Puck Moonen

Sportvrouw Puck Moonen

Puck Moonen staat bij het Nederlandse publiek vooral bekend als "de mooiste wielrenster’' van het land. Puck Moonen is een Nederlandse wielrenster, die op het internet vaker scoort dan op de fiets. Op Instagram heeft de Brabantse schone namelijk honderdduizenden volgers.

Carrière Puck Moonen

Wielrenster Puck Moonen timmert flink aan de weg op het gebied van haar wielercarrière én haar carrière als influencer. Zo reed de Brabantse wielrenster al wedstrijden, als de Ronde van Gelderland en de ronde van Gent-Wevelgem. Bovendien eindigde ze in de Omloop van de IJsseldelta in de top 50. In 2020 stapte ze over naar de ploeg Chevalmeire.

"Ik ben wel klaar met dat vleeskeuren"

Alhoewel Puck vooral bekend is bij het grote publiek vanwege haar mooie verschijning, is Puck zelf inmiddels wel een beetje klaar met de titel ‘'mooiste sportvrouw’'. Puck geeft aan liever bekend te staan om haar fietsprestaties, in plaats van haar verschijning. Dus Puck, bij dezen: wij waarderen je om je indrukwekkende fietsprestaties én je goede looks!

Puck Moonen relatie

Puck heeft een relatie gehad met Eli Iserbyt die relatie eindigde mei 2019. Eli die werd in 2016 en in 2018 wereldkampioen veldrijden bij de beloften werd. Sinds maart 2020 heeft Puck een relatie met BMX-wereldkampioen Twan van Gendt.

Nieuws

Video: Hobbelende Puck Moonen laat zich van achteren filmen tijdens lekker ritje

Puck Moonen is weer kei hard aan het trainen voor het nieuwe wielrenseizoen. Haar volgers laat ze genieten met een heerlijk achteraanzicht. 

Foto: Puck Moonen hangt in zwembad in extreem kort broekje

De knappe wielrenster Puck Moonen heeft besloten dat een momentje rust ook wel goed is. Dat doet ze in een extreem kort broekje. 

Foto: Ingezeepte Puck Moonen deelt spannende foto in bad

Puck Moonen is een van de prachtigste wielrensters van ons kikkerlandje. Sensueel geniet ze van een heerlijk verdiende bad.

Foto: Puck Moonen geniet intens in strakste pakje ooit

Puck Moonen kennen we allemaal als de knapste wielrenster van Nederland. Dat bewijst ze nog maar eens met deze prachtig lekkere foto van zichzelf!

Video: Puck Moonen doet broek naar beneden in het bos

Wat doet Puck Moonen nou? De wielrenster rijdt een afgelegen bosje in voor een beetje privacy...

Video: Puck Moonen geniet intens van trillend apparaat

Dankzij dit apparaatje heeft Puck eventjes helemaal geen last meer van pijntjes!

Foto: DJ Nicky Romero maakt Puck Moonen belachelijk tijdens hobbelig ritje

Nicky Romero deelde via Instagram een opvallend kiekje. De DJ maakt Puck Moonen belachelijk tijdens een ontzettend wild ritje..

Foto: Puck Moonen aait poes in omhoog gekropen truitje

De prachtige Puck Moonen is een plaatje om naar te kijken. Op deze foto worstelt ze met haar truitje terwijl ze met haar poes bezig is...
puck moonen

Profiel

Geboortedatum: 20 maart 1996
Sterrenbeeld: Vissen
Geboorteplaats: Sint-Michielsgestel
Beroep: Wielrenster
Relatie: Ja
Vriend: Twan van Gendt
Instagram: Puck zit op instagram onder de naam @puckmoonen

Foto's

puck moonen
puck moonen
Puck Moonen