een geweldige aanwinst zal zijn voor hun team en dat ze samen fantastische projecten kunnen realiseren. Met haar groeiende populariteit en indrukwekkende portfolio is het geen verrassing dat Robin nu de aandacht trekt van gerenommeerde agentschappen. Deze overstap opent deuren naar nieuwe samenwerkingen, uitdagende opdrachten en mogelijkheden om haar bereik en invloed verder uit te breiden. De fans kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft voor Robin en haar nieuwe platform-agency!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!