Robin Holzken laat haar glimmende lijf zien op privé foto in achtertuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Robin Holzken, vriendin van Bram Krikke, één van de grootste schoonheden van het land is weten we allemaal, maar dit plaatje zet je echt in vuur en vlam.

Elke keer dat je denkt dat Robin Holzken haar grens bereikt heeft doet ze je verbazen. Hoeveel knapper kan de bloedhete brunette nog worden? Robin doet je mond met ieder heerlijk plaatje weer openvallen, maar recent wist ze zichzelf te overtreffen. De knappe vriendin van Bram Krikke verwende volgers namelijk met een onthullend plaatje. Iedereen ligt momenteel heerlijk van het zonnetje te genieten, maar Robin trekt er echt ál haar kleding voor uit. Geloof ons maar: je kan je ogen niet van het plaatje afhalen.

Robin Holzken laat volgers zweten met bloedheet Instagram-plaatje

Je kan er niet meer aan twijfelen dat Robin Hulzken één van de heetste vrouwen van ons land is. Met een succesvolle carrière als fashion- en model verdient de Nederlandse schoonheid haar brood met haar spectaculaire lijf. Het harde sporten en gezond eten deelt Robin uitgebreid op social media. En gelukkig voor ons: het relaxen ook! Zo verwende de knappe brunette haar volgers namelijk recent met een heerlijk kiekje in haar achtertuin. Robin geniet optimaal van het schijnende zonnetje en trekt haar shirtje zo ver mogelijk naar beneden. Zonde natuurlijk als haar heerlijke assets niet egaal bruin worden, toch? Maar haar niets verhullende topje trekt nog geeneens de meeste aandacht.

Half ontklede Robin Holzken schittert op spannend plaatje

Robin glimt namelijk van top tot teen! We kunnen je niet zeggen of Robin er zelf zo’n natte boel van heeft gemaakt of dat er wat glitter uit een potje gekomen is, maar het effect is hetzelfde. Je kan je ogen er namelijk écht niet vanaf halen. Wát een plaatje is dit dan! Het bloedhete fashion model schittert half ontkleed in het vurige plaatje. Met onbedekte borstkas en glimmende huid poseert ze voor de camera en laat meteen zien waarom er zo veel geld voor haar foto’s neergelegd wordt. Dit zouden wij ook bijna op de muur hebben willen hangen! Voorlopig moeten we het weer even doen met dit heerlijke plaatje. Robin houdt haar volgers op het puntje van hun stoel met haar zeldzame kijkjes achter de schermen. Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de volgende!

Robin Holzken trekt alle ogen naar zich toe met bloedhete -foto

Fans van Robin Holzken moeten zo af en toe goed jagen op foto’s van de Amsterdamse schoonheid. Robin houdt haar Instagram bewust zeer opgeruimd. Wij snappen het wel. Als wij voor ons werk op de foto moesten zouden we het privé wellicht ook wat rustiger houden. Gelukkig voor haar volgers heeft vriend Bram Krikke veel minder moeite met het delen van zijn privé leven. En natuurlijk zet hij zijn bloedhete vriendin volledig in het zonnetje! Robin lijkt met alle liefde mee te doen aan de ludieke stunts van de Qmusic-DJ. Zo werd er recent een heerlijk plaatje gedeeld met één duidelijke opdracht: zoek de verschillen. Niet dat fans een excuus nodig hadden om de foto in alle detail te bekijken. Robin trekt namelijk moeiteloos alle ogen naar zich toe. Menig mannenhart zal sneller zijn gaan kloppen van de bloedhete -shoot. Wij liepen in ieder geval goed warm!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.