Vrouwen Nederlandse Vrouwen WOW: Nicolette Kluijver verkleedt zich als echte bondgirl

WOW: Nicolette Kluijver verkleedt zich als echte bondgirl

-

WOW: Nicolette Kluijver verkleedt zich als echte bondgirl

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Nicolette Kluijver besloot haar volgers te trakteren op dit leuke kiekje!

Nadat het een tijdje stil is geweest rondom presentatrice Nicolette Kluijver, is de blondine sinds kort weer een stuk actiever op Instagram. Zo deelt ze regelmatig nieuwe foto’s en video’s met haar trouwe volgers. Daarnaast is Nicolette ook weer op televisie te bewonderen. Zo verzorgt ze namelijk de presentatie van het gloednieuwe RTL4-programma De Perfecte Verbouwing. Daarin zien bewoners de transformatie van hun huis via een VR-bril. Een onderwerp waar Nicolette zich duidelijk door heeft laten inspireren!

Nicolette Kluijver als Bondgirl

Gelukkig hebben we voor de transformatie van presentatrice Nicolette Kluijver zelf géén VR-bril of verbeeldingvermogen nodig. Nee, Nicolette deelde het resultaat van haar transformatie tot heuse Bond-girl namelijk gewoon lekker via Instagram. Iets dat haar volgers zeker weten te waarderen. Als het aan hen ligt speelt Nicolette Kluijver dan ook zéker mee in de eerstvolgende Bond-film. We hebben zo het vermoeden dat een vervanger voor de vertrekkende Daniel Craig zo gevonden is!

Beeld boven: Instagram

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Victoria Koblenko
Malou Petter
Marieke Elsinga
Sandra Schuurhof
Tooske Ragas-Breugem

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening