Winterpret met Suzanne Schulting en Puck Moonen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De eerste sneeuw van het jaar is gevallen. De kou is flink aanwezig. En terwijl sommige mensen warmpjes op de bank zitten met hun warme chocolademelk staan deze sportieve dames alweer buiten.

Topsporters doen er alles aan om in topconditie te blijven. Dus moeten ze blijven trainen, zelfs als de kou toeslaat. Puck Moonen en Suzanne Schulting zijn beide weer volop bezig. En dat delen ze maar al te graag.

Lees ook: Puck Moonen wenst je een Kittige Kerst

Pucks winter banden

Puck zat de feestdagen lekker thuis voor de kerstboom met haar nieuwe kat. Maar nu het nieuwe jaar weer begonnen is, moet de wielrenster weer vol aan de bak. Op haar mountainbike trekt ze erop uit. Zo’n strak fietspakje moet toch koud zijn in de sneeuw? Puck vindt het wel meevallen, tijdens het fietsen blijft ze redelijk warm

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Ook als Puck niet naar buiten gaat zit ze niet stil. Zo traint ze regelmatig gewoon vanuit de woonkamer. Haar nieuwe katje helpt haar maar al te graag. Gelukkig maar, dat scheelt weer een set gewichten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

 

Suzanne is back on track

Schaatsster Suzanne Schulting mag eindelijk weer aan de slag. Vorig jaar heeft ze niet veel kunnen doen, aangezien alle WorldCup-evenementen waren afgelast, vanwege het Coronavirus. Inmiddels is Suzanne aangekomen in Polen, voor het Europese kampioenschap dat volgende week begint. Maar voor het zover is, neemt ze nog even de tijd om te genieten van de sneeuw.

Lees ook: Verdrietige Suzanne Schulting deelt heftig nieuws met volgers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SUZANNE SCHULTING (@suzanneschulting)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.