Suzanne Schulting

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Suzanne Schulting

Sportvrouw Suzanne Schulting

Deze 23 jarige shorttrackster is al heel jong heel succesvol. In 2018 won ze op de Olympische Winterspelen als eerste Nederlandse shorttrackster goud. Daarnaast werd ze in datzelfde jaar uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. De eigenwijze sportster woont al sinds haar zestiende op haarzelf en wist dat ze het ver zou schoppen met haar doorzettingsvermogen. Naast haar sportprestaties zit ook haar uiterlijk mee, zo heeft ze nog een shoot gedaan voor JFK magazine. Hoog tijd om eens wat meer te weten te komen over deze dame!

Voetballende vader

De vader van Suzanne is Jan Schulting, die jaren voor SC Heerenveen heeft gevoetbald. Net zoveel balgevoel als haar vader heeft Suzanne echter niet: nul om precies te zijn, zoals ze zelf aangeeft in verschillende interviews. Daarom is ze zich op het schaatsen gaan richten, iets dat goed heeft uitgepakt!

Kjeld Nuis

Suzanne neemt zowel op de baan als naast de baan geen blad voor haar mond! Toen Kjeld Nuis zich begin 2019 misdroeg tegen een jurylid nadat hij tijdens een wedstrijd gediskwalificeerd had. In DWDD zei ze toen dat ze zijn reactie te ‘belachelijk voor woorden’ vond en dat hij ‘een voorbeeldfunctie heeft voor jonge kinderen. Je wilt toch ook niet dat die dit gaan doen?’. Kjeld zelf was niet zo te spreken over de reactie van Suzanne, hij zei in de Telegraaf:  ‘Wat ik van de opmerkingen van Schulting vond? Laat ik daar maar niks over zeggen, ze zal het blijkbaar nodig gehad hebben’.

Schaatsmaatjes

Maar over het algemeen kan de shorttrackster het goed vinden met haar mede-topsporters. Zo heeft ze haar Europese titel in 2019 opgedragen aan Sjinkie Knegt, die begin dat jaar ernstige brandwonden opliep en daardoor het schaatsseizoen moest missen. Verder heeft ze ook een goede band met de rest van haar teamgenoten.

Nieuws

Foto: Ondeugend kijkende Suzanne Schulting deelt kiekje van glimmende dop

Het schaatsseizoen staat weer voor de deur. Reden genoeg voor Suzanne Schulting om de publiciteit weer op te zoeken met deze opvallende foto...

Onzekere Suzanne Schulting verbaast Arjen Lubach tijdens ongemakkelijke video

Suzanne Schulting komt normaal heel erg goed over in haar interviews, maar van deze vraag van Arjen Lubach wordt ze een beetje ongemakkelijk. 

Foto: Suzanne Schulting wordt betrapt terwijl ze bezig is in de achterbak

Suzanne Schulting blijft, met haar grote zonnebril, incognito terwijl ze aan het rommelen is in de kofferbak. Bijna alleen haar achterkant is zichtbaar wanneer ze stiekem wordt gefilmd...

Foto: Suzanne Schulting geeft kusje aan camera in superstrak topje

Suzanne Schulting moet even een lief gebaar maken naar haar trouwe volgers. En dat doet ze door middel van deze knappe foto van zichzelf. 

ESPN-verslaggeefster Noa Vahle straalt in zomers jurkje op vakantiefoto’s

Noa Vahle is op vakantie! De blondine deelt pikante beelden van deze zomerse trip via Instagram..

Foto: Suzanne Schulting is flink met zichzelf bezig tijdens vakantie

Suzanne Schulting is de ultieme sportvrouw. Ook op vakantie blijft de brunette topfit door verschillende activiteiten. 

Foto: Suzanne Schulting deelt haar lekkerste vakantiekiekjes

Suzanne Schulting is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie en natuurlijk deelt ze daar alle beelden van.

Foto: Suzanne Schulting loopt in badkleding door eigen achtertuintje

Suzanne Schulting is lekker bezig in haar eigen tuin. Met dit warme weer verdienen haar plantjes natuurlijk een beetje extra liefde.
suzanne schulting

Profiel

Geboortedatum: 25 september 1997
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Groningen
Lengte: 1,70 meter
Gewicht: 64 kg
beroep: Shorttrackster
Ouders: Jan Schulting (vader) Hannie Schulting (moeder)
Zussen: Jolien Schulting (zus) Marieke Schulting (zus)
Trainer/Coach: Jeroen Otter
Relatie: Ja
Vriend: Sebastiaan Middelkoop
Instagram: Suzanne Schulting gebruikt Instagram onder de naam @suzanneschulting

Foto's

suzanne schulting
suzanne schulting
suzanne schulting