Puck Moonen

Sportvrouw Puck Moonen

Hoewel ze als wielrenster nooit de carrière had waar ze van droomde, is Puck Moonen toch een gezicht dat we absoluut niet vergeten. De voormalig mooiste sportvrouw van Nederland heeft haar populariteit om weten te zetten in een rol als influencer en geniet van het wielrennen als hobby. Puck Moonen werd geboren op 20 maart 1996 in Sint-Michielsgestel. Wie naar de beeldschone brunette kijkt, ziet één bonk zelfvertrouwen. Dat is echter niet altijd zo geweest. Als kind was Puck een buitenbeentje, niemand wilde met haar omgaan en ze werd zelfs gepest. Dit zorgde er uiteindelijk voor dat de brunette met depressie te kampen kreeg. De switch van voetbal en paardrijden naar fietsen zorgde eigenlijk voor de ommekeer in het leven van Puck. Nadat ze toevallig een wedstrijdje won op een evenement, vertelde Leontien van Moorsel haar dat ze moest gaan fietsen. Eerst was Puck terughoudend, maar gelukkig heeft ze geluisterd. Het fietsen werd een passie die voor Puck het leven weer mooi maakte.

Puck Moonen carrière

In de jeugd liet Puck Moonen iedereen zien dat ze over ontzettend veel talent beschikte. Ze werd steeds fanatieker en in 2017 kreeg ze een profcontract aangeboden bij Lotto-Soudal. Het fietsen werd haar werk en dit bleef ze 4 jaar lang doen. Helaas had Puck bij grote wedstrijden vaak last van paniekaanvallen en blessures. Hierdoor kwam haar carrière nooit tot de hoogte die de brunette eigenlijk voor ogen had. Inmiddels fietst ze weer op amateurbasis, wat veel beter uit lijkt te pakken. Haar bekendheid heeft ze wel goed weten te gebruiken, want ze verdient inmiddels als influencer op sociale media haar geld.

Puck Moonen relatie en uit elkaar met vriend?

De eerste echte vlam van Puck Moonen was een jongen uit haar fietsgroep. Toen die relatie uitging, kwam Puck de Belgische veldrijder Eli Iserbyt tegen. Eli was een talentvolle sporter die in de beloften tweemaal wereldkampioen werd. In 2019 ging het stel uit elkaar, maar Puck vond al snel de liefde terug bij BMX-wereldkampioen Twan van Gendt. Ze woonden een tijd lang samen, maar toch bleek Twan niet de ware voor de brunette. Gelukkig hoeft Puck zich nooit zorgen te maken over de mannen, die komen wel. Inmiddels is ze al een tijdje samen met Callan O’Keeffe. Haar huidige vriend verschilt op één aspect heel erg van de rest. Callan is namelijk een voormalig autocoureur. Dat is nét even wat anders dan de fietsters die ze hiervoor uitkoos.

Puck Moonen Instagram

Het is niet voor niets dat Puck Moonen inmiddels een ware influencer is. De brunette is topfit en dat laat ze maar wat graag zien. Haar Instagram staat vol met plaatjes van trainingen, maar ook vakanties en tripjes komen genoeg voorbij. Puck is een ware sensatie op het platform met meer dan 1000 berichten en 700.000 volgers. Haar fans genieten van de foto’s in strakke wielerpakjes en de nietsverhullende strandoutfits. Je kunt Puck Moonen volgen via @puckmoonen.

Nieuws

Video: Puck Moonen voert haar poes stiekem met verboden lekkernij

Puck Moonen beloont haar katje met een heerlijk verboden lekkernij. Maar is dat nou wel zo goed voor het beestje? Niet iedereen is het er mee eens. 

Video: Wielrenster Puck Moonen showt haar hele lijf zonder fietspakje

Puck Moonen kennen we vooral in haar strakke fietspakje, maar zoals in haar recente post zagen we haar nog niet vaak. Deze video op instagram mag je niet missen...

Foto: Knappe wielrenster Puck Moonen laat haar perfect ronde zitvlak de show stelen

Wielrenster Puck Moonen flaneert flink in het buitenland met haar royale ronde zitvlak. De brunette laat iedereen twee keer achterom kijken als ze langsloopt...

Foto: Wielrenster Puck Moonen heeft over overduidelijk bloedheet in doorschijnend jurkje

Puck Moonen laat al haar troeven zien in een doorschijnende jurk. De wielrenster poseert voor een prachtig uitzicht en geeft haar meest intense blik..

Foto: Wielrenster Puck Moonen knalt bijna uit haar piepkleine zwemkleding

De knappe wielrenster Puck Moonen heeft maar weer eens laten zien waarom zoveel mannen haar helemaal het einde vinden met deze foto. 

Foto: Puck Moonen maakt vriend gek in badpak vol met gaten

De aantrekkelijke wielrenster Puck Moonen weet met haar nieuwste foto's vanaf haar vakantie bestemming wel veel indruk te maken. 

Foto: Puck Moonen speelt op de vloer met haar harige vriendinnetje

Puck Moonen is weer flink aan het trainen geslagen. Alleen wordt de knappe brunette halverwege haar training lastig gevallen. 

Foto: Puck Moonen propt haar heerlijke figuurtje in enorm strak fietsbroekje

Puck Moonen heeft maar weer eens een foto geplaatst waaruit blijkt dat de knappe brunette helemaal klaar is voor haar volgende overwinning. 
puck moonen

Profiel

Geboortedatum: 20 maart 1996
Sterrenbeeld: Vissen
Geboorteplaats: Sint-Michielsgestel
Beroep: Influencer en wielrenster
Relatie: Ja
Vriend: Callan O’Keeffe
Instagram: Puck zit op instagram onder de naam @puckmoonen

Foto's

puck moonen
puck moonen
Puck Moonen