Puck Moonen

Sportvrouw Puck Moonen

Puck Moonen staat bij het Nederlandse publiek vooral bekend als "de mooiste wielrenster’' van het land. Puck Moonen is een Nederlandse wielrenster, die op het internet vaker scoort dan op de fiets. Op Instagram heeft de Brabantse schone namelijk honderdduizenden volgers.

Carrière Puck Moonen

Wielrenster Puck Moonen timmert flink aan de weg op het gebied van haar wielercarrière én haar carrière als influencer. Zo reed de Brabantse wielrenster al wedstrijden, als de Ronde van Gelderland en de ronde van Gent-Wevelgem. Bovendien eindigde ze in de Omloop van de IJsseldelta in de top 50. In 2020 stapte ze over naar de ploeg Chevalmeire.

"Ik ben wel klaar met dat vleeskeuren"

Alhoewel Puck vooral bekend is bij het grote publiek vanwege haar mooie verschijning, is Puck zelf inmiddels wel een beetje klaar met de titel ‘'mooiste sportvrouw’'. Puck geeft aan liever bekend te staan om haar fietsprestaties, in plaats van haar verschijning. Dus Puck, bij dezen: wij waarderen je om je indrukwekkende fietsprestaties én je goede looks!

Puck Moonen relatie

Puck heeft een relatie gehad met Eli Iserbyt die relatie eindigde mei 2019. Eli die werd in 2016 en in 2018 wereldkampioen veldrijden bij de beloften werd. Sinds maart 2020 heeft Puck een relatie met BMX-wereldkampioen Twan van Gendt.

Nieuws

Foto: Puck Moonen laat volgers schrikken met levensgevaarlijke selfie

Met de Tour de France deze maand zou je bijna de andere grote wielerlegende, Puck Moonen, vergeten. Met deze foto trekt ze de aandacht.

Foto: Puck Moonen gebruikt haar vingers voor spetterend kunststukje

Puck Moonen heeft een nieuwe hobby gevonden! Ze wordt er nóg smeriger van dan tijdens een rondje door de modder met haar wielrenfiets...

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Puck Moonen laat zitvlak zien tijdens zonnig fietstochtje

Puck Moonen is weer druk bezig met wat ze het allerliefste doet; fietsen. Dit keer besloot ze dat al haar volgers mogen meegenieten van hoe dat er vanaf het achter aanzicht nou eigenlijk uit ziet..

Puck Moonen toont buik en kapotte knietjes op foto in spiegel

Puck Moonen had het zwaar deze week. En daar kwamen toen ook nog eens haar kapotte knietjes bij. 

Foto: Bloedmooie Puck Moonen laat zich van onderen begluren

Puck Moonen houdt er wel van om af en toe een spannende foto te delen met haar volgers. Gelukkig wordt dat door haar glurende fans zeker gewaardeerd. 

Foto: Jammerende Puck Moonen duikt kofferbak in

Puck Moonen zit met iets in haar maag. Iets dat haar weerhoudt van lange afstanden afleggen op de fiets. In plaats daarvan duikt ze de kofferbak in.

Foto: Puck Moonen showt resultaat van bloedheet ritje

Puck Moonen heeft lak aan het weer. Geen weer, goed weer, koud weer en ook bloedheet zomer weer maakt voor dit racemonster helemaal niet uit. Ze heeft bij dat laatste wel een voorwaarde.
puck moonen

Profiel

Geboortedatum: 20 maart 1996
Sterrenbeeld: Vissen
Geboorteplaats: Sint-Michielsgestel
Beroep: Wielrenster
Relatie: Ja
Vriend: Twan van Gendt
Instagram: Puck zit op instagram onder de naam @puckmoonen

Foto's

puck moonen
puck moonen
Puck Moonen