Britney Spears

Biografie Britney Spears

Britney Spears relatie

Hoewel de leeftijd van Britney Spears pas 40 is, heeft ze een woelig verleden achter de rug op het gebied van relaties. Haar eerste bekende vriend was Justin Timberlake. Haar eerste huwelijk heeft een interessant verhaal. Britney trouwde in 2004 in Las Vegas met jeugdliefde Jason Allen Alexander. Hun huwelijk hield slechts 55 uur stand, een opvallend detail waar Alexander later uitleg over gaf. Het schijnt dat de ouders van Britney het huwelijk niet goedkeurden, en vervolgens Alexander om de tuin leidden om genoeg tijd te hebben om het huwelijk ongeldig verklaard te krijgen. Gelukkig vond Britney Spears in datzelfde jaar weer de liefde. In 2004 trad ze in het huwelijk met Kevin Federline. Met hem kreeg ze twee kinderen: Jayden Federline en Sean Preston Federline. Britney en Kevin scheidden in 2007. Daarna kreeg Britney Spears nog een relatie met haar personal trainer Sam Asghari, die ze ontmoette tijdens het opnemen van een videoclip. Helaas is deze relatie inmiddels ook weer uit.

Britney Spears heeft ruzie met vader

Britney Spears heeft een slechte relatie met haar vader, James Parnell Spears. Haar vader heeft jarenlang macht gehad over het doen en laten van zijn dochter, omdat Britney worstelde met haar geestelijke gezondheid waardoor ze niet in staat zou zijn om goede beslissingen te maken wat betreft haar carrière en spaargeld. Britney Spears werd in 2021 eindelijk weer eigen baas nadat haar vader gedwongen zijn rechten op moest geven. Hierbij speelde ook de Free Britney-beweging een grote rol.

Britney Spears vaak negatief in het nieuws

Britney Spears staat bekend om haar enorme hits in de 00's, maar kwam de laatste jaren voornamelijk negatief in het nieuws. Dit had te maken met haar slechte geestelijke gezondheid. De zangeres is een aantal keer opgenomen geweest in een inrichting. We herinneren ons allemaal het moment dat Britney Spears zich kaal schoor. In 2021 kwam Britney Spears ook een aantal keer in opspraak vanwege gewaagde foto's en video's op haar Instagram kanaal. Fans zijn soms nog steeds een beetje bezorgd om Britney, maar ze verzekerd iedereen dat ze zich nooit zo goed heeft gevoeld.

Nieuws

Britney Spears blijft volgers verbazen met deze hondslelijke foto

Britney Spears, een van de meest bekende zangeressen op deze planeet, blijft maar verbazen. Maar dat is niet altijd iets goeds.

Video: Nikkie Plessen geschokt door melkfabrieken van Britney Spears

Nikkie Plessen is al zo lang actief in de showbizz wereld dat er maar weinig dingen zijn die haar nog schokken. Behalve dan de melkfabrieken van Britney Spears. 

Britney Spears verrast volgers met nóg schokkendere foto

Na een reeks zéér spraakmakende strandfoto's komt Britney Spears met een nóg schokkender vervolg...

Britney Spears verbaast volgers met schokkende foto

Door deze foto van Britney Spears maken we ons grote zorgen om de Amerikaanse zangeres. Dat het niet goed met haar gaat is bij velen al lang bekend.

De spannendste Instagram foto’s van Marieke Elsinga

Ze is misschien wel de meest begeerde radio dj van het moment, de enige echte Marieke Elsinga. Marieke is bij iedereen populair en laat graag aan haar fans ziet hoe het met haar gaat. Voornamelijk op Instagram post ze leuke updates en spannende foto's. 

Britney Spears doet mooi dansje in nieuwe video

Britney is back en werkt aan haar imago. De zangeres uit zich over verschillende documentaires die haar bekritiseren. Veel belangrijker is natuurlijk hoe ze dat doet. En wel met een spannend dansje.

Marieke Elsinga als stout schoolmeisje op nieuwe foto’s

Het is carnaval in de studio van Q-music. Marieke Elsinga pakte voor de gelegenheid haar spannendste Britney Spears-outfit uit de verkleedkist...

WOW: De Britney Spears docu is heftig

It’s Britney Bitch! Er is een documentaire over de grootste popsensatie van de eeuw gemaakt. En die is een partij heftig.
Britney Spears

Profiel

Leeftijd: 2 december 1981
Afkomst: Verenigde Staten
Lengte: 1,63 meter
Beroep: Zangeres
School: Parklane Academy
Relatie: Ja
Familie: (vader) Jamie Spears, (moeder) Lynne Spears, (zus) Jamie Lynn Spears (broer) Bryan Spears
Vriend: Sam Asghari
Kinderen: 2 zoons, Jayden Federline en Sean Preston Federline
Instagram: Britney Spears gebruikt Instagram onder de naam @britneyspears

Foto's

Britney Spear
Britney Spear