Suzanne Schulting

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Sportvrouwen > Suzanne Schulting

Sportvrouw Suzanne Schulting

Deze 23 jarige shorttrackster is al heel jong heel succesvol. In 2018 won ze op de Olympische Winterspelen als eerste Nederlandse shorttrackster goud. Daarnaast werd ze in datzelfde jaar uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. De eigenwijze sportster woont al sinds haar zestiende op haarzelf en wist dat ze het ver zou schoppen met haar doorzettingsvermogen. Naast haar sportprestaties zit ook haar uiterlijk mee, zo heeft ze nog een shoot gedaan voor JFK magazine. Hoog tijd om eens wat meer te weten te komen over deze dame!

Voetballende vader

De vader van Suzanne is Jan Schulting, die jaren voor SC Heerenveen heeft gevoetbald. Net zoveel balgevoel als haar vader heeft Suzanne echter niet: nul om precies te zijn, zoals ze zelf aangeeft in verschillende interviews. Daarom is ze zich op het schaatsen gaan richten, iets dat goed heeft uitgepakt!

Kjeld Nuis

Suzanne neemt zowel op de baan als naast de baan geen blad voor haar mond! Toen Kjeld Nuis zich begin 2019 misdroeg tegen een jurylid nadat hij tijdens een wedstrijd gediskwalificeerd had. In DWDD zei ze toen dat ze zijn reactie te ‘belachelijk voor woorden’ vond en dat hij ‘een voorbeeldfunctie heeft voor jonge kinderen. Je wilt toch ook niet dat die dit gaan doen?’. Kjeld zelf was niet zo te spreken over de reactie van Suzanne, hij zei in de Telegraaf:  ‘Wat ik van de opmerkingen van Schulting vond? Laat ik daar maar niks over zeggen, ze zal het blijkbaar nodig gehad hebben’.

Schaatsmaatjes

Maar over het algemeen kan de shorttrackster het goed vinden met haar mede-topsporters. Zo heeft ze haar Europese titel in 2019 opgedragen aan Sjinkie Knegt, die begin dat jaar ernstige brandwonden opliep en daardoor het schaatsseizoen moest missen. Verder heeft ze ook een goede band met de rest van haar teamgenoten.

Nieuws

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien! 

Video: Suzanne Schulting ligt in pikant setje op bed

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting heeft weer een ontzettend leuke video van zichzelf geplaatst en daar kan je de knappe brunette zien schijnen in een erg verleidelijk setje. 

Foto: Suzanne Schulting laat haar enorme kanonnen zien in strakke kleding

De top schaatster Suzanne Schulting zet haar enorme kanonnen in haar strakke sportoutfit even in het zonnetje, en deelt dit openhartig met haar volgers! 

Video: Suzanne Schulting vertelt hoe eerste ontmoeting met vriend eindigde in hotel

De knappe Suzanne Schulting is hartstikke verliefd op haar vriend en ze deelt eindelijk het verhaal over hun wel hele spannende ontmoeting in de auto..

Video: Suzanne Schulting toont haar fabelachtige lijf met heerlijk dansje

Suzanne Schulting voelt zich zó goed, dat ze staat te dansen! In deze video zie je hoe ze haar prachtige vormen in de strijd gooit...

Foto: Suzanne Schulting laat buitenaards strak lijf zien in badkleding

De knappe schaatsster Suzanne Schulting laat met haar nieuwste foto zien dat zij van alle Nederlandse schaatssters het beste lichaam heeft. 

Foto: Suzanne Schulting deelt zwembadkiekje van knellend broekje

Suzanne Schulting is lekker op vakantie! De shorttrackster deelt een stel intieme kiekjes aan de zwembadrand. Haar broekje lijkt wel héél erg te knellen.. 

Heleen van Royen deelt fijne spiegelfoto na wild avondje uit

Heleen van Royen staat weer te stralen voor de spiegel. Na een wild avondje uit ziet ze er nog steeds prachtig uit.
suzanne schulting

Profiel

Geboortedatum: 25 september 1997
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Groningen
Lengte: 1,70 meter
Gewicht: 64 kg
beroep: Shorttrackster
Ouders: Jan Schulting (vader) Hannie Schulting (moeder)
Zussen: Jolien Schulting (zus) Marieke Schulting (zus)
Trainer/Coach: Jeroen Otter
Relatie: Ja
Vriend: Sebastiaan Middelkoop
Instagram: Suzanne Schulting gebruikt Instagram onder de naam @suzanneschulting

Foto's

suzanne schulting
suzanne schulting
suzanne schulting