WOW: Nicolette Kluijver verkleedt zich als echte bondgirl

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Nicolette Kluijver besloot haar volgers te trakteren op dit leuke kiekje!

Nadat het een tijdje stil is geweest rondom presentatrice Nicolette Kluijver, is de blondine sinds kort weer een stuk actiever op Instagram. Zo deelt ze regelmatig nieuwe foto’s en video’s met haar trouwe volgers. Daarnaast is Nicolette ook weer op televisie te bewonderen. Zo verzorgt ze namelijk de presentatie van het gloednieuwe RTL4-programma De Perfecte Verbouwing. Daarin zien bewoners de transformatie van hun huis via een VR-bril. Een onderwerp waar Nicolette zich duidelijk door heeft laten inspireren!

Nicolette Kluijver als Bondgirl

Gelukkig hebben we voor de transformatie van presentatrice Nicolette Kluijver zelf géén VR-bril of verbeeldingvermogen nodig. Nee, Nicolette deelde het resultaat van haar transformatie tot heuse Bond-girl namelijk gewoon lekker via Instagram. Iets dat haar volgers zeker weten te waarderen. Als het aan hen ligt speelt Nicolette Kluijver dan ook zéker mee in de eerstvolgende Bond-film. We hebben zo het vermoeden dat een vervanger voor de vertrekkende Daniel Craig zo gevonden is!

Beeld boven: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rebelse Babette van Veen te braaf voor GTST geworden

Wie kent haar niet? Babette van Veen is een van de boegbeelden van Goede Tijden,  Slechte Tijden. Toch lijkt het soap-doek nu definitief te vallen voor Babette.

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?