Puck Moonen

Sportvrouw Puck Moonen

Hoewel ze als wielrenster nooit de carrière had waar ze van droomde, is Puck Moonen toch een gezicht dat we absoluut niet vergeten. De voormalig mooiste sportvrouw van Nederland heeft haar populariteit om weten te zetten in een rol als influencer en geniet van het wielrennen als hobby. Puck Moonen werd geboren op 20 maart 1996 in Sint-Michielsgestel. Wie naar de beeldschone brunette kijkt, ziet één bonk zelfvertrouwen. Dat is echter niet altijd zo geweest. Als kind was Puck een buitenbeentje, niemand wilde met haar omgaan en ze werd zelfs gepest. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat de brunette met depressie te kampen kreeg. De switch van voetbal en paardrijden naar fietsen zorgde eigenlijk voor de ommekeer in het leven van Puck. Nadat ze toevallig een wedstrijdje won op een evenement, vertelde Leontien van Moorsel haar dat ze moest gaan fietsen. Eerst was Puck terughoudend, maar gelukkig heeft ze geluisterd. Het fietsen werd een passie die voor Puck het leven weer mooi maakte.

Puck Moonen carrière

In de jeugd liet Puck Moonen iedereen zien dat ze over ontzettend veel talent beschikte. Ze werd steeds fanatieker en in 2017 kreeg ze een profcontract aangeboden bij Lotto-Soudal. Het fietsen werd haar werk en dit bleef ze 4 jaar lang doen. Helaas had Puck bij grote wedstrijden vaak last van paniekaanvallen en blessures. Hierdoor kwam haar carrière nooit tot de hoogte die de brunette eigenlijk voor ogen had. Inmiddels fietst ze weer op amateurbasis, wat veel beter uit lijkt te pakken. Haar bekendheid heeft ze wel goed weten te gebruiken, want ze verdient inmiddels als influencer op sociale media haar geld.

Puck Moonen relatie en uit elkaar met vriend?

De eerste echte vlam van Puck Moonen was een jongen uit haar fietsgroep. Toen die relatie uitging, kwam Puck de Belgische veldrijder Eli Iserbyt tegen. Eli was een talentvolle sporter die in de beloften tweemaal wereldkampioen werd. In 2019 ging het stel uit elkaar, maar Puck vond al snel de liefde terug bij BMX-wereldkampioen Twan van Gendt. Ze woonden een tijd lang samen, maar toch bleek Twan niet de ware voor de brunette. Gelukkig hoeft Puck zich nooit zorgen te maken over de mannen, die komen wel. Inmiddels is ze al een tijdje samen met Callan O’Keeffe. Haar huidige vriend verschilt op één aspect heel erg van de rest. Callan is namelijk een voormalig autocoureur. Dat is nét even wat anders dan de fietsters die ze hiervoor uitkoos.

Puck Moonen Instagram en Strava

Het is niet voor niets dat Puck Moonen inmiddels een ware influencer is. De brunette is topfit en dat laat ze maar wat graag zien. Haar Instagram staat vol met plaatjes van trainingen, maar ook vakanties en tripjes komen genoeg voorbij. Puck is een ware sensatie op het platform met meer dan 1000 berichten en 700.000 volgers. Haar fans genieten van de foto’s in strakke wielerpakjes en de nietsverhullende strandoutfits. Je kunt Puck Moonen volgen via @puckmoonen. Voor de wielrenfans: Puck deelt haar ritten op de app Strava @puckmoonen.

Nieuws

Puck Moonen laat trots haar steengoede achterzijde zien in nauw wielerbroekje (foto!)

Puck Moonen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je haar nauwe wielersbroekje toch wel heel erg goed kan zien. 

Puck Moonen kan knap kunstje met haar favoriete potloden (foto’s!)

Puck Moonen heeft haar kunsten laten zien en dat gaat de meeste van haar fans niet in de koude kleren zitten. De mooie dame laat zien wat ze in huis heeft. 

Puck Moonen zit bovenop jongeheer en laat hem tussen haar benen kriebelen (video!)

Puck Moonen zit bovenop haar vriend en laat hem een lieve poes aaien tussen haar vormen!

Puck Moonen doet benen wijd en sproeit alles onder in achtertuin (video!)

Puck Moonen gaat helemaal los in haar achtertuin. Ze wordt vastgelegd terwijl ze haar hele tuin onder doet! 

Puck Moonen verwart volgers plotseling met totaal onherkenbare Instagram foto

Puck Moonen heeft zichzelf een keer van een hele andere kant laten zien aan haar volgers. Ze blijkt niet alleen heel knap te zijn, maar ook heel slim!

Puck Moonen verpest foto van perfecte cappuccino met enorme modeflater (zien!)

Onze wielrenster Puck Moonen verbaasd iedereen met deze slechte keuze. De perfect gemaakte cappuccino kan de foto zelfs niet meer redden!

Puck Moonen maakt video in de natuur met harde stang tussen haar benen

Onze prachtige sportvrouw Puck Moonen laat ons eens even goed zien wat er tussen haar zit terwijl ze alleen in de natuur is!

Puck Moonen geniet stiekem van enorme koker tijdens fietstochtje in strak pakje (video!)

Wielrenster Puck Moonen heeft een aangename verassing voor iedereen. Ze laat precies zien waarvan ze stiekem geniet tijdens een fietstocht! 
puck moonen

Profiel

Geboortedatum: 20 maart 1996
Sterrenbeeld: Vissen
Lengte: 1,76 meter
Geboorteplaats: Sint-Michielsgestel
Beroep: Influencer en wielrenster
School: Jacob-Roelandslyceum
Relatie: Ja, met Callan O’Keeffe
Instagram: Puck zit op instagram onder de naam @puckmoonen

Foto's

puck moonen
puck moonen
Puck Moonen