Puck Moonen

Sportvrouw Puck Moonen

Deze 23 jarige shorttrackster is al heel jong heel succesvol. In 2018 won ze op de Olympische Winterspelen als eerste Nederlandse shorttrackster goud. Daarnaast werd ze in datzelfde jaar uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. De eigenwijze sportster woont al sinds haar zestiende op haarzelf en wist dat ze het ver zou schoppen met haar doorzettingsvermogen. Naast haar sportprestaties zit ook haar uiterlijk mee, zo heeft ze nog een shoot gedaan voor JFK magazine. Hoog tijd om eens wat meer te weten te komen over deze dame!

Voetballende vader

De vader van Suzanne is Jan Schulting, die jaren voor SC Heerenveen heeft gevoetbald. Net zoveel balgevoel als haar vader heeft Suzanne echter niet: nul om precies te zijn, zoals ze zelf aangeeft in verschillende interviews. Daarom is ze zich op het schaatsen gaan richten, iets dat goed heeft uitgepakt!

Kjeld Nuis

Suzanne neemt zowel op de baan als naast de baan geen blad voor haar mond! Toen Kjeld Nuis zich begin 2019 misdroeg tegen een jurylid nadat hij tijdens een wedstrijd gediskwalificeerd had. In DWDD zei ze toen dat ze zijn reactie te ‘belachelijk voor woorden’ vond en dat hij ‘een voorbeeldfunctie heeft voor jonge kinderen. Je wilt toch ook niet dat die dit gaan doen?’. Kjeld zelf was niet zo te spreken over de reactie van Suzanne, hij zei in de Telegraaf:  ‘Wat ik van de opmerkingen van Schulting vond? Laat ik daar maar niks over zeggen, ze zal het blijkbaar nodig gehad hebben’.

Schaatsmaatjes

Maar over het algemeen kan de shorttrackster het goed vinden met haar mede-topsporters. Zo heeft ze haar Europese titel in 2019 opgedragen aan Sjinkie Knegt, die begin dat jaar ernstige brandwonden opliep en daardoor het schaatsseizoen moest missen. Verder heeft ze ook een goede band met de rest van haar teamgenoten.

Nieuws

Foto: Puck Moonen is verslaafd aan glimmend apparaat in hotelkamer

Via Instagram wordt het vreemde trekje van Puck Moonen nu eindelijk duidelijk. De wielrenster deelde een opvallende video van haar vriend in hun hotelkamer.

Gesloopte Puck Moonen deelt foto met magisch uitzicht

Puck Moonen heeft haar laatste training camp van het jaar overleeft en eindigt haar barre tocht op een plek met een magisch uitzicht. 

Puck Moonen laat nieuwste hype zien op gevaarlijke foto

Puck Moonen blijkt meer een waaghals te zijn dan gedacht. Ze gaat op deze foto helemaal mee in een nieuwe bijzondere hype. 

Puck Moonen spuit fiets onder op ondeugende foto

Puck Moonen is een ondeugende meid. Als ze niet bezig is met trainen, dan neemt ze wel een spannende nieuwe foto waar haar volgers van smullen.

Uitgeputte wielrenster Puck Moonen deelt ‘vieze’ foto

We weten dat knappe wielrenster Puck Moonen een fanatiekeling is, maar het bloed, zweet en tranen liet ze tot nu toe buiten beschouwing op Instagram...

Puck Moonen deelt intieme foto met emotionele tekst

Puck Moonen deelt via Instagram een aangrijpend verhaal met intieme foto. De wielrenster vond het namelijk belangrijk om haar verhaal te delen...

Beeldschone wielrenster Puck Moonen is een echte kattenfluisteraar op Instagram

Puck Moonen kennen de meeste mensen als de mooiste wielrenster, maar wist je dat ze ook heel goed om kan gaan met katten?

Femke Bol op Olympische Spelen in Tokyo

Nederland is goed vertegenwoordigd op de Olympische Spelen in Tokyo. Hardloopster Femke Bol is nu al favoriet op de 4x400 meter estafette.
puck moonen

Profiel

Geboortedatum: 25 september 1997
Sterrenbeeld: Weegschaal
Geboorteplaats: Groningen
Lengte: 1,70 meter
Gewicht: 64 kg
Beroep: Shorttrackster
Ouders: Jan Schulting (vader) Hannie Schulting (moeder)
Zussen: Jolien Schulting (zus) Marieke Schulting (zus)
Trainer/Coach: Jeroen Otter
Relatie: Ja
Vriend: Sebastiaan Middelkoop
Instagram: Suzanne Schulting gebruikt Instagram onder de naam @suzanneschulting

Foto's

puck moonen
puck moonen
Puck Moonen