WOW: Koningin Máxima Zorreguieta lijkt tien jaar jonger in kleurrijke jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Máxima Zorreguieta is misschien wel de mooiste vrouw van Nederland. De koningin van de lage landen verscheen laatst in een nieuw jurkje. Ze zag er spectaculair uit. 

Toen Máxima in 1999 een relatie met kroonprins Willem-Alexander kreeg werd ze door het Nederlandse volk met open armen ontvangen. Een paar jaar later trouwde ze met de kroonprins. Vanaf 2002 was ze officieel een prinses der Nederlanden. Inmiddels is ze gepromoveerd naar koningin en al die jaren later verbluft Máxima nog steeds met haar prachtige looks. Laatst verscheen ze in een opvallend jurkje waar ze er gelijk weer jaren jonger in uit zag.

Lees ook: Koningin Maxima viert Koningsdag met speciale uitzending

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Koninklijk Huis (@koninklijkhuis)

Máxima in een spectaculair jurkje

Als je zo naar haar kijkt, dan zou je niet zeggen dat koningin Máxima inmiddels vijftig lentes jong is. Toch is de statige beauty al een beetje op leeftijd. Maar toen ze laatst publiekelijk weer eens verscheen, deed ze dat in een wel heel spectaculair jurkje. Een jurkje, waar Máxima gelijk tien jaar jonger in leek. En hoewel Máxima op het moment nog steeds een prachtige vrouw is, heeft de tijd natuurlijk niet stil gestaan. Dus een kleine terugblik naar de Máxima van vroeger is altijd welkom.

De mooie glimlach van koningin Máxima

Ze heeft een lach waar ze hele internationale conflicten in één klap kan beëindigen. Met haar prachtige witte glimlach en mooi Argentijns gelaat is de koningin zeker een van de mooiste, dan wel niet de mooitse, vrouw van Nederland. Dat heeft koning Willem-Alexander toch maar weer mooi gedaan al die jaren geleden. Máxima is ook nog eens helemaal ingeburgerd, ze weet altijd wel ergens een hintje oranje in haar kleding te stoppen. Dat maakt alle Nederlanders toch wel extra blij. Niet dat Máxima ooit iets fout zou kunnen doen, ze heeft een speciaal plekje in het hart van de Nederlanders.

Vrolijke kleurtjes

Koningin Máxima is ontzettend goed in het uitkiezen van vrolijke outfits. Met een beetje kleur tovert ze ook al gauw een glimlach te voorschijn op iedereens gezicht. Ze wordt er zo te zien ook zelf heel vrolijk van. Misschien is dat wel haar geheim. Een vrolijke outfit, gecombineerd met een vrolijke lach doen haar stralen. En dat merk je. De koningin heeft er nog nooit zo goed uit gezien. Een paar oranje hakjes maakt de outfit dan weer helemaal af. Een klein beetje Nederlandse trots hoort er natuurlijk bij.

De leukste lach van Nederland

Dat haar glimlach mensen vrolijk maakt, dat is wel duidelijk. Daarom is het maar goed dat koningin Máxima heel veel lacht. Ze is een van de meest vrolijke mensen die er is. Ze is een groot blok positiviteit en dat doet mensen goed. Als je Máxima ergens voorbij hebt zien komen in een foto of nieuwsbericht, dan ben je gelijk vrolijk gestemd. Dat is haar stille kracht. Ze maakt onbedoeld, maar zeker niet ongewenst, iedereen een stuk vrolijker. En dat is de reden dat Máxima een van de leukste vrouwen van Nederland is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...