WOW: De Britney Spears docu is heftig

Britney Spear
Britney Spear

It’s Britney Bitch! Wie is niet groot geworden met de popsensatie van de 00’s? Zelfs als je geen fan bent van haar muziek, of geen van haar nummers kent, ken je waarschijnlijk Britney Spears. Enorme media aandacht en uit het niks een kale kop. Het leek Britney niet mee te zitten. En daar is nu een documentaire over gemaakt.

De Britney Spears documentaire Framing Britney die onlangs is uitgekomen is behoorlijk heftig. Behalve het curatorschap, haar vader beheert al haar geld, staan vele andere bizarre en emotionele momenten uit het leven van de popster centraal.

Framing Britney

Voor wie dacht dat de South Park aflevering over Britney Spears, waarin ze met een half kapotgeschoten hoofd overal lastig gevallen wordt door de paparazzi en media, enorm overdreven was, komt bedrogen uit. Haar nieuwe documentaire drukt iedereen eens hard met zijn neus op de feiten. Als we de film mogen geloven had de paparazzi beter de paparazzia kunnen heten.

In 2008 was Britney zo klaar met de media dat ze in een inzinking haar hoofd kaal schoor. Natuurlijk werd dit precies zo gebracht alsof craycray Britney gewoon nog gekker was geworden. Alsof het haar eigen schuld was, terwijl de media haar continu maar zoveel mogelijk bespioneerden en lastig vielen. Roddelbladen hadden in die tijd een beetje de rol van een slechte Bond schurk, met bijna terreur-achtige tactieken zoveel mogelijk het leven van popsterren zuur maken.

#Freebritney

Inmiddels hebben verschillende Hollywoodsterren hun steun geuit naar Britney. Onder andere Miley Cyrus, die zelf voorheen meerdere malen op een bijna Britney-achtige manier behandeld is, riep mensen op om de popster te steunen. Met de #Freebritney willen ze ervoor zorgen dat de zangeres binnenkort weer zelf de regie over haar geld en privézaken terug krijgt.

Lees ook: Nicolette Kluijver verkleedt zich als echte bondgirl

Daarbij maakte mensen zich al zorgen nadat Britney een bizar filmpje had geüpload waarop ze te zien was in een zwart kort broekje en topje, terwijl ze een aantal vreemde vragen beantwoordde. Fans vroegen zich af of er drugs in het spel waren of dat de volgende breakdown alweer klaar stond. Al zal het uitbrengen van zo’n heftige docu ook een lading stress met zich mee hebben gebracht.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

What goes around….comes around

De persoon die het slechtst uit de documentaire komt is toch wel Hollywood superstar en iedereens favoriete boy next door Justin Timberlake. Die blijkt helemaal niet zo’n lieverd te zijn als de meeste mensen misschien van hem denken. Justin en Britney waren drie jaar lang het meest hete duo van Hollywood. Samen brachten ze sexy back.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Timberlake (@justintimberlake)

Maar toen het eenmaal over was tussen de twee supersterren had Justin er weinig moeite mee om zijn voormalige liefje zoveel mogelijk zwart te maken. Hij kondigde zo vaak op de radio aan dat hij sex had gehad met Britney dat hij het nog net niet bovenaan zijn CV durfde te plaatsen. Justin wordt in de documentaire door zijn gedrag flink in een kwaad daglicht gezet. Tja, What Goes Around…

Gerelateerde berichten

Vorig artikelRaymond Van Barneveld is de Rocky van het darten
Volgend artikelTara Gins was kwaad na ‘ontslag’ om Playboy foto’s