WOW: Koningin Máxima Zorreguieta lijkt tien jaar jonger in kleurrijke jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Máxima Zorreguieta is misschien wel de mooiste vrouw van Nederland. De koningin van de lage landen verscheen laatst in een nieuw jurkje. Ze zag er spectaculair uit. 

Toen Máxima in 1999 een relatie met kroonprins Willem-Alexander kreeg werd ze door het Nederlandse volk met open armen ontvangen. Een paar jaar later trouwde ze met de kroonprins. Vanaf 2002 was ze officieel een prinses der Nederlanden. Inmiddels is ze gepromoveerd naar koningin en al die jaren later verbluft Máxima nog steeds met haar prachtige looks. Laatst verscheen ze in een opvallend jurkje waar ze er gelijk weer jaren jonger in uit zag.

Lees ook: Koningin Maxima viert Koningsdag met speciale uitzending
Máxima in een spectaculair jurkje

Als je zo naar haar kijkt, dan zou je niet zeggen dat koningin Máxima inmiddels vijftig lentes jong is. Toch is de statige beauty al een beetje op leeftijd. Maar toen ze laatst publiekelijk weer eens verscheen, deed ze dat in een wel heel spectaculair jurkje. Een jurkje, waar Máxima gelijk tien jaar jonger in leek. En hoewel Máxima op het moment nog steeds een prachtige vrouw is, heeft de tijd natuurlijk niet stil gestaan. Dus een kleine terugblik naar de Máxima van vroeger is altijd welkom.

De mooie glimlach van koningin Máxima

Ze heeft een lach waar ze hele internationale conflicten in één klap kan beëindigen. Met haar prachtige witte glimlach en mooi Argentijns gelaat is de koningin zeker een van de mooiste, dan wel niet de mooitse, vrouw van Nederland. Dat heeft koning Willem-Alexander toch maar weer mooi gedaan al die jaren geleden. Máxima is ook nog eens helemaal ingeburgerd, ze weet altijd wel ergens een hintje oranje in haar kleding te stoppen. Dat maakt alle Nederlanders toch wel extra blij. Niet dat Máxima ooit iets fout zou kunnen doen, ze heeft een speciaal plekje in het hart van de Nederlanders.

Vrolijke kleurtjes

Koningin Máxima is ontzettend goed in het uitkiezen van vrolijke outfits. Met een beetje kleur tovert ze ook al gauw een glimlach te voorschijn op iedereens gezicht. Ze wordt er zo te zien ook zelf heel vrolijk van. Misschien is dat wel haar geheim. Een vrolijke outfit, gecombineerd met een vrolijke lach doen haar stralen. En dat merk je. De koningin heeft er nog nooit zo goed uit gezien. Een paar oranje hakjes maakt de outfit dan weer helemaal af. Een klein beetje Nederlandse trots hoort er natuurlijk bij.

De leukste lach van Nederland

Dat haar glimlach mensen vrolijk maakt, dat is wel duidelijk. Daarom is het maar goed dat koningin Máxima heel veel lacht. Ze is een van de meest vrolijke mensen die er is. Ze is een groot blok positiviteit en dat doet mensen goed. Als je Máxima ergens voorbij hebt zien komen in een foto of nieuwsbericht, dan ben je gelijk vrolijk gestemd. Dat is haar stille kracht. Ze maakt onbedoeld, maar zeker niet ongewenst, iedereen een stuk vrolijker. En dat is de reden dat Máxima een van de leukste vrouwen van Nederland is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...