Suzanne Schulting

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Suzanne Schulting

Sportvrouw Suzanne Schulting

Deze 23 jarige shorttrackster is al heel jong heel succesvol. In 2018 won ze op de Olympische Winterspelen als eerste Nederlandse shorttrackster goud. Daarnaast werd ze in datzelfde jaar uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. De eigenwijze sportster woont al sinds haar zestiende op haarzelf en wist dat ze het ver zou schoppen met haar doorzettingsvermogen. Naast haar sportprestaties zit ook haar uiterlijk mee, zo heeft ze nog een shoot gedaan voor JFK magazine. Hoog tijd om eens wat meer te weten te komen over deze dame!

Voetballende vader

De vader van Suzanne is Jan Schulting, die jaren voor SC Heerenveen heeft gevoetbald. Net zoveel balgevoel als haar vader heeft Suzanne echter niet: nul om precies te zijn, zoals ze zelf aangeeft in verschillende interviews. Daarom is ze zich op het schaatsen gaan richten, iets dat goed heeft uitgepakt!

Kjeld Nuis

Suzanne neemt zowel op de baan als naast de baan geen blad voor haar mond! Toen Kjeld Nuis zich begin 2019 misdroeg tegen een jurylid nadat hij tijdens een wedstrijd gediskwalificeerd had. In DWDD zei ze toen dat ze zijn reactie te ‘belachelijk voor woorden’ vond en dat hij ‘een voorbeeldfunctie heeft voor jonge kinderen. Je wilt toch ook niet dat die dit gaan doen?’. Kjeld zelf was niet zo te spreken over de reactie van Suzanne, hij zei in de Telegraaf:  ‘Wat ik van de opmerkingen van Schulting vond? Laat ik daar maar niks over zeggen, ze zal het blijkbaar nodig gehad hebben’.

Schaatsmaatjes

Maar over het algemeen kan de shorttrackster het goed vinden met haar mede-topsporters. Zo heeft ze haar Europese titel in 2019 opgedragen aan Sjinkie Knegt, die begin dat jaar ernstige brandwonden opliep en daardoor het schaatsseizoen moest missen. Verder heeft ze ook een goede band met de rest van haar teamgenoten.

Nieuws

Foto: Hint Suzanne Schulting met dit strakke pakje naar riskante overstap?

Suzanne Schulting heeft het verdacht goed naar haar zin in dit strakke nieuwe sportpakje. Moeten haar schaatscollega's zich zorgen gaan maken?

Foto: Flexibele Suzanne Schulting rekt en strekt in sportbroekje

Suzanne Schulting deelt via Instagram een foto waarop ze laat zien hoe flexibel ze is. Deze schaatsster is abnormaal lenig!

Foto: Afgetrainde Suzanne Schulting lift shirtje omhoog

Suzanne Schulting heeft het heet. En geen wonder, de shorttrackster lijkt net vele rondjes op de renbaan te hebben overleefd. De bezwete Suzanne wil verkoeling en weet dat maar op één manier te krijgen.

Foto: Suzanne Schulting poseert innig met wéér nieuwe vriend

Suzanne Schulting houdt er wel van om zich te omringen door beroemde vriendjes. Deze intrigerende foto dook ineens op. Schaatsster Suzanne Schulting is een van...

Foto: Suzanne Schulting pronkt in sportbroekje met gespierd lijf

Suzanne Schulting is een van de meest afgetrainde sporters van het land. Dat kan je pas echt goed zien in haar strakke sportbroekje. 

Superstrakke Suzanne Schulting gaat diep gehurkt op indrukwekkende foto

Suzanne Schulting is superstrak bezig. Haar lichaam is duidelijk van groot belang voor Suzanne die elke dag bezig blijft dit strakker en strakker te maken. 

Video: Suzanne Schulting kleedt zich om in bloedheet voetbalstadion

Suzanne Schulting's succes seizoen is niet genoeg geprezen, zo denken ze in Heerenveen. Wederom wordt de snelle schaatser geprezen. Ze wordt er een beetje zweterig van en wisselt snel in een schoon shirt.

Foto: Suzanne Schulting worstelt met opstandige ballonnen

Suzanne Schulting heeft het lastig. Ze worstelt flink met een partij opstandige ballonnen die niet willen doen wat ze wilt. 
suzanne schulting

Profiel

Geboortedatum: 25 september 1997
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Groningen
Lengte: 1,70 meter
Gewicht: 64 kg
beroep: Shorttrackster
Ouders: Jan Schulting (vader) Hannie Schulting (moeder)
Zussen: Jolien Schulting (zus) Marieke Schulting (zus)
Trainer/Coach: Jeroen Otter
Relatie: Ja
Vriend: Sebastiaan Middelkoop
Instagram: Suzanne Schulting gebruikt Instagram onder de naam @suzanneschulting

Foto's

suzanne schulting
suzanne schulting
suzanne schulting