Suzanne Schulting

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Suzanne Schulting

Sportvrouw Suzanne Schulting

Deze 23 jarige shorttrackster is al heel jong heel succesvol. In 2018 won ze op de Olympische Winterspelen als eerste Nederlandse shorttrackster goud. Daarnaast werd ze in datzelfde jaar uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. De eigenwijze sportster woont al sinds haar zestiende op haarzelf en wist dat ze het ver zou schoppen met haar doorzettingsvermogen. Naast haar sportprestaties zit ook haar uiterlijk mee, zo heeft ze nog een shoot gedaan voor JFK magazine. Hoog tijd om eens wat meer te weten te komen over deze dame!

Voetballende vader

De vader van Suzanne is Jan Schulting, die jaren voor SC Heerenveen heeft gevoetbald. Net zoveel balgevoel als haar vader heeft Suzanne echter niet: nul om precies te zijn, zoals ze zelf aangeeft in verschillende interviews. Daarom is ze zich op het schaatsen gaan richten, iets dat goed heeft uitgepakt!

Kjeld Nuis

Suzanne neemt zowel op de baan als naast de baan geen blad voor haar mond! Toen Kjeld Nuis zich begin 2019 misdroeg tegen een jurylid nadat hij tijdens een wedstrijd gediskwalificeerd had. In DWDD zei ze toen dat ze zijn reactie te ‘belachelijk voor woorden’ vond en dat hij ‘een voorbeeldfunctie heeft voor jonge kinderen. Je wilt toch ook niet dat die dit gaan doen?’. Kjeld zelf was niet zo te spreken over de reactie van Suzanne, hij zei in de Telegraaf:  ‘Wat ik van de opmerkingen van Schulting vond? Laat ik daar maar niks over zeggen, ze zal het blijkbaar nodig gehad hebben’.

Schaatsmaatjes

Maar over het algemeen kan de shorttrackster het goed vinden met haar mede-topsporters. Zo heeft ze haar Europese titel in 2019 opgedragen aan Sjinkie Knegt, die begin dat jaar ernstige brandwonden opliep en daardoor het schaatsseizoen moest missen. Verder heeft ze ook een goede band met de rest van haar teamgenoten.

Nieuws

Video: Suzanne Schulting kleedt zich om in bloedheet voetbalstadion

Suzanne Schulting's succes seizoen is niet genoeg geprezen, zo denken ze in Heerenveen. Wederom wordt de snelle schaatser geprezen. Ze wordt er een beetje zweterig van en wisselt snel in een schoon shirt.

Foto: Suzanne Schulting worstelt met opstandige ballonnen

Suzanne Schulting heeft het lastig. Ze worstelt flink met een partij opstandige ballonnen die niet willen doen wat ze wilt. 

Foto: afgetrainde Suzanne Schulting neemt je mee op heet dagje strand

Suzanne Schulting lijkt het erg naar haar zin te hebben op vakantie. Pakt ze daar totale rust of zorgt ze alsnog voor de nodige training? Ze lijkt wel erg bezweet namelijk.

Foto: Dorstige Suzanne Schulting slurpt met één hand aan het stuur

Suzanne Schulting is na haar top seizoen uitgebreid aan het genieten van haar vakantie. Zon, zee en strand zijn de enige dingen waar Suzanne zich nog druk over maakt. Dit keer plaatste Suzanne een gewaagde foto met weinig kleding en slurpend aan een drankje..

Foto: Beeldschone Suzanne Schulting aapt Jutta Leerdam na op strand

Suzanne Schulting heeft eindelijk rust. Na een dramatisch einde van haar seizoen mag ze nu zonder schaatspak genieten. Dat doet ze op een manier die ze ongetwijfeld van haar collega Jutta heeft afgekeken...

Suzanne Schulting heeft schitterend nieuws voor mannelijke fans

Suzanne Schulting is na haar zware tegenvaller in het WK-allround weer terug in Nederland en ze mag gelijk aan tafel. En wel een hele speciale en publieke tafel. Na afloop is er meer goed nieuws.

Foto: Suzanne Schulting bewijst dat ze perfect past bij Vandaag Inside

Hélène Hendriks droeg schaatskampioene Suzanne Schulting onlangs aan als ideale tafeldame voor Vandaag Inside. Met deze foto bewijst de brunette dat Hélène volledig gelijk heeft!

Foto: Suzanne Schulting viert vrijheid in strakke witte broek

Suzanne Schulting kreeg één dag voor het WK shorttrack begon te horen dat ze corona had. Dagenlang zat ze opgesloten in haar hotel. Toen ze eindelijk naar huis mocht kwam ze in een schitterende outfit naar buiten!
suzanne schulting

Profiel

Geboortedatum: 25 september 1997
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Groningen
Lengte: 1,70 meter
Gewicht: 64 kg
beroep: Shorttrackster
Ouders: Jan Schulting (vader) Hannie Schulting (moeder)
Zussen: Jolien Schulting (zus) Marieke Schulting (zus)
Trainer/Coach: Jeroen Otter
Relatie: Ja
Vriend: Sebastiaan Middelkoop
Instagram: Suzanne Schulting gebruikt Instagram onder de naam @suzanneschulting

Foto's

suzanne schulting
suzanne schulting
suzanne schulting